Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : [Admin]Piter

[PL] Piter =]
04-12-2008, 16:53
Podanie na admina
Nie czytaj dalej!

Nick: Piter (na innych serwerach [PL] Piter =] aktualnie gram tylko pod Nickiem Piter)
Typ Gry CS 1.6 Non Steam (szkoda mi na steam ale w przyszłości kto wie ;) )
Staż w Cs Ajj długo już będzie parę latek ;) dokładnie sam nie pamiętam. Wszędzie gdzie się dłużej zatrzymywałem zdobywałem (a przynajmniej tak mi się wydaje :P )sympatię graczy ;)
Starz na cs-portal.net kurde długo już ponad miecha będzie nawet więcej sam dokładnie nie pamiętam, bo nie zapisałem wybaczcie mi :P
Godziny przebywania na serwerze różnie to bywa jak mam czas to gram
Znajomość Amx Wystarczająca do sprawnego zarządzania serwerem. Miałem „admina” na paru serwerach (niestety nieistniejących już z powodów niezależnych np. wprowadzenie nowego protokołu przez firmę VALVE) m.in. Smut.pl (WAR3FT) Flagranti (Zombie Mod) ZMserwer (Zombie Mod) Miałem też propozycje złożenia podania na admina innego serwera którą odrzuciłem.

Coś od Siebie
Jestem Piter swoją przygodę tutaj rozpocząłem dzięki Mardogowi, który skierował mnie na warcraft moda (na którym już kiedyś grałem ale Mardog upierał się że mnie rozwali to trzeba mu było pokazać kto Tu jest PRO. Po rozwaleniu Mardoga oraz reszty ekipy stwierdziłem że niektórzy bardzo brzydko pyskują więc trzeba było im trochę pojechać :P swoją drogą chcę zostac adminem żeby zapanował pokój na świecie było dużo strzelanin serwer był zawsze full (no z wyjątkiem momentów kiedy będę chciał pograc :P )cziterzy wyzdychali od nadmiaru cholesterolu niedoboru seksu i frustracji spowodowanej częstymi banami ode mnie :P dzieci przed mutacją straciły głos boty zaczeły normalnie grac (a nie full auto i 5hs’ów), admini byli szanowani a atmosfera na forum miała oddźwięk radosny, a nie sztywna gra typu macie biegac i zabijac - ludzie czasami chcą sobie pogadac i zluzowac.

Proszę o pozytywnie rozpatrzenie mojego podania.

QuizzzY
04-12-2008, 16:56
Piter !! Wreszcie :-). Ja jestem na wielkie TAK ! widziałem jak adminuje na podanym serwerze Zombie bo sam na nim grałem do czasu wyłączenia go! Spisywał się perfekcyjnie z powierzonego mu zadania! A na war3ft jest widoczny i ma skilla ^^. Ja jestem na TAK TAK TAK

Mardog
04-12-2008, 16:56
OOO jestem na tak cieszę się, że założyłeś ten temat :] Jestem na TAK Znam zioma bardzo dobrze :-D z serwera FLGR.pl który już niestety nie istnieje :?
On zasługuje na adma w 100%

Die$eL
04-12-2008, 17:00
Jestem na Tak. Spoko koles ! Tak to on !! Mialem wizje ! :]

Seele ^
04-12-2008, 17:02
2 miejsca na admina, a trzech super ludzi do wyboru....no cóż ciebie też popieram, więc rufus będzie miał trudny wybór :)

pozytywnie zakręcony gość, a takich najbardziej toleruje :>

[PL] Piter =]
04-12-2008, 17:03
NEO Za każdym razem jak wpierdzielasz halunki to masz wizje :P Glosujcie w ankiecie każdy głos (dodatni lub ujemny) uzasadniac ;)

I pamiętajcie nie mam zamiaru sie zmieniac jestem jaki jestem i nie będe za to przepraszac jesli takiego mnie polubicie to dobrze a jeśli nie to wasz problem nie mój ;)

Żyjcie długo i szczęśliwie ;)

N1eDzW1eDz
04-12-2008, 17:05
Jestem na tak!Bardzo ogarnięty koleś , a i jak nie dostanie adma może odejść i nie będę go z ultimate rozwalał na westwood:DJak najbardziej TaK!Zrobi z tego serva jeszcze bardziej zajebisty:*

skupeN
04-12-2008, 17:08
Jetem na TAK..Ogarnięty człowiek..;]

[PL] Piter =]
04-12-2008, 17:08
Spokojnie Niedzwiedziu :P :P Ty mnie rozwalales jak zaczelem grac na War3FT :P Pograj sobie pare miechów tylko na zombie modzie i przeskocz na War3 :P Teraz to ja cie karam botq :)

N1eDzW1eDz
04-12-2008, 17:14
Taaa...Ja potrafie knife wyrzucic a ty nie bocie!:Dale dobra kończymy offtop bo jeszcze przyjdzie rufus i.,..Nie będzie miło:PAha i jak będziesz miał adma wyłącz tego aima i speedhacka jak ja będę:);p

Nikt
04-12-2008, 17:15
hmmm no niech bedzie ;p popre cie z laski bo zal mi takiego borocka ;p nie no zart ale spoko koles ogranieta ale musi nauczyc sie oglady zwlaszcza dotyczacej jego jezyka chdzi o przeklenstwa ;]

[PL] Piter =]
04-12-2008, 17:17
nie pruj sie bo powiem wszystkim jakich czitów używasz :P dzięki za głos willy :*

Kali
04-12-2008, 17:39
Widze, że masz duże poparcie odemnie też Tak.

Pozdrawiam. :-D

range[r]
04-12-2008, 17:41
Przykro mi ale jestem na NIE

Mardog
04-12-2008, 17:46
Klus3k, w sumie to możesz uzasadnić :]

range[r]
04-12-2008, 17:50
możesz.. Ale nie chce to jest moja prywatna sprawa co ja o nim myślę

[PL] Piter =]
04-12-2008, 18:32
Klus3k, to bardzo dojrzałe z Twojej strony :) Ja robiłem tak w wieku 10 lat niestety większosc z nas traci tą umiejętnosc. Jesteś spoko ziom brawa dla Tego pana. Ejj co Ty robisz że jesteś taki zajebisty ?

Swoja droga widze ze jakieś boty głosowały na nie
3 głosy nieuzasadniono 1 uzasadniono "nie bo nie" narazie 100% na tak oby tak dalej :)

Anarchia^SQuad
04-12-2008, 19:07
Admin jak najbardziej. Piter spoko ziom należy mu sie. Nie jest jakies dziecko , ktore bedzie bez sensu naduzywac praw admin a

JEstem jak najbardziej na TAK !!!

v0js`
04-12-2008, 19:13
Jestem na TAK!.
Znam Cie z servera, da się z tobą pogadać i nigdy nie powiesz textu typu "nie znam Cie" lub coś takiego! :D
Pozdro i powodzenia :)
Jeszcze raz mówie .JESTEM NA TAK.

Mariosz
04-12-2008, 19:15
Masz parę wad... nadużywanie mikrofonu... nieogarnięte słownictwo. Wstrzymuje się od głosu.

CY-KLOP
04-12-2008, 19:16
jestem na TAK mozna powiedziec ze sie znamy popieram tego kolesia

lowcy.B
04-12-2008, 19:17
Jestem na TAK niezlt staz i inne rzeczy potrzebne na admina dobrze grasz i jestes mily dla innych graczy!!Ale powienienes wiecej sie na forum udzielac

add!.
04-12-2008, 19:22
Jestem ZA! :-P

Myślę że będziesz tak dobrym adminem jak ja byłe ^^ :-P
Obejdzie się bez pomógł.

[PL] Piter =]
04-12-2008, 19:23
Masz parę wad... nadużywanie mikrofonu... nieogarnięte słownictwo. Wstrzymuje się od głosu.

Dziękuje za te budujące słowa krytyki. Heh teraz sie troche potłumacze :) Otóż jako osoba nie lubie wtapiac sie w tłum :) Nie lubie szarości i nudy staram sie budowac a nie odwrotnie. Zgadzam sie używam mikrofonu tak samo jak czasami nie ogarniam słownictwa SPOKO nikt nie jest ideałem. Jestem jaki jestem nie będe za to przepraszał możesz mnie zaakceptowac bądź nie. Wystartowałem na admina bo dostałem popracie ludzi i to oni stwierdzą czy chcą żeby taki "zły" reprezentował sprawy serwera.

