PDA

Zobacz pełną wersję : [Skarga] kicK

SIMI
07-12-2008, 16:31
Nick: - SIMI
Data: - 7.12.08
Opis: - mapa de_train wbija koles o nicku "jp".Z perfidnym aimbotem przekazalem wiadomosc adminowi lecz ten wogole nie zareagowal...po czym koles dalej szpanowal czitem. po 15 minutach i moich narzekan na admin czata kick sie wbil wkoncu na spekta:)
lecz nic nie robil sobie z tego ze kolesiowi lata celownik jak poeabany.Wkur... sie i wbilem na spekta i nagralem demko:
http://www.speedyshare.com/833331687.html
screen z ip:
http://img409.imageshack.us/my.php?image=detrain0000wx5.jpg

kick ktory nie umie rozpoznac czy ktos ma aima(co jest wprosto banalne) nie moze miec admina...bo co by bylo gdyby tkos mial wh? a to jest juz o wiele trudniejsze do rozpoznania.
A wiec podsumowując powod skargi: odebranie kickowi admina,poniewaz jest nie kompetentny

Die$eL
07-12-2008, 16:36
Gadalem z nim wczoraj to mowil ze narazie nioebedzie banowal bo dopiero co dostal admina i takie tam.. Wytlumaczylem mu ze po to dostal adma zeby banowal lamających zasady ale widocznie to nieposkutkowalo :?

adi389
07-12-2008, 16:50
Moje zdanie jest takie :
Simiego zazdrość jee ,iż nie ma admina. :cool:
Racja mogl banowac ,ale chyba każdy popełnia błędy.
Każdy Admin nie raz popełnił błąd.
mi się wydaje ,ze temat do zakmniecia:)
btw. kICK nieźle się sprawuje:) baj. :-)

Mardog
07-12-2008, 16:58
SIMI, Może go niebyło przy kompie?
W sumie to nie wiem, ale jak był i koleś biegał sobie z aimem to powinien mu dać bana nawet nierobiąc SS bo niebyło by sensu.
Zobaczymy co powie kick.

kICK
07-12-2008, 16:59
Witam Cię SIMI. Więc tak... może teraz ja przedstawię sprawę ze swego punktu widzenia. No to tak bardzo się cieszę ze wpadłeś na pomysł nagrania demka i masz ip goscia. Ale jeżeli nie za uwarzyłeś to na początku gdy jeszcze nie mówiłeś ze "jp" ma cheaty to kilkakrotnie umierałem przy respawnie, w tym czasie kiedy wy graliście ja sprawdzałem "jp"gdy za uwarzyłem ze ma hax to ty zacząłeś pisać/spamować na czacie i pisałeś " jp ma czity dajcie mu bana", w tym czasie ja patrzyłem na "jp" i rzeczywiście celownik przestał mu latać tak jak na filmiku który dałeś. Widocznie się przestraszył ze naprawdę dostanie bana i wyłączył, czekałem przez chwilę ale nadal nie włączył. Po pewnym czasie musiałem wyjść z domu i na admin czacie napisałem dla obecnego na serwie jeszcze jednego admina (nie będę mówił nicku bo nie chce żeby miał kłopoty w razie czego" żeby sprawdzili gracza "jp" po czym wyszedłem z domu. Gdy wróciłem widziałem jak napisałeś na czacie "jak się sprawdza IP gracza" czy jakoś tak i ci odpisałem ale jest to widoczne na filmiku. Po chwili była zmiana mapy i gracza "jp" nie było. A przed zmianą mapy napisałeś "kICK pożegnaj się z adminem"

Tak wygląda sprawa z mojego punktu widzenia.

Ps. z domu musiałem wyjść w ważnej sprawie i bardzo się spieszyłem więc nawet nie wyłączyłem komputera i dla tego bylem na serwie. A IP gracza"jp" spisałem by przyjrzeć/zbanowac się mu jak wrócę.

Pozdrawiam.

A co do twojej wypowiedzi to masz rację napisałem tak, ale w tedy gdy koleś przeklął albo zraszował trochę nie pamiętam dobrze. A gdy napisałem t to napisałem tez ze "dziś nie będę nikogo banował", a po za tym dziś kila osób dostało odemnie bana za rush.

pozdro.

SIMI
07-12-2008, 17:02
tylko fajnie kick ze koles do teraz gral:* przedchwila go street zbanowal

Mardog
07-12-2008, 17:05
SIMI, jak go niebyło przy kompie to jak mógł go zbanować spieszyło sie mu więc niedał rady nawet go zbanować nie wiesz jaka była przyczyna jego nieobecności więc sie nieudzielaj.

SIMI
07-12-2008, 17:07
Mardog zrozum co kick robil przez pierwsze 10 min mapy jak go poniformowalem?
gral se dalej:)zamiast wejsc na speca

kICK
07-12-2008, 17:08
SIMI, no dobra spoko ze gra do tej pory ale przez pewien czas nie było Cię na serwerze, a teraz piszę tu na forum więc mnie nie ma na serwerze.

Pozdrawiam.

Mardog
07-12-2008, 17:09
Hooo 0.o to on sobie grał hmmmm to ja jużsam nie wiem co o tym myśleć :roll:

Mariosz
07-12-2008, 17:17
Ludzie sami sobie stwarzacie problemy... nie ważne kto ile ma admina... czy 1 dzień, czy 20 minut. Jeżeli widzisz haxa to wykaż się i go zbanuj. A najlepiej zrób wcześniej ss.
Myśle, że kICK wyciągnie konsekwencje i następnym razem dostosuję się do moich rad.
Temat zamykam, a pana jp banować :-)