Zobacz pełną wersję : Skarga na Street [Admin]
malvorio
25-11-2008, 17:39
Byłem najlepszy na cs_assault i wybrałem mapke [fy_snow3] , po jakiś 2-3 min Street zrobił vote na inne mapki, i tyle se pograłem na fy_snow3. Chciał bym chociaz żeby dał mi możliwość wybrania następnej mapki, ale od razu zmienił. Proszę o interwencje w tej sprawie!
malvorio, dziwisz sie bo ja nie.
Street nielubi tej mapki bo sie grac na niej nieda ja tak samo jej nienawidze i zawsze na spec idę w sumie to street niepowinien zmieniać ale jak mówiłem sie mu niedziwie.
A może tak malvorio rozwinął byś co się działo na tej mapie ?? ... Każdy Orka i po granata by zabić nim przeciwnika ... przeciwnika mało powiedziane .. połowa teamu , a że na tej mapie było z 6vs6 to jakie szanse może mieć połowa teamu jeszcze nie z pełnym hp na 6 osób ... małePo prostu ta mapa jest dla botów które tylko biją w postacie. Ja jestem dumny że Street zmienił mapę. Brawo !
A co do twojego wybrania następnej mapy wybrałeś mapę .. dobra ale jak by się nie załadowała to wtedy masz prawo wybrać inną bo twoja mapa nie weszła.
powtarzam.. już wypowiadałem się na temat tej mapki i stylu grania ork->najbliższy granat-> rzuć-> jebut-> tt win (w czasie kilku sek.) i tak w kółko... wielu graczy narzekało i prosiło o zmianę wiec przystałem i dałem votemap... proste... nie mam zamiaru słuchać przez 30min narzekań innych graczy tylko dlatego że akurat tobie jednemu się ta mapa podoba...
pzdr
No dokładnie Street na tej mapce nieda sie grać :? co innego na ratsach tam to He da sie off i po kłopocie.
RFS zamknij temat albo B.(albinka) zeby sie off topic nierobił
KnifeMan
25-11-2008, 18:02
Ehh zabawny spór. Wiecie co według mnie Street nie powinien zmieniać mapki, ale nie powinien też zostawiać mapki w takim stanie w jakim był. Czyli w tym wypadku wybrał jedno z rozwiązań. Normalnie przyznałbym racje Street'owi ale nie my powinniśmy oceniać jego postępowanie tylko H@ powinien to zrobić. Zaczekajmy na to co powie RuFuS. A tak nawiasem mówiąc nie przypomina Wam to sytuacji gdy to punisher był adminem i dostał bana od Seele'a za rasz? Takie sytuacje jest bardzo trudno rostrzygnąć więc poczekajmy na rfs'a.
Street ma racje jakbys byl w ct i ct by wygrywalo to bys proslil nie nie prosil BLAGAL o zmane mapy bo jestes w teamie który przegrywa. pamietaj wyprowadzili fy poll day z tego samego powodu a ty chcesz zeby gracze którzy za np. 3 mies wejda nie ujrzą mapy fy_snow itp. na takich mapach mozna grac ale bez przesady to jest naprawde zal (a tak w tajemnicy gralem orkiem tez hyba ze chcesz zeby w regulaminie byl przepis zakaz uzywania he na mapach typu fy_snow itd. tak sie nie robi na tych mapach mozna grac TYLKo na serwie inny niz wa3ft chyba ze znajdziecie serw w3ft bez rasy ork. Co ty sobie wyobrazasz ze to ze gramy koncert zyczen to co admin jest od tego zeby oba teamy mialy równe szanse i on tu pilnuje a ty nie masz nic do gadania. Pozatym Street napisal wczesniej ze sprawa w tym temaci juz byla wiec mozna ten team usunac.Pozdro.
[ Dodano: 25-11-08, 18:06 ]
sorki ct by przegywalo
ale o czym wy tu w ogóle gadacie...o ile wiem, żadnego snow i innych fy nie miało być w mapach...sam bym zmienił i po robocie...
No dobra ale po cos jest ten kocert zyczen wiec skoro tak to niepowinno zmieniac sie tej mapy ja lubie np: fy_snow wiec admin ma jej nie zmieniac bo mi sie podoba a skoro byłem najleprzy to dlaczego zmienil mape. skoro tak to zrezygnujmy z kocertu zyczen i bedzie po sprawie a zawsze nazekania beda bo kazdy ma inne zdanie .
Wybrał fy_snow, a wiadomo, że ta mapa sensu nie ma.
Następnym razem mówcie temu kto koncertował, żeby wybrał coś innego i tyle.
Pozdrawiam.
Ja popieram Streeta,że tak zrobił. Hahaha...."YO" ty sobie możesz nawet z mowy rezygnować( było by bardzo miło xD) Spamujesz i spamujesz tymi bezsensownymi postami....Po prostu np. usunie się mapy typu " fy" i będzie dobrze,a nie ty sobie rezygnujesz.Rezygnujesz , to cya z serva. Miałem tyle do powiedzenia xD :-). Już nie off topic - sczególnie Yo :/ :hah:
KnifeMan
25-11-2008, 18:57
Z tego co wiem Yo to fy_snow nie ma to było fy_snow3. Więc nie możesz powiedzieć że koncert życzeń jest bez sensu ;PP
Słuchajcie wielce niezadowoleni... nie mam pojęcia po co ciągnę ten temat dalej ale tak dla waszej wiadomości..
Zostając adminem ustaliłem sobie pewien swój priorytet w działaniu... a mianowicie pilnować porządku i ogólnego ładu na servie... a mapy fy_snow z granatami orkowymi na czele niestety burzą ten porządek. Mianowicie frustracja gracza który 100raz z kolei dostaje granatem na respie rośnie z każdą runda. Z początku będzie prosić szanownie "rzucających" o zaprzestanie takiego stylu gry. I tu oczywiście taki Yo czy malvorio ma pretensje (bo on przecież się dobrze bawi nabijając sobie fragi). Po kilku rundach gracz który najpierw prosił, potem nalegał.. zacznie pisać coś w stylu "ko*** wy **** przestańcie napie*****c tymi granatami bo wam (***)" itd itp.. I co w związku z tym? mamy konflikt.. a zadaniem admina jest uniknięcie takich konfliktów i żaden koncert życzeń tego nie zmieni
proste
ps. i proszę rfs zamknij ten temat bo chyba tylko głupi bociq neo tego nie jest w stanie pojąć... a zaraz się niepotrzebny OT zrobi
I logiczne jak drzewo genealogiczne.
Też tak robie i wasze opinie "posty" tego niezmienią.
Ja już proponuje zamknąć temat bo już sie wszystko wyjaśniło.
ZBANUJ TEGO CO PRZEKLINAŁ MASZ PROBLEM A JA NIEGRAM ORKIEM TYLKO NIEUMARLYM ORKA JUZ NIE LUBIE ZNUDZIL MI SIE
PS:TO JAK TAK BYLO TO MOZE SPYTAŁBYS SIE TEGO GRACZA KTORA I :oops: NNA MAPE BY CHCIAŁ PONIEWAZ NA TEJ PANUJE CHAOS I ZAMET
Ile mówić żeby rfs czy b. usunął ten skill orca na takich mapach ...
Yo milcz bo kopnę Cię w zęby i będziesz miał podczas uśmiechu szachownice...
Zamykam.