PDA

Zobacz pełną wersję : Cheater na War3

v0js`
08-12-2008, 17:01
Witam...
Dzisiaj ok. 16:50 (8 grudzień), na serverze był cheater o nicku Homik. :?
Oto jego Ip: 83.4.16.56:27005
Prosze to sprawdzić.
Pozdro

Mardog
08-12-2008, 17:04
Dowód jakiś masz??
Koleś już gra na serwie długo i spoko sie z nim gada więc nie wiem czy bez demka mam mu dawać bana a i tak jak bym mu dał to pewnie wejdzie bo ma neo :?

v0js`
08-12-2008, 17:05
Hmm.. Demka nie mam, ale Wcisły może potwierdzić bo byłem akurat z nim

@edit
nawet inny mówili "jedzie na aimie" itd.
Pozdro

Mardog
08-12-2008, 17:59
X-pRostIcK, to akurat mnie nie interesuje niema dowodu niema bana :papa:
Temat można zamknąć

Wiedzmin
08-12-2008, 18:04
Oj Mardog moze dowodu nie ma ale kilka osob moze potencjalnie potwierdzic ze mial on czity. M.in. Ja, X-Prostick, Malvorio, Wcisly. Gracze ktorym mozna zaufac. A poza aimem rzucal takze GRANATY na aim-map.

Pzdr Kubston. :hah:

v0js`
08-12-2008, 18:07
Dzięki Wiedzmin za poparcie ale to i tak nic chyba nieda... Potrzebne jest demko, rzecz której niemam ale następnym razem je zrobie i go udupie :-D :-D
Pozdro :-P

Mardog
08-12-2008, 18:12
Wiedzmin, może to jakaś zmowa albo coś niemogę tak zrobić wpadnie na forum napisz skargę i wtedy ja będę udupiony bo niemam dowodu, następnym razem zróbcie demko.
Pozdro

malvorio
08-12-2008, 18:21
No kurde... Nawet ja jestem świadkiem, willy go puścił wolno -.-

Mardog
08-12-2008, 18:28
malvorio, NIE wierze że willy zostawił czitera a może ktoś sie podszył pod williego ;>
Niedam bana i koniec .

malvorio
08-12-2008, 19:35
Powiedział: Wyjdziesz sam czy mam ci pomóc i Homik wyszedł....

diLL
08-12-2008, 21:05
No zgadzam się,też uważam iż HOMIK ma chita. Grałem z nim dzisiaj i się trochę podejrzanie z wymienionym wyżej graczem grało. Oto uzasadnienie mojej wypowiedzi :

-Wh to raczej nie ma , bo jeśli nawet będzie SS i jak by gracz miał WH to będzie widać.
- Możliwe iż posiada AIMA ,ponieważ na SS nie będzie tego widać,dlatego też to jest też bezsensowne lecz bana można załatwić .

Są rożne odmiany cheatów ,jakieś połączenie i w ogóle gracz będzie za to ponosił surowe konsekwencję. Osobiście nie przepadam za graczami,którzy nie mają za grosz charyzmy i poczucia godności. Ludzie są dziwni lecz nie wiem co sprawia przyjemność grania na Cheatach?

Do tematu : Jeżeli się zobaczy gracza HOMIK to po prostu będzie definitywnie banowany. Gracz używał chetaów i nie będzie żadnej taryfy ulgowej . Takie jest moje zdanie i za razem przestroga dla następnych graczy, którzy będą próbowali grać na cheatach i wyjść z tego bez konsekwencji zarzucanego mu czynu .

Pozdrawiam :-).