Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : turniej 1 vs 1

miazga12
18-07-2007, 22:58
chciałbym zorganizowac turniej 1 vs 1 na mapach awp (obojętnie jakich) forum by się może troche ożywiło i teraz wszyscy zaczynają grać więc trzeba sprubowac swoich sił

co wy na to?

Mariosz
19-07-2007, 08:02
Organizuj ja sięzgłąszam, tylko jak killzon włączy tego swojego jakiegośczita(bo nigdy nie miał statów 30:6, tylko biegał z uzi) to wygra ;/

Haszcz
19-07-2007, 09:28
Rufus lamka jestes jak ten acab wy boty to ze zabiłem całe CT w jednej rundzie i wy odrazu ze mam WH zal mi

kosiłem was jak chciałem a wy odrazu ze wh bo jakis bot siedzi na spekcie i patrzy jak gram

jakos tylko wy mówicie ze gram na czitach bo na inych serwach nic o czitach nikt nie gada

nie biegam z UZI to Jaro sie bawi i z UZI jest 1 to ze ostatnio jak grałes to miałem wh jak byłem 1 ?? w dupie chyba twojej opryszczałej

AHA i jak masz piepszyc o czitach to zalóz temat na czarnej liscie o mnnie i daj tam demko nawet demka nie macie nooby

mi@zg@12 ja tes sie zglaszam

[ Dodano: 2007-07-19, 09:39 ]
bo z czitami było tak na inferno kolo przez 3 rundy stał z awp w jednym miejscu za pierwszym razem mnie sciagnał potem sie skaplęm ze on tam cały czas stoji w 2 rundzie sie wychylam i heada dostał i odrazu ze czit i w 3 rundzie tez tam stał i sie znowu wychiliłem i heada dostał

Andri99
19-07-2007, 09:47
Ja moge sprubowac;p Ale jak wyjdzie .... od wczoraj cos zagralem;d;d :-P

miazga12
19-07-2007, 10:04
Organizuj ja sięzgłąszam, tylko jak killzon włączy tego swojego jakiegośczita(bo nigdy nie miał statów 30:6, tylko biegał z uzi) to wygra ;/

RuFuS za to nie gram na invi bo tam nie umiecie przegrywać :/ zaraz jak sie komuś po farci i zabije 8 osób to wy że cziter ma wh sh ab as i czity od pudziana myślicie że jak gra tam śmieszny jaro to wy tam gracie najlepiej w polsce itp. poza tym to nie ten dział pisania /oskarżania innych tylko liga 1 vs 1 i pewnie jak ktoś będzie grał na tym turnieju z invi. i przegra to odrazu że cziter....

Away
19-07-2007, 10:11
jak widać rufus ma 14 lat i nic nie wie o zabijaniu ;)

ex0n
19-07-2007, 10:50
Panowie zaraz mnie wnerwicie.. robicie tutaj znowu :offtopic:
Po pierwsze nie rozumiem ataków na RuFuS'a! On nawet nie jest w Inv!olaBle gra tylko u nich na serwerze..! To że macie tam o kimś złe zdanie to miejcie ale o tej osobie a nie krytykujcie każdego nowego kto jest w ich klanie lub gra na ich serwie..

.:Killzon:., opamiętaj się trochę..! Dostajesz słowne ostrzeżenie następny będzie już warn..! Naucz się pisać posty bez obrażania innych i jakimiś żenującymi tekstami typu "...jest 1 to ze ostatnio jak grałes to miałem wh jak byłem 1 ?? w dupie chyba twojej opryszczałej"

miazga12, przedstaw jakieś szczegóły dotyczące tego turnieju jak by to wyglądało.. jakie mapy proponujesz itp..

Niech się ktoś tylko odważy ciągnąć dalej ten temat.. :evil:

Jak narazie wszyskie głosy na tak.. jeszcze będziemy musieli w Support-Team przedyskutować szczegóły i mam nadzieje że każdy zaangarzuje się w pomoc.. :-)

Mariosz
19-07-2007, 11:20
Ok ja się zaangarzuje,
a jeszcze Killzon, Ja nie mówie Że niektorzy admini nie są przykrzy, bo np Jaro to kawał bocika ;/ dający bana za nic. Miazga bylem w CBA zremisowalismy z nimi spara paamiętasz ? killzon wtedy na inefrno z uzikiem latal a teraz pr0, nagram demo i obaczycie ;)

Konei tematu o Invo

Pozdrawiam RuFuS :)

miazga12
19-07-2007, 13:22
szczegóły turnieju:
mapa:awp_map
12 rundek ct,t
serwer:trzebało by napisać jak załozyc serwer na hlds bo 2 osoby to naprwde każdy uciągnie
rozlosowanie:to zależy ile osób będzie brało udział
reszta inforamcj w tematach suprort team

Mariosz
19-07-2007, 13:35
mapa moim zdaniem to powinna byc aim_map nie kazdy umie z AWP

a o serwie jak założy ć pisałęm poradnik użyj opcji suzkaj.

Eragon
19-07-2007, 18:29
Skoro nie umiesz strzelać z AWP to sie nie zgłaszaj, przecież pisze że AWP_map i wszyscy na Tak głosują więc..?

Haszcz
20-07-2007, 07:46
no awp mapa jest dobra a rufus wtedy co z uzikiem latałem to byl 1 miech grania a juz gram z 4

ex0n
21-07-2007, 00:57
Panowie szczerze uważam że to jest super pomysł.. Bo wiadomo że będzie mniej chętnych.. nie każdy lubi awp.. :? ja np nie nawidze..! :o :mad: 8/
Ale taki turniej to jest oryginalnym pomysłem.. :-) I mam nadzieje że wypali a miazga12 z pomocą innych poprowadzi go PROFESIONALNIE.. :-)

w ogłoszeniu jest już ifno.. maila wysłałem do wszystkich użytkowników.. i dział utworzony.. :->

kamil2429
21-07-2007, 07:15
Chcialem sie zapisac. MYsle ze to dobry pomysl zorganizowac 1 vs 1

ex0n
22-08-2007, 00:12
miazga12, propozycja i pomysł się sprawdziły.. Co prada nie do końca tylko jak narazie w 99% bo czekamy na rozegranie meczu Finałowego.. :-P

miazga12
22-08-2007, 07:52
ma być dzisaj i oby był :) o 8 no a więc trzeba pomyśleć nad następnym :)

Sasek666
22-08-2007, 14:51
Mysle zeby zrobic ale na innej mapie :P
jak cos to jestem na tak i od razu sie zapisuje :D

ex0n
25-08-2007, 18:43
Pomysł wypalił znakomicie.. :-D Na podsumowanie dodam ten artykuł w którym jest zrelacjonowany cały przebieg turnieju.. :->

http://www.cs-portal.net/index.php?name=News&file=article&sid=8

Temat zamykam.. :] :cool: