Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : SKARGA/Willy

Aiz
01-12-2008, 16:49
Cóż, po raz kolejny zostałem zbanowany przez Willy'ego za "rasz". Kampiłem, ale nie raszowałem. Wg mnie ten admin ma jakies niedowartosciowania. Już drugi raz dostałem od niego bana, mimo iż granicy nie przekroczyłem.
Wydarzenie miało miejsce przed chwilą. Proszę o wyciągnięcie wniosków i odbanowanie.
Moje ip to: 84.38.84.181

Nikt
01-12-2008, 17:05
ja cie nie odbanuje przekroczyles granice raszu a co do niedowartosciowania to wydaje mi sie ze za duzo sobie pozwalasz przekroczyles granice raszu na westwood wchodzac do domku tam gdzie niepowinienes(niemozna) bana dostales na godzine wiec o sciaganiu bana niema mowy!!

N1eDzW1eDz
01-12-2008, 17:16
To był rasz , wtedy grałem.,..I uważaj sobie ze słownictwem , bo kto jak kto ale willy jest mega adminem;*

Aiz
01-12-2008, 17:18
Widziałem wiele osób tam kampiących- nigdy nie dostawały bana. Ten admin się po prostu na mnie uwziął...

Mardog
01-12-2008, 17:25
Aiz, Phiiiii pewnie grałeś na FFA hahaha albo widziałeś tam TT xD odczekaj swoje i zamilcz :?

KnifeMan
01-12-2008, 17:28
Nie tylko na Ciebie. Przykro mi ale jeszcze za czasów gdy adminem na Wc3 był furiO i jednocześnie Ty Willy uwziąłeś się na mojego kolesia HitMe i banowałeś go bez przerwy jak tylko wchodził na serwer i wszyscy go musieli odbanowywać. Lubię Cię Willy bo jesteś spoko ale przykra prawda jest taka że doprowadziłeś do tego że HitMe i Messiah przestali grać na CS-Portal.

Seele ^
01-12-2008, 17:31
prawda jest taka że doprowadziłeś do tego że HitMe przecież to ja mu perma za haxy dałem....JA !!!

KnifeMan
01-12-2008, 17:36
Powiedziałem za czasów gdy furiO i Willy byli adminami to dostawał od Wiiliego cały czas permy i zdaję się że furiO dał nawet taką skargę na forum. Potem jak Punisher BYŁ adminem HitMe wrócił do gry tutaj i dostał perma od Ciebie Seele^ i w ogóle skończył z grą tutaj. Nie wiem jak możesz go banować jak on nie czituje. Nawet jest rezydentem na Wc3 ;PP

Nikt
01-12-2008, 17:50
knifeMan nie wiem co sobie uroiles Messiah gra na cs-portal bo dzis byl a do domku nie mozna wchodzic KnifeMan moze chodzi o to ze to ty nie potrafisz stosowac sie do regulaminu a idac o scislosc jak by dalo sie antyrasza to napewno stal by duuuzo wczesniej ale juz mniejsza o to ban byl na 1 h i sie zaraz skonczy a co do sprawy raszu nie moge byc wszedzie i widziec wszystkiego dlatego banuje tych co widze

KnifeMan
01-12-2008, 17:59
Nie no Willy przecież nic do Ciebie nie mam tylko HitMe mi się po prostu skarżył że kończy bo jest cały czas banowany a w większości przez ciebie ... :P

kICK
01-12-2008, 18:45
Bez kitu ja się nauczyłem takiej zasady ze Admin ma zawsze racje chyba ze zrobią ci ss a za rush. Zawsze można wyjaśnić to z adminem, a z Willym zawsze da się porozmawiać i zawsze dobrze na tym wyjdziesz... pomyślcie sobie po co on by miał banowac graczy jak by nic nie robili? przecież on za bana nic nie dostaje wiec robi to po to by kogoś ukarać a na pewno nie jest tak ze daje bana za dobra grę. Więc zejdźcie z adminów i nie zwalajcie wiany na nich jak dostaniecie bana bo zachowujecie sie jak małe dzieci żebyście nic nie robili to banów byście nie dostawali.

Pozdrawiam. :-D

Seele ^
01-12-2008, 18:56
przecież on za bana nic nie dostajea ja daje bany bo lubię to robić...inni walą konia 10 razy dziennie, a ja staram się rozdać 40 UZASADNIONYCH banów dziennie.

Dlaczego? bo z graczami jest tak a nie inaczej...można ich nauczyć tylko jednej z dwóch rzeczy

-jesteś adminem do dupy, jak jesteś na serwerze to każdy może raszować i mieć w ciebie wyj.ebane
-nie pie.rdolisz sie z graczami, za każde przewinięcie leci ban od ręki.

Albo nauczysz graczy regulaminu sam, albo sie go nie nauczą nigdy...dlatego lubię siedzieć na spect i szukać oszukistów raszujących ;)

Street
01-12-2008, 19:01
inni walą konia 10 razy dziennie :what:

ha! dobre xD wiesz seele^ nigdy nikomu nie dogodzisz :P inni mówią aby banować, drudzy że nie.. tak czy siak willy wie gdzie jest granica raszu a skoro ją przekroczył to nie wiem po co ciągniemy ten temat.. ban i tyle i nie ma co płakać ;-( jutro też jest dzień :]

Mariosz
01-12-2008, 19:28
Zamykam.