Krecix
04-12-2008, 19:24
Jestem na [glow=darkblue:bddb6dfa07]TAK[/glow:bddb6dfa07] piter fajny gość :-D gralem z nim kilka razy na servie i mysle ze sie nada na adma

JESTEM NA TAK

v0js`
04-12-2008, 19:25
Heh..
Masz racje piter, oj masz racje. Chociaż to twoje "nadużywanie micu" to zabawa...
Jak ja czasami się z Ciebie smieje to sobie nie wyobrażasz! xD
Pozdro jeszcze raz;)

N1eDzW1eDz
04-12-2008, 19:36
Każdy jest człowiekiem i może czasami przeklnąć...Rozumiem to bo ludzie na servie wkr...Ale i tak go kocham i niech ma admina to go bede prół jak szmate:P

[PL] Piter =]
04-12-2008, 19:38
tym swoim małym patyczkiem ? :D
umyj go od czasu do czasu bo wali jak z indiańskiego wigwamu :P

ZoMm
04-12-2008, 19:48
Pterek na adma i Tyle ;]

range[r]
04-12-2008, 20:20
Piter trochę nie zrozumiałem twojej wypowiedzi na mój temat. Ci o to chodziło że się zachowałem jak dziecko czy właśnie nie ? ..

[PL] Piter =]
04-12-2008, 20:32
Niech każdy sam zinterpretuje Nasze wypowiedzi nie odbieraj innym tej przyjemności :)

kICK
04-12-2008, 20:41
hehe więc tak... Kolo jest spoko ;] tylko żebyś trochę mniej przeklinał przez majka i trochę ciszej mówił to by było git ;], a gdybyś już częściej pisał na forum a nie tylko w tematach na admina to by strasznie fajnie.

Pozdrawiam i powodzenia zioom ;]

N1eDzW1eDz
04-12-2008, 20:49
Bo wiesz piter nie ma normalnego życia i wyżywa się zamiast na moim siurku na was:(Acha i dzisiaj grupowo lecimy??
Zeby of topu nie było:Klusek chodziło mu o to ,że tylko dzieci nie potrafią uzasadnić wyboru...Ja mówie otwarcie - tak lub -nie i uzasadniam...Nie boje się tego...Proponuje zrobić tak samo...Powiedz co ci sie w piterze nie podoba-.-??

[PL] Piter =]
04-12-2008, 20:51
Dzisiaj idziesz na gey party zalatwilem Ci wejsciówke niestety mnie nie chcieli przepuscic przez bramke za to dziewczyny zaprosiły mnie na domówke ;) niestety dzisiaj masz randke z renią rączkowską :)

Swoją drogą to Twoja interpretacja nie moja ;) każdy może zinterpretowac to inaczej =)

Mariosz
04-12-2008, 20:53
Przestań dawać każdemu pomógł za post tutaj.

range[r]
04-12-2008, 20:55
Wiesz co piter szmato jebana jesteś zerem. Nie chce abyś miał tego adma. Nie nadajesz sie na niego idź kupić steam bo Cie mama bije Żal MI Ciebie nie chce aby takie boty co 2 razy na cs portal net napisały posty dostały adma .. omg jesteś zerem . Że jak jestem na Nie to co od razu jestem dzieckiem po prostu żal Jak dostaniesz adma to po prostu się powieszę ..

O to Ci chodziło ?
Już uzasadniłem

thx za warna

[PL] Piter =]
04-12-2008, 21:11
Już Ci ulżyło ? :) Bardzo sie ciesze że pokazałeś jaki naprawde jesteś fajny :)

Nie chce abyś miał tego adma.
To rozumiem :)

idź kupić steam bo Cie mama bije
A co ma steam do bicia ? Chcesz nam coś powiedziec ?

nie chce aby takie boty co 2 razy na cs portal net napisały posty dostały adma
Halo jest tam kto ? Czy ja składam podanie o admina na forum ? :) Chyba chodzi głównie o to żebym siedział na serwerze więcej niż na forum ? Jeśli sie myle to wyprowadzccie mnie z błędu.

Że jak jestem na Nie to co od razu jestem dzieckiem
Ty to napisałeś :)

prostu żal
Tu sie zgodzę :)

Jak dostaniesz adma to po prostu się powieszę
Aż tak poważnie bierzesz świat gry do siebie że jak zostane admem to sie powiesisz ?

A na koniec dziękuje Ci za Twoją wypowiedz. Żyj długo i szczęśliwie.

[ Dodano: 04-12-08, 21:13 ]

Przestań dawać każdemu pomógł za post tutaj.

Jeżeli ktoś pomógł to dlaczego nie miałbym użyc tej opcji ? :)

Daje pomógł za każdą sensowną wypowiedź nie obrażającom nikogo i wnoszącą coś do tematu ;)

v0js`
04-12-2008, 21:15
lol.. ;/
Troszke za poważnie..
To jest gra, tu server i tam frag.
Dbaj o to co jest naprawde ważne a nie zajmuj sie jedynie grą... Są inne piękne rzeczy na Świecie..
Pozdro :*

range[r]
04-12-2008, 21:17
No i CENZOR CENZOR CENZOR CENZOR szmato jebana .... ***** już to widzę Piter .. admin na serwie ... o bożę wejdę na innym niku to się z Ciebie pośmieje ...
Kto powiedział że ja żyje grą ? .. Omg mam wiele innych zajęć i bardziej ciekawszych od gry w csa .. To że się powiesze to była przenośnia po prostu mi o to chodzi że bardzo nie chce żebyś dostał tego adma

[PL] Piter =]
04-12-2008, 21:21
Jak sobie życzysz. Nie mam ochoty wdawac sie z Tobą w zbędną polemike, jeśli uważasz że wrzucając innym pokażesz że jesteś fajny to życze Ci powodzenia :)
Żyj długo i szczęśliwie.

Mariosz
04-12-2008, 21:31
Zamykam temat z powodu zbyt wielu kłótni :-)

[ Dodano: 05-12-08, 09:06 ]
Temat otwieram. Myślę, że ochłonęliście.

Street
05-12-2008, 13:21
trochę zbyt pewny siebie... czasami nadużywa mikrofonu i wyrazów niecenzuralnych... no dobra ja też nie jestem święty, ale na servie i na forum staram się zachowywać odpowiednio gdyż 3ba być przykładem na młodzieży której jest w pizdu na tym servie xD

zagłosuje raczej na tak lecz lekko bez przekonania... masz mój kredyt zaufania nie zmarnuj go :)

[PL] Piter =]
05-12-2008, 13:52
Na jakie oprocentowanie w skali roku ? :) Dzięki za głosik :*

v0js`
05-12-2008, 15:12
Ehh.. Piter, zbyt pewny siebie jestes xD

Marcelinios
05-12-2008, 15:13
Jestem na TAK wydajesz sie być spoko chociaż cie nie znam .

Mariosz
05-12-2008, 15:35
Piter ostatni raz Cię ostrzegam, przestań dawać pomógł za głos na TAK! Nie widzisz, że to przekupstwo ? Taki małe dzieci zawsze napiszą tak, żeby tylko mieć pomógł...

caNNaBisSss
06-12-2008, 10:47
ja tEz jEstem nA taK xd ZajebISie sIe z nIm gRa :PP fAjnIE gadA :)) Tak nA 100 % :D

ZoMm
06-12-2008, 11:36
ok Temat Clouse admin dla Piterka bo już Off-Top się robi ;/

caNNaBisSss
06-12-2008, 12:20
haha xdd tY sobie MOzeSz zAmknĄc alE ........ ;]

v0js`
06-12-2008, 12:24
ZoMm a nie pomyślisz o innych którzy się starają?
Pomyśl zanim napiszesz

Mardog
06-12-2008, 13:43
ZoMm, może zrobię ci ankietę pt. 100 warnów dla ZoMm(Eragon ci je z przyjemnością da xD) ciekawe ile będzie na tak ;>
Weź przestań tak spamować bo aż zal i ból się patrzeć na te twoje bezsensowne posty :?
Pożyjemy zobaczymy kto dostanie adma ja osobiście chciałbym żeby piter miał bo w porzo ziomek :]

punisher PL
06-12-2008, 13:47
ale wy macie problemy z adminami ja robie cos dla kandydatow

Mariosz
06-12-2008, 14:12
http://www.cs-portal.net/forum/viewtopic.php?p=37587#37587 <== Patrz tutaj.