Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Ban!! ale za co ??

Bilonek
25-11-2008, 19:12
*** Dostales bana pernamentnego na serwerze!
*** Zbanowany przez admina Seele^, powod to 'a lubisz banany ?'
*** Jezeli uwazasz ze to pomylka, mozesz go wyjasnic na
*** Naszym forum www.cs-portal.net/forum
Kicked :Masz bana! Powod: a lubisz banany ?

co to ma byc ??

jeżeli mialem jakies "wspomagacze" to prosze admina o powiedzenie jakie, bo nie mam zielonego pojecia za co ten ban ... moze za to ze nie gralem na tym servie pare miesięcy
nie wiem po prostu nie wiem !!

o a propo tak lubie banany !!

Marcelinios
25-11-2008, 19:16
Napewno masz ss :) Sprawdz w profilu. Seele nie daje bez ss banow.

Mardog
25-11-2008, 19:17
Bilonek, prawdopodobnie jesteś na BL i masz dać SS na forum, widocznie miałeś czity i seele ci zorbił ss.
@Edit//
http://cs-portal.net/forum/viewtopic.php?t=6504 jesteś na BL

Bilonek
to mogł chociaz napisac ze ss na forum czy cos zaraz zobacze

edit:
nei ma zadnych ss

diLL
1. Dostosuj się do wzoru - każdy ci to powie.
2. Chcesz unbana,a nie podałeś IP :?

Nom powód trochę śmieszny xd lecz prawdopodobnie myślał iż używasz chetów - wkońcu PERM.

PzdR!

EDIT:
Zapomniałeś - żaden problem ( www.mojeip.wp.pl) Tutaj masz IP.

Seele ^
25-11-2008, 19:21
ss ci robiłem wpizdu czasu wstecz, a banować po raz N"TY ta samą osobę z tym samym powodem to monotonne....z poprzednich banów wiesz ocb

Bilonek
25-11-2008, 19:22
na jakiej bl jestem ja nigdy nie uzywalem czitow i nie mam zamiaru a jak ktos sie podszyl pod moj nick to nei moja sprawa nawet nick "bilon" jest zajety na forum ja na takim nicku gram na kazdym servie mozecie wejsc sie popytac a zadnych ss nie mam !!
ip nie podalem bo zapomnialem a wogule po co mi unban na takim servie gdzie admin wlazi i mi odrazu bana daje na servie byl tez inny admin (nie pamietam kto bo nie gralem dlugi czas na tym servie) i jakos nic nie mowil ...

[ Dodano: 25-11-08, 19:25 ]
hah banowales mnie wiele razy tak to troche smieszne tylko ja mam stale ip ?? :o co ty na to ?? ktos sie podemnie podszywa moze ??!! nie mam zadnych ss !!!!!

[ Dodano: 25-11-08, 19:29 ]
moje ip to: 89.76.7.81

Seele ^
25-11-2008, 19:40
mnie to nie interesuje, nick jest na bl, więc masz bana...może grałeś z cafe czy skądś, nie mam pojęcia.
http://img296.imageshack.us/my.php?image=awpmap0014wb3.png