Zobacz pełną wersję : mam pytanko
co sie stanie jak koles bedzie mial 100% w tym co obok postu pisze tak z ciekowaosci kiedy odpowiedz bedzie to mozna temat usunac :papa:
CY-KLOP, następny dziecko "yo vita" takie pytania to w sb albo na PW deklu!!!
http://www.forum.cs-portal.net/viewtopic.php?t=6189 poczytaj tu :-) może jakoś Ci pomogłem
omg-.- wiecie dochodzę do wniosku że botowe tematy to jakaś choroba dziedziczna na tym servie... no autentycznie najpierw Yo potem Vitold a teraz on zaczyna O.o epidemia jakaś! :faint:
Jak będziesz miał 100% to nic .. Jak będziesz miał 100 postów to dołączysz do grupy "Member"
Temat zamykam .
Mardog, Street, Seele ^, Chyba wam się coś pomyliło?? :mad:
Normalna wiadomość.. Normalne pytanie.. i powinna być normalna odpowiedź! Mardog na jakiej podstawie obraziłeś tego użytkownika.. ? Za taką wiadomość powinneś oberwać warna! Forum ma służyć pomocą każdemu.. A wy za wszelką cenę dążycie aby każdy nowy użytkownik jak szybko się zjawił jeszcze szybciej odszedł.. Po takich odpowiedziach napewno bym tutaj nie wrócił.. Każdy od czegoś zaczyna.. założę się że na początku każdy z was robił nie takie gafy i zadawał beznadziejne pytania.. a teraz to tępicie.. Mam nadzieję że taka sytuacja się już wiecej nie powtórzy..! Jak macie pisać bezsensowene odpowiedzi to lepiej nic nie piszcie..!
powyżej 100 wiadomości zostajesz automatycznie przydzielony do grupy members a co za tym idzie dostajesz kolorek w legendzie na forum.. Wcześniej za 100% była ranga Złotego użytkownika.. w tych obecnych jeszcze nie mamy na to zastępczej alternatywy..
pozdrawiam
/przenoszę
//zamykam