Zobacz pełną wersję : 4Fun stanie się....?
Wraz z członkami rady adminów doszliśmy do wniosku, iż server 4Fun się wypalił, i ludzie chcieliby czegoś innego. I teraz mam do was ankietę, która modyfikację widzielibyście najchętniej. Proszę wszystkich o głos w ankiecie, i przekazania nam wlasnego zdania na ten temat.
Według mnie powinno być surf/kz/bh to by było najlepsze rozwiązanie ;]
Eragon, nie ma na ankiecie a dałbym DM :-P
Diablo Mod jak dla mnie ;].
Głos poleciał...
na warcrafta wbijać a nie!!! :-P
no dobra a tak poważnie to chyba największe poparcie miał surf?
ale jak dla mnie diablo mod :] coś nowego może się sprawdzi
Dobry pomysł z tą zmianą ;-)
Jak dla mnie mógłby być DiaboMod
Dlaczego?
Ma większą popularność niż Surf kz/bh
Znam serwer gdzie jest 20 slotów i jest non stop pełny, niedawno siedziałem aż do 01.00 godziny z myślą że będzie miejsce ale niebyło. Gadałem z kolesiem z tamtego serwa i mówił że na serwie jest mało osób dopiero w godzinach rannych choć nie zawsze :-D Też są juz inne ponoć lepsze mody np. Bleach mod ale nie widziałem serwa z nim tylko słyszałem :]
Pozdrowionka :*
caNNaBisSss
24-11-2008, 16:27
ja oDdDddddDdaje głOS na DiaBlo moDa ^^ :P
jestem za diablo modem gralem juz na kilku takich serwerach jezeli w3 sie cieszy taka popularnoscia to dmod powinien odniesc duzy sukces
Moim zdaniem pzydał by sie Death Mecz to co powiedział Bakus ;p
SoccerJam Gram na jednym z serwerów soccerjam .. Prawie zawsze pełny ! SoccerJam jest prosty w grze :-) Ja jestem za SoccerJam.
Dla mnie serwer sie nie wypalił tylko ludzie nie wiedza ze jest zmiana ip ..... dlatego nie wchodzą, Na ffa i tp pytali sie mnie non stop co jest z 4fun dużo ludzi go lubiło.... i wielka strata jest dla mnie zmiana go na inny....
Ja tam wole zagrac jakos pile.. :) pewnie wygra Diablo Mod
N1eDzW1eDz
25-11-2008, 14:00
Mamy już war3 a diablo wiele się nie różni ...osobiście wybrałem surfa ale sądzę ,że soccerjam byłby mega urozmaiceniem bo mało jest tego typu servov na Ns
N1eDzW1eDz, Grałeś kiedyś na diablo mod?
Diablo mod różni sie od war3 pod wieeeloma względami.
SORY za off topic
[PL] Piter =]
25-11-2008, 14:33
ja chciałbym H&S a nie ma go :(
Ja bym chciał
albo BH/KZ/SURF
albo DM
^^ ale w ankiecie dałem głoś na KZ
Ja wole surfa surf jest najleprzy
Ja bym proponował DIABLO MOD i tak też zaznaczę. Kiedy się dowiemy jaki będzie styl gry, zamiast 4fun?
Marcelinios
26-11-2008, 13:42
Daje głos na Socerjam fajny modzik :)
Mój głos, idzie na Diablo Mod...;]
Ja tam wolę Death Match.Sporo akcji się dzieje i to ma do siebie, że nie trzeba czekać x czasu na to, aż skończy się runda
Diablo Mod zdecydowanie ;D :-D
slave mastah
27-11-2008, 22:27
Ja bym mógł zaproponować może jeszcze gun game'a ;P. Nie wiem jak by się on przyjął w środowisku CSP graczy. Ja sam lubiłem na steamie pograć w gun game'a. Wg mnie to taka ogólnorozwojowa gra i podstawa do opanowania wszystkich broni ;).
Zgadzam się z przedmówcą. GunGame będzie chyba najlepszym rozwiązaniem.
Ja tam wole i tak DM .. Każdy na każdego to jest coś ^^
To kiedy będzie wiadomo co z 4fun :-) ?
eVil_Head
28-11-2008, 16:29
Moj na DIABLO MOD
slave mastah
28-11-2008, 22:15
Ewentualnie można zrobić gun game z death match'em. Żadna filozofia chyba, zaletą szybka gra, brak oczekiwania na zakończenie rundy, minus bądź plus - duże zamieszanie ;d.
slave mastah, masz pecha xD bo niema gun game w ankiecie i dlatego bedzie Diablo Mod ten mod jest najlepszy wg mnie :-D
slave mastah
29-11-2008, 08:31
Otóż jest dodany DM do głosowania, tylko teraz nie fair wyniki będą, bo ankieta już trwała, kilka osób było chętnych do zagłosowania na DM a nie było takiej opcji ;P. Czy to będzie DM czy Diablo Mod, to jest mniej ważne. Ważne jest żeby znowu było na nim dużo ludzi ;d.
osobiście jestem za diablomodem(to zagłosowałem) albo soccerjamem(a tutaj można świetne turnieje przeprowadzać i to dość często)
Tak bardzo chcecie DiabloMod'a a do niego trzeba mieć MySQL aby zapisywał się exp.. :)
b., to szukaj MySQL i będzie sie zapisywał, musi być diablo mod są tylko 2 serwy na NS :-P
b. załóż byle jaką bazę ;P
Na war3 też jest potrzebna baza.
Załóż na ugu.pl ^^
Załóż na ugu.pl ^^cba.pl lepszą ma ;]
Jak już macie zmienić z war3moda na coś innego to dajcie diablomoda :-P
kICK, zal war3 zostaje to tyczy sie 4funa czytaj uważnie :?
Przepraszam pomