Zobacz pełną wersję : [Ban] kmo.
elo.
wyzywałem sie z typem ,spoko.
Wjechał pierwszy na starych ,więc mu nie odpuściłem ... i sam go wyzywałem.
Potem add banned list powód ogarnij sie. (30min) nie chodzi tu o czas ale o sam fakt ,że jesli ja dostałem bana to powinien dostać tez inny plejer ,z którym sie wyzywałem.
Tyle z mojej mańki. :|
Boshe,po co ty zakładasz ten temat? 30 min. to nie jest wieczności,a nie od razu temat zakładać żal. I może do wzoru tak się dostosujesz? http://cs-portal.net/forum/viewtopic.php?t=3632
Poczytaj i na przyszłość pamiętaj.
łał ,cieszę się że napisałeś ale nie chodzi mi O BANA NA 30 min czytaj uważnie i nie chciałem żeby jakis dill mi odpisał ,tylko moderator/admin. :roll: baj.
adi389, oooo zalet xD koleś co cię wyzywał też pewnie dostał bana ty tego nie wiesz bo pewnie jako 1 dostałeś bo byleś wcześniej na liście Byyywa xD
ojj,wiesz i racji nie masz w tym momencie ,iz jeśli gram w cs'a włączam vt. i zasze smigam z kumplem i on mi powiedział, że jakiś tam plejer nie dostał bana ,dlatego właśnie temat zaistniał na forum. :-D
kmo.. Dlaczego odrazu zakładasz temat? Ty zaczełeś jakimiś txtami napie..alac... -.-
a to że odpowiedziałem to żadne wykroczenie... Miałem prawo się bronić pozdro ;)
adi389, To wychodzi na to że to twoja wina :] zawsze można sprawdzić kto zaczął.
Zobaczymy co powie rfs, w sumie to on już ma pewnie dość takich dzieci co spamują niepotrzebnymi tematami.
Ban już minął... Temat zamykam.