Zobacz pełną wersję : Sponsoring Best-Serw ????
Dnia 04.12.2008 firma best-serw oglasza ze sponsoring dla forum/stron/klanow zostaje zatrzymany , spowodowaniem tego zostana wylonczone serwery ze wzgledow , zawieszenia dzialalnosci sponsoringowej , z Gory przepraszamy . Z Powazaniem Maciej , AmaroW , Pałac .
Pozwoliłem sobie zacytować poniewarz jest to wiadomość służbowa prosto czarno na białym bez zbędnego przeredagowywania tekstu.. Ta wiadomość podniosła mi Ciśnienie poniewarz Serwer sponsorowany przez Best-Serw War3FT/TP jest kluczowym naszym serwerem! Cieszy się największą popularnością a co najważniejsze przyciąga nowych użytkowników. Napewno będe kontaktował się w tej sprawie z Amarow.
Jej jak jeszcze Best-Serw zrezygnuje to będzie kicha 2 serwery mniej oby jednak do tego nie doszło. Lepiej już zaczynać jednak szukać następnego sponsora dla zabezpieczenia
omg... najlepszy serw war i soccerjam wyłączą... AmaroW to spoko koleś i na pewno dojdziemy do porozumienia. :-)
Jak stracimy te dwa servery, to można powiedzieć że spadamy coraz niżej - nie możemy do tego dopuścic.
No ... Najgorsze jest to, że stracimy War3/TP ..
Ramalith
05-12-2008, 14:28
Nie dobrze, zostaną nam tylko 2 serwery
O.o Zła informacja :? War3mod stracony, soccerjam stracony.
Upadamy coooraz niżej :/
W sumie to jest wiele innych sponsorów ale szukać nowego to kupa czasu.
Najgorsze jest to ze pozbędę sie admina xD
PozdRO
bardzo zła informacja zróbcie coś z tym. 8/
Mam taką propozycję ... jak wyłączą tego war3ft to można zamiast tp dać war3ft bo na tp to ludzi że hej :-/ a war3ft na cs-portal.net to podstawa :-)
TakeMyArm, dobry pomysł można też z TP zrobić diablo :] albo ZM.
Teraz diablo i ZM są bardzo popularne jak i war3
Nie FFA ma zostać FFA xD. z War3FT zrobić TP ;p
A z FFA zrobić TP ;>
Chyba oszalałeś ;> Wole FFA niż TP .. na FFA energiczna gra jest ^^
b., zgodzę sie z tobą na FFA lecisz i sie nie przejmujesz raszem :]
Wpadasz zabijasz i narta XD
Po za tym FFA jest za bardzo rozkręcony i zmiana z FFA na TP mogło by pogorszyć sprawę .
W sumie na FFa zawsze jest większa grywalność niż na TP z TP zorbić jakiś inny mod i gitara :]
O ile kampNo.pl się zgodzi .. Bo już raz zmieniliśmy z ZombieMod'a na TP ..
Spoko Moko zgodzą sie niemaja wyjścia :-D
To jak co to TP zmieniamy na diablo ;-D
KnifeMan
06-12-2008, 22:36
diablo rządzi nawet częściej bym na diablo grał niż na Wc3 a Ty Mardog?
KnifeMan, z takimi pytaniami to na GG :-P
Diablo jak i war3 mi sie podobają.
Zamknijcie temat bo GG sie robi ;-P