Zobacz pełną wersję : [War3FT] Oceny oraz obecność adminów.
Witam, dochodzą mnie słuchy, że kilkoro adminów przestało kompletnie interesować się serwerem War3FT oraz samym portalem. Poniżej wkleję listę adminów i proszę wszystkich graczy war3ft bez względu na rangę o ich ocenę. np.
Admin rfs Ocena/Jak często bywa.
Lista adminów:
rfs
RaPMeN
oF.Neo
caNNaBisSss
Seele^
rsL
Mardog
add!.
skupeN
cs-portal.net || ^Bam
Willy
Street
Ocena ta bardzo pomoże mi w selekcji adminów :-) Czekam na opinie.
Pozdrawiam rfs :-)
admini też mogą się wypowiadać, czy jest to pytanie jedynie do graczy ?
rfs spoko koles nawet nieczituje tylko moglbys trohe wiecej przebywac na serwie
RaPMeN - od kiedy dostalem admina go niewidzialem
caNNaBisSss dobrze/czesto
Seele^ wspaniale/bardzo czesto
rsL dobrze/niezbyt czesto
Mardog b.dobrze/czesto
add!. dobrze/ostatnio niewidzialem go
skupeN dobrze/rzadko
cs-portal.net || ^Bam widzialem go moze z 2 razy wogole na War3
Willy b.dobrze/czesto
Street b.dobrze/b.czesto
admini też mogą się wypowiadać, czy jest to pytanie jedynie do graczy ?
Pewnie tak . Ja chciałbym dodać, że nie ma takiego czegoś że admin się tłumaczy cyt. "Sorry ale grałem pod innym nickiem" etc.
Jeżeli wypowiada się admin to nie mówi o sobie i ocenia obiektywnie.
Zgadzam się z baku. Nie ma czegoś takiego jak "Grałem na fake'u"...
no dobra, to ja też...
rfs - co tu napisać...h@, jak podskoczysz, to wpier.doli xD
EDIT: JA się boje ciebie oceniać ?!?!
na serwerze jest rzadko, zrobił nie odpowiadający mi regulamin admina, czasem sobie zraszuje na nuke, jakby nie patrzyć, zwalał na mnie zmiany map bo mu sie nie chciało....no i masz babo placek xD
RaPMeN - od czasu update portów z 47 na 48 ani razu nie zawitał na serwerze
oF.Neo - ogarnia, ale na gg czasem się pyta jak czegoś nie wiem, kilka razy go upominałem przy adminowaniu, ogólnie sprawuję się bardzo dobrze, jak na pierwszego swojego admina
caNNaBisSss - bardzo dobrze sprawuję funkcję admina, i często siedzi na serwerze
Seele^ - mistrz nad mistrze, a jak sie coś komuś nie podoba, to zaraz spuszczę wielkiego czarnego murzyna
rsL - czasem zawita, ale to tak, jak śnieg w lato
Mardog - można go tylko chwalić, często jest i bardzo dobrze adminuje
add!. - przecież on zrezygnował sam z admina koło miesiąca temu
skupeN - to samo co rsl, czasem zawita, ale to tak, jak śnieg w lato
cs-portal.net || ^Bam - nie znam, widziałem go na serwerze z 2 razy
Willy - od czasu jak stracił admina i odzyskał jest bardzo często, spoko gość ;)
Street - dobry i kumaty admin, ale za bardzo farci te hedy
rfs- B.dobra w końcu mod ^^/niezbyt czesto lubi se zraszowac np dust2 xD ale każdy czasami musi :-P wysrany troche no i to tyle chyba :-D
RaPMeN-Niewidzialem go baaardzo dawno więc oceny niedam
oF.Neo- Jak na swojego 1 admina sprawuje sie dobrze
caNNaBisSss- Spoko ziomek jest czesto i dobrze pelni role admina :]
Seele^- Nasza pyszna salata:] ocena bardzo bardzo dobra/jest często
rsL- Tak samo jak Rapmen
add!.- Dawno go niewidziałem na war3
skupeN- Dobra/niezbyt często
cs-portal.net || ^Bam- ocenia niewiem/i widziałem go ze 2 razy tylko
Willy-b.dobra/często
Street/B.dobra/często
OMG, widzę, że boicie się mnie oceniać ^^ Napiszcie serio co Wam leży na duszy. No chyba, że jestem tak cudowny, że nie musicie się na mnie żalić ^^
caNNaBisSss
30-11-2008, 00:02
rfs - zajebist gracz :)) i dobrY admiN xd
RaPMeN - MałO gO znam xd nIe bd sIe wYpowIedał
oF.Neo - Hmm dlbRy Admin alee ...............
caNNaBisSss - .................
Seele^ - bardzo dobry admin xd
rsL - spoko ziomek admin dobry
Mardog - co tu duzo mówić super gostek
add!. - zadko go widze na serweze xd
skupeN - dobry admin
cs-portal.net || ^Bam - Fajny gOsciU :)) Admin dObry cHociaz zadKo na serwerze gra :P
Willy - cUd mIud i ban xd super admin :p
ps..sory ze tak nbie wyraznie napisane ale mam mały problem....
Street
Dziwnie sie czuje bo pisze jako pierwszy z graczy :-P .
rfs - spoko koleś bardzo pomocny/ nie za często widzę go na serwerze ;]
RaPMeN - nigdy go nie widziałem na serwerze
oF.Neo - dobry, zasadniczy i pomocny admin/ często na serwerze
caNNaBisSss-dobry i zasadniczy admin/czasami na serwerze(ostatnio częściej ;])
Seele^ - również dobry admin, tworzy dobrą atmosferę na serwerze/bardzo często na serwerze
rsL - spoko admin (dobrze gra)/niezbyt często na serwerze
Mardog - spoko koleś oraz admin/często na serwerze
add!. - może ze 2-3 razy widziałem go na serwerze
skupeN - rzadko go widziałem na serwerze wiec nie chce sie wypowiadać(albo nie kojarzę)
cs-portal.net || ^Bam - nigdy go nie widziałem na serwerze
Willy - spoko koleś, dobry oraz pomocny admin tworzy miłą atmosferę na
serwerze/bardzo często na serwerze
Street - dobry admin i spoko koleś, czeto upomina graczy/bardzo często na serwerze
Pozdrawaim. :-D
kICK był ostatnio czas, że grałem całymi dniami ale nadszedł okres wystawiania ocen w budzie to sam wiesz :-)
rfs - PRO ale gra na haxach .. ostatnio jakby mniej widoczny na war3ft
RaPMeN - tego to już od zmiany ip nie widziałem
oF.Neo - aktywny .. widzę go każdego dnia na serwerze
caNNaBisSss - a to taki botek który nie ma skilla ale jest aktywny jako admin .. tylko się sam zbanował na zawsze wczoraj ^^
Seele^ - Też aktywny jak reszta adminów :-)
rsL - tego admina nie widziałem od zmiany ip war3ft
Mardog - Następny wzorowy admin tego serwera , każdego dnia spędza czas by poskramiać boty :-P
add!. - hmm z jakiś miesiąc temu go na serwerze widziałem ale jak czytałem wyżej zrzekł się adma
skupeN - raz na jakiś czas go widzę na serwerze
cs-portal.net || ^Bam - widziałem go przez zmianą ip serwera .. teraz go wcale nie widzę
Willy - jest aktywny na serwerze :-)
Street - hmm street Skilla ma .. wchodzi codziennie i taką rozróbę robi że aż się boję jak widzę jego kulę
kICK był ostatnio czas, że grałem całymi dniami ale nadszedł okres wystawiania ocen w budzie to sam wiesz
Wiem wiem rozumiem u mnie tez ostatnio było wystawienie ocen i mam zapewne tą samą sytuacje co ty... :-P Coraz mniej na serwie gram, ale i tak nie przestane :-)
rfs: A to taki boteq co ani grac nie potrafi ani czesto na serwer nie zawita ;p nie no spoko tylko kiedy na to piwo idziemy ;p admin dobry ;]
RaPMeN: hmmm ani widu ani slychu ;p
oF.Neo: stara sie i mu wychodzi tylko nie raz chyba boji sie kogos zbanowac ;p
caNNaBisSss: dobrze mu idzie i czesto gra ;]
Seele^: o Booze tu chyba nic pisac nie trzeba ;p swietnie ;]
rsL:uaaa zadko go widuje ale jak jest to adminuje ;p
Mardog:nie ma co pisac dobry admin czesto bywa ;]
add!.: ani widu ani slychu ;p jak bywal byl dobry ;]
skupeN:zadko jest ale dobrze adminuje
cs-portal.net || ^Bam:jak add!. tez dobry admin ale ani widu ani slychu ;p
Willy:... N/C
Street: tu sie wypowiadac nie bede nie lubie grac przeciw niemu ;p admin dobry ;]
rfs / Dobry admin/
RaPMeN / dobry /rzadko bardzo rzadko
oF.Neo /dobry /duzo gra
caNNaBisSss / spoko / tak samo jak Neo
Seele^ / Bardzo Dobry / duzo chyba gra :P
rsL /dobry / gra jak ja rzadko
Mardog / spoko / czesto go widze jak gram.
add!. /chyba dobry /dawno go nie widziałem.
skupeN /nie bd sie oceniał, ale mało gram bo cos z netem mam.
cs-portal.net || ^Bam / ------/------
Willy dobry / ale radko go widze.
Street / dobrze/ czesto.
range[r]
30-11-2008, 12:39
rfs - boje się go .. w domu pewnie przed domem ma tabliczke "uwaga rfs" :* Ale tak na serio to dobrze że to on jest h@ serwera/nie wiem ile grywa bo ostatnio sam trochę mało gram z powodu neostrady
RaPMeN - Ne widziałem go dawno
oF.Neo - nic dodać nic ując/ często grywa bo zawsze jak ja gram to on jest
caNNaBisSss - Dobry ziomek xD / często go widzę
Seele^ - aaaaa Seele :*** Dobry admin :D / tak jak u rfs
Mardog
add!.
skupeN - mało kiedy grywa :/ ale to z powodu tego że nie ma czata w cs'ie na ns .. i nie może banować itp bo nie widzi kogo / jak naprawi to myślę że bedzie wiecej grywał
cs-portal.net || ^Bam nie widziałem jeszcze go na war3 .. nie wiem czemu
Willy - dobry / nie wiem tak jak u rfs,Seele i głownie reszty
Street - bd admin ;] / to samo co reszta
Uhh ahh... Postaram się jak najlepiej i jak najszczerzej odwalić odp na pytanie "co myśle o adminie blalbabla" a więc...
rfs- Dobry gracz i zaufany, opanowany, inteligentny człowiek... Adminuje b.dobrze lecz bywa rzadko na servie.. No my z seele^ strasznie ubolewamy bo nam smutno i tęsknimy :sad: przez to tęsknienie nawet bana za rasz dostałeś :what: Miejmy nadzieję że frekwencja rfs'a się poprawi przez co zwiększy się poziom ogólnej trudności na servie :-D
RaPMeN- hmm.. pamiętam go kiedyś gdzieś tam i eee.. nie pamiętam -.- nie wiem co napisać bo RaPMeN najzwyczajniej olał ten server... a szkoda
oF.Neo- Of.Neo taaa... z początku byłem piekielnie wrogo nastawiony do niego... te słynne akcje z granatami na pool_day/ de_rats itd... liczne txt, rasz i w ogóle w piz.du tego było -.- no ale od kiedy dostał adma koleś wziął się za siebie i teraz tylko chwalić.. na servie bywa b.często i stara się chłopak
caNNaBisSss- hmm.. mam nieco mieszane uczucia.. no adminuje raczej dobrze, ale jak mam być szczery to miejscami nie podoba mi się jego zachowanie niestety :/ nie to abym się czepiał czy coś ale pamiętam takową akcje może z tydzień temu kiedy caNNaBisSss chyba na cs_italy slapował bez powodu jakiegoś gracza... gdy na @ czacie zapytałem się co on odwala to odpisał "nudzi mi się" i dalej robił swoje -.- ale ogólnie na servie dosyć często i oprócz tamtej sytuacji raczej bez zastrzeżeń
Seele^- no i nasz złoty człowiek... nic dodać i ująć same zalety :) został wręcz stworzony do pełnienia tej funkcji.. gracz jak najbardziej opanowany no i kurde jego uzasadnienia banów często zwalają z nóg :-D na servie często
rsL- tak samo jak RaPMeN... miejmy tylko nadzieję że nie zaczął grać w tibie 8/
Mardog- b.dobry admin i gracz.. Mordog był tak miły że wprowadził mnie do pełnienia funkcji admina przez co jestem mu b.wdzięczny :hug: często bywa na servie
add!.- to add.! ma adma?? o.. nie wiedziałem =d kojarzę go z forum no i jeszcze kiedyś bywał na servie ale to dobre 4miechy temu... śnieg w lato jak powiedział seele^
skupeN- trudno mi się wypowiedzieć.. jego frekwencja obecności wypada nieco lepiej niż u np. RaPMeN'a ale i tak mizernie... gracz dobry ale skupeN jako admin nie mam zdania
cs-portal.net || ^Bam- widziałem go z 3razy w życiu na servie =d też nie wiedziałem że ma adma na w3f... co do jego adminowania się nie wypowiem bo nie wiem, a co do obecności fatalna
Willy- po jego re podaniu na adma wziął się do roboty i adminuje świetnie :-) najlepiej jest być z nim w teamie na knife_zone ;p co wyróżnia willy'ego to napewno jego wygadanie bo ciągle napierdziela przez mikro :-P
Street- ciągle na wh, aim i innych dziadostwach... szczytem wszystkiego były 3 wczorajsze bańki przez skrzynie na aim_map... ciągle nie przyłapany :( kto się pokusi :-P ??
add!.- to add.! ma adma?? o.. nie wiedziałem =d kojarzę go z forum no i jeszcze kiedyś bywał na servie ale to dobre 4miechy temu... śnieg w lato jak powiedział seele^
Street, jak ja miałem admina na [WAR3FT] i tam grałem co dziennie to jeszcze nie wiedziałeś że ten serwer istnieje. I jeszcze nie masz racji z tym ze na serwerze mnie nie było od 4 miechów bo ten serwer nawet tyle nie istnieje ^^
rfs, pisałem Ci dzisiaj na gg... więc możesz mnie usunąć z listy adminów na serwerze [WAR3FT] fajnie było ale mi się znudziło :-P
Z tego co czytam na chwilę obecną zwolnią się 2 miejsca a z funkcją admina pożegnają się Rapmen oraz add.
Czekam na dalsze opinię.
wiesz rfs... mówisz że RaPMen, add!. robią papatki ale taki bam^ czy rsL nie lepsi są =d a skupeN balansuje... szczerze mówiąc tylu adminów ile teraz jest z powodzeniem wystarcza nawet uwzględniając tych którzy nie graja.. taki selle^ to 3admini w jednym, willy też daje popalić, Mardog, Neo, Cannabiss i ja... Dajemy rade ;)
Nom moim zdaniem admina powinni stracic Bam, add RampeN.
Skupen i rsL grają bardzo rzadko ale chyba mozemy dac im szanse ;-)
bosheee... czytajcie co napisałem wcześniej.. :? :/
rfs, pisałem Ci dzisiaj na gg... więc możesz mnie usunąć z listy adminów na serwerze [WAR3FT] fajnie było ale mi się znudziło :-P
Więc chyba proste jest że już sam nie chce mieć admina na serwerze, to nie piszcie głupot że powinienem stracić admina którego już nie mam... :/ :/
Bam nie straci admina, ponieważ jest w grupie admin friends. Ta kwestia nie podlega dyskusji.
Skupen i klusek mają ogromne problemy z netem. Jestem w stanie to zrozumieć :-)
N1eDzW1eDz
30-11-2008, 18:28
rfs-Dobry admin/Nie bywa za często
RaPMeN-Był dość dobrym adminem/Był....
oF.Neo-Według mnie jeden z najlepszych adminów na servie:*/Jest często
caNNaBisSss-Dobry admin/jest często
Seele^-Bardzo dobry admin/bywa b. często
rsL-Był średni/Był...
Mardog-Dobry admin/jest często
add!.-Był średni/dawno go nie było
skupeN-Cienki adm/Za często nie bywa...
cs-portal.net || ^Bam-Ohohoh był taki sobie/ Był...
Willy-B. dobry admin/jest często
Street-B.dobry admin/jest często
skarg na mnie, tyle co na wszystkich razem wziętych, a jestem tu chwalony....ten kraj spada na PiS ;p
range[r]
30-11-2008, 18:50
ahahha xD a ja za to żadnych skarg :D. Ja byłem surowy naa maxa teraz już prawie mnie nie ma dziennie najwiecej banow dawałem
No sam mi to powiedziales niewazne ile jest skarg wazne jest zeby z tego wyjsc z podniesioną japą :cool:
To nie jest temat do spamu tylko do ocen. Kolejny spam tego typu będę nagradzał warnem.
slave mastah
30-11-2008, 20:25
rfs -> jest z niego raszer trochę, ale ogólnie to bez zastrzeżeń ;P na poziomie, spokojny, ogarnięty, ale rzadko grywa :P
RaPMeN -> kolegę kojarzę z 4fun'a ale na war3 nie widziałem odkąd gram(a nie gram jakoś długo :P), koleś spoko, jedyna wada to frekwencja
oF.Neo -> nawet nieźle sobie radzi jak na pierwszego adma no i dość często na serwerze
caNNaBisSss -> ujdzie chłop hehe, a tak poważnie to frekwencja w porządku, zachowanie poprawne ;)
Seele^ -> ten to nie wiem skąd się urwał Dziadyga jeden, jedzie na haxach gorzej od Street'a, banuje bez opamiętania, bywa dosyć często, wszyscy się go chyba boją bardziej jak Rufusa hihi
rsL -> ciężko mi coś napisać, w sumie kilka razy Go widziałem na serwerze i sprawiał wrażenie kulturalnego, ogranego gościa, ale trochę niska frekwencja
Mardog -> za dużo pieszczot w stronę Williego idzie od tego Pana, ja rozumiem Zjednoczona Europa, wolność i te sprawy ale ale ;d... często na serwie/skuteczny/czasem nawet i pomocny !:P
add!. -> no chyba komentować nie trzeba bo sytuacje wyjaśnił :)
skupeN -> z 4fun mieszane uczucia mi zostały co do tego Kolegi ;p, no ale na war3 można powiedzieć że w pewnym stopniu dojrzał, szkoda tylko, że rzadko ma okazję grać
cs-portal.net || ^Bam -> spoko koleś, ale moje doświadczenia opieram znowu na 4fun'ie, bo na war3 Go nie widziałem
Willy -> ohh ten to Dziadyga na Dziadygami, największa gaduła na serwerze, wesoły, ogarnięty, czasem srogi (jak mu nie idzie hihi), wg mnie jeden z lepszych adminów :)
Street -> ten to jedzie na czitach równo jak sam mówi, banuje sporo, upomina, przebywa na serwie dość długo, ale weźcie mu te czity wyłącznie bo grać się nie da :/ psuje tylko zabawę. Gościu spokojny, ułożony, wie czego chce ;) Jego wybór na admina był trafny. Chociaż ma minusa za to, że nie chce nowych adminów na serwie !:D Otóż nie nie poradzicie sobie beze mnie ^^
rfs- spoko i ogarnięty koleś,trochę rzadko bywa na serverze - mi się zdaję iż dlatego tak mało bywa,ponieważ ma sprawy forum i te rzeczy. Kultura i całość w porządku. Trudno go wyprowadzić z równowagi.
RaPMeN- tego to ja dawno nie widziałem na servie lecz jak grał to wydawał się ogarnięty, kulturalny etc.
oF.Neo- ogarnięty koleś,dobrze sobie radzi w adminowaniu - tutaj nie trzeba dużo gadać. Nadejdzie czas kiedy stawi mu się prawdziwą ocenę :-) na razie trzeba czekać.
caNNaBisSss - dobrze się z nim gada na serverze,ogarnięty - nie nad używa admin chatu ,spokojny koleś lecz na jego prawdziwą ocenę przyjdzie czas - tak jak powyżej napisałem.
Seele^ - nom tutaj będzie jedno "ale" , ogólnie to spokojny gracz,pomocny,dobrze się wywiązuje z adminowania lecz może to będzie błędna bądź pochopna ocena ,ale mi się zdaję iż czasami daje takie bany za "byle co" ale to jest taki jeden minus . Tak jak powyżej wspomniałem ogarnięty i fajny gracz.
rsL - tego też długo nie widziałem na serverze lecz jak z nim grałem to wydawał się chłopak ogarnięty ,kulturalny i spokojny.
Mardog - to jest fajny chłop xd. Ogarnięty,zabawny,da się z nim pogadać ,spokojny i w ogóle Cool,wypas etc. ^^
add!. - nom z "add" to już wszytko wyjaśnione.Teraz ma funkcję test-mod i dobrze sobie radzi :-).
skupeN - za często go na serverze nie widzę lecz jak grał to wydawał się ogarnięty i spokojnym graczem - adminem.
cs-portal.net || ^Bam - oooo....u tego kolesia nie mam wiele do powiedzenia. Bardzo,ale to bardzo rzadko go widzę na serverze - NIE WIDZIAŁEM GO BARDZO DŁUGO. Od mojego poczęcia grania tutaj ogólnie widziałem go chyba ze 2 razy i to były ostatnie jego pogrywania na serverze. Na forum też się zbytnio nie udziela ,jego posta lub czegoś innego dawno nie widziałem :?.
Willy - po przywróceniu willemu admina,co chwilę jest na serwerze,udziela się na forum etc. Ogólnie spokojny,wesoło nastawiony gracz,da się z nim pogadać i ogarnięty :-).
Street - to początek jego adminowania. Spokojny gracz i pozytywnie nastawiony.Po za tym to ogarnięty, kulturalny i wogóle Cool :-D lecz do jego prawdziwej oceny nadejdzie czas.
Wiedzmin
01-12-2008, 20:35
rfs - rzadko bywa na servie ale spoko koles, czasami zraszuje ale mozna przymknac na to oko
RaPMeN - b. dawno go nie wdzialem
oF.Neo - czesto gra, dobrze sie sprawuje ale czasami nie przestrzega zasady "koncert zyczen"
caNNaBisSss - czest gra spoko ADMIN
Seele^ - najlepszy z adminów chyba
rsL - ostatnio go 2,3 razy widzialem a tak to wogle
Mardog - czesto gra, spoko ADMIN
add!. - wogole nie wchodzi
skupeN - wcale nie gra
cs-portal.net || ^Bam - kilka razy go widzialem
Willy - b.czesto gra, spox ADMIN
Street - b.czesto gra, spox ADMIN
sory za OFF ale na jakiej podstawie tak uwazasz ? Pamietam wybrales mape a ja puscilem tylko vote czy zmienic bo za duza mapa na 4 osoby :/
Wiedzmin
02-12-2008, 13:46
Nie byly 4 osoby, a 12. SORRY ZA SPAM
Siemka gram juz na tym serwie z tydzien i jak dotąd dla mnie najlepszymi adminami są admini:Willy i oF.Neo czesto graja a poza nimi widzialem tylko adminow:Mardog i Seele!Spoko serwer i admini ale jest pytanie kto HEAD ADMIN war3FT??
Ja jestem head adminem.
Oj ludzie Wy nawet nie wiecie, że wczoraj prawie cały dzień byłem na war.
Jakie ja rzeczy widziałem... także admini miejcie się na baczności...
A ty łowca dostosuj się do wzoru oceniania... następnym razem pójdzie warn.
FnXrWroC||Jacek
27-03-2009, 21:38
mowcie co chcecie ale naprawde rfs jest spoko tak jak kilku innych admow;]
edit by add.: Patrz na datę ostatniego posta, nie odkopuj. Zamykam.