Zobacz pełną wersję : Prosba o odbanowanie i obietnica
Prosze o odbanowanie zgadza sie mialem czity przez 5 min i Willy mnie zbanowal.
Prosze o odbanowanie i obiecuje juz nie czitowac na tym serwie.
[ Dodano: 24-11-08, 17:38 ]
to moje ip 81.190.183.21
... vita viciu vitoldzie....
Dla mnie po prostu żal na kółkach jesteś.. a niby czemu admin ma cię odbanować? no daj mi jakiś jeden konkretny powód..
jesteś przydatny? NIE
jesteś pomocny? NIE
i najlepsze
jesteś botem, spamerem i w dodatku cheatujesz!? TAA... pogratulować tylko tobie, że w końcu wszedłeś na wyższy poziom swojego i tak wysokiego botostwa i używałeś cheatów <brawo>... <spoko> skoro już raz ich użyłeś to założę się że zrobisz to ponownie, ponoć do tej samej rzeki nie wchodzi się 2 razy ale.. no kurrde! to nie byłoby w twoim stylu spamerze jeden
jak dla mnie cs nie jest dla Ciebie... nie posiadasz za grosz rozumu i nie kapujesz co się do Ciebie mówi... Zadecyduje o tym rfs, ale wg mnie już dawno powinieneś usłyszeć
DZIĘKUJEMY ZA GRĘ... teletubiesie mówią papa :papa:
kto cheatami wojuje od bana ginie -.-
Nie ma mowy o odbanowaniu Cie... I moze byc tak dostosowal sie do wzoru ?? :?
No ja już to widzę te twoje nie czitowanie... moim zdaniem cheaty są w pewnym sensie jak nałóg. Przez pewien czas może i byś nie cheatował, ale po pewnym czasie jak by ci nic nie szło i byś nie mógł nikogo zabić zaczął byś uważać ze prawie wszyscy maja cheaty i ty tez byś włączył. Już nie raz widziałem jak ktoś obiecywał ze nie będzie cheatował, a admini w to wierzyli, a on przez kilka di nie grał na cheatach i znowu zaczynał.
Przez pewien czas może i byś nie cheatował, ale po pewnym czasie jak by ci nic nie szło i byś nie mógł nikogo zabić zaczął byś uważać ze prawie wszyscy maja cheaty i ty tez byś walczył.
tak pozdrawiamy bota "wyzwoliciel" :hug: ;-)
jest jest jest jest jest jest jest jest jest jest jest jest jest jest jest jest jest jest jest jest jest jest jest jest jest jest jest jest jest jest jest jest jest jest jest
Kolejka dla wszystkich, vita juz tu nie grasz :D
warka strong raz!! xD sory za OT ale...
nadejszla wilkopolna chwila ;-) jednego bota mniej ^^ i cycuś! impreza u mnie xD
ps. willy jesteś mistrzem miesiąca :) wiszę ci m4 xD
Jeeeeeeeeeeeest Wkońcu nie będę musiał go gagować xD
Vita juz kiedys grał na czitach razem z wyzwolicielem widzialem jak niemiałem jeszcze adma ^^
Street, pożyczam coś od ciebie
Teletubies mówią Papa :papa: :]
Edit@
A kiedy ta bibka :-D
a biba będzie :P jutro club "pestka" czarne hity :-D lecimy z 2pac'em ^^!!
Vita, co to za post " ;-( "
Bana nie dostaniesz trzeba było czitować? NIEEEEEEE
oj nie znęcaj się nad vitoldem bo mi..... ;-( mutno
:hah: :hah: :hah: :hah: :hah: :hah: :hah: :hah: :hah: :hah: :hah:
ale patrz vita jakie plusy tej sytuacji! pójdziesz do szkoły i nauczysz się pisać ;) jupi!! ^^
Marcelinios
24-11-2008, 18:28
Najlepiej dajcie mu jeszcze bana na forum żeby swoich bezsensownych postów nie pisał...
PzDr :roll:
Najlepiej dajcie mu jeszcze bana na forum żeby swoich bezsensownych postów nie pisał...
Do tego będzie za pewne jeszcze nie jedna okazja ^^ .
Dokładnie B. jeszcze niejednego warna mu dasz :-D
czuje sie dumny ze zbanowalem czitera dziekuje za powazanie ;] i ztwierdzam fakt ze seele kiedy stwaiasz ;p ;]