Zobacz pełną wersję : Hodowla roslino-ludzi
Otóż jestem bardzo ciekaw, jakie jest wasze spojrzenie na sprawę.
Na forum, jak i na serwerach, grają po prostu idioci...bo inaczej ich nazwać nie można. Oczywiście nie mówię o wszystkich, ani o mniejszości. Są to przypadki odosobnione, aczkolwiek bardzo uporczywe, a krytyka, wszelkie uwagi oraz zwroty odbijają się od nich jak groch od ściany.
Przykładem może być jak najbardziej vita(wc3 serwer), Yo(wc3 serwer) i *Krych@!*(shoutbox).
Osobiście nie rozumiem, dlaczego ww osobnicy, nie są po prostu banowani na serwerach, jak i na forum, za to jacy są.
Wiem oczywiście, że są to również ludzie, i maja prawo tu przebywać...ale dlaczego na forum ma panować taki ustrój? Proponuje po prostu pozbywać się plebsu, by podwyższyć poziom portalu, ponieważ każda nowa osoba która tu przyjdzie, i zetknie się na początku z nimi, poprostu jest zniesmaczona i już tutaj nie wróci.
Ja uważam, że dorosną...
Ja np teraz czytam swoje stare posty i mam nieziemski ubaw ^^ :-)
caNNaBisSss
25-11-2008, 21:49
No Xdd Seele musze Przyznać Ci racje :) Zeby Banować ich na kAzdym kroku. Poniewaz wkur*wiają ludzi jak mało kto :P często spotykam sie na serwerze z przypadkami wyjscia z serwera przez takich dzieciaków ^^ kłucą sie, wyzywają dobrych graczy itp ;/ zal.com czy nawet zal.p; ^^ Trzeba z Tym skończyć :P a RFS jak dorosną niech wrucą :) Pzdr ;p
Teraz spróbuje zabłysnąć =d
proponuje za każdy nawet najmniejszy duperel dla takiego yo czy vitolda na forum dawać warna.. zrobić listę gdzie będzie zaznaczać się każdą txt, rasz, spam itd owych delikwentów.. przyprzeć botów do muru i dać jasny przekaz... "słuchaj bocie, albo zaczniesz się zachowywać jak gracz, a co więcej normalny człowiek.. albo nazbierasz sobie punktów i wylatujesz!"... to powinno dotrzeć do skrajnych pokładów intelektu (bądź zwierzęcej intuicji O.o).. a jak nie.. jak vitold i teletubis yo dalej tak będzie gębą mielić to ban na forum/ ban na server i ban na prawo do życia :x o jednego bota mniej -.- bo wyjdziemy na patologicznych adminów że trzymamy tu takie mendy :/
Dokładnie zgodzę się z wami :]
Wczoraj jacyś gówniarze wbili na serwa i musiałem poroztawac gagi bo zaczęli sobie śpiewać na serwie jakieś Disco-Polo.
Można też wprowadzić na forum coś takiego, że przy rejestrowaniu jak sie poda niższy wiek niż 15 lat to już niemożna sie zarejestrować po raz 2. Innymi słowy niema 2 prób rejestrowania sie z inna data :] na jakimś forum to widziałem.
Niektórzy 14 latkowie są mądrzejsi od 18 latków. Porównaj sobie Haszu z punisherem :-)
rfs, no prawda ale niektórzy hehe.
Wiesz ja sie przyznam ze jak na 16 latka to za mądry nie jestem :] widziałem dużo nawet 12/13 latków mądrzejszych ode mnie :x xD
Ale mam wystarczająca wiedzę w innych sprawach :]
Ale mi chodzi też o takich botów jak vita czy Yo takich to od razu banować za wiek np. z powodem za młody na cs XD
max_rezydent
26-11-2008, 22:24
rufus ... Dobre porównanie 14-latek z 18... na szczęście mam 21 lat :P tak na marginesie
Odchodzicie od tematu...nigdzie nie napisałem, aby banować poniżej 15 roku życia. Wnoszę o banowanie kretynów, a nie za wiek....zniosę to, że niektórzy mają głos na serwerze, jakby pałę dwie godziny robili..
Odchodzicie od tematu...nigdzie nie napisałem, aby banować poniżej 15 roku życia. Wnoszę o banowanie kretynów, a nie za wiek....zniosę to, że niektórzy mają głos na serwerze, jakby pałę dwie godziny robili..
Mimo wszystko - masz rację, taki Krycha to już szczyt idiotyzmu, jest gorszy niż beznadziejny, i nie zanosi się, żeby się cokolwiek zmienił.
oczywiście popieram seele^... Takich spamerów i kretynów od razu trzeba wydalać -.- bo to sensu nie ma skoro i tak wiemy że do nich to nic nie dociera
caNNaBisSss
27-11-2008, 17:21
no to jak jakiś debil wejdzie na serwer to ban odrazu ;> :PP
tylko co wpiszesz na powód banu?? "dorośnij"?? :/
No to powiem wam jeszcze lepiej dzisiaj gadalem z Yo... i powiedzial ze tak specjalnie napisal bo niespodobal mi sie jego awatar i po jego hamskim komentarzu dostal warna...
Moim zdaniem powinno sie banowac tylko wtedy jezeli gracz po ostrzezeniach nadal przeklina lub oskarza innych o haxy (To bardzo iryruje..) Albo powiedzonka :
Zal, lol , bot i takie tam ... Myslą ze powiedzą zal to są fajni ?? :?
A i sam jestem przykladem ze 14 latek niejest glupszy od 18 latka :cool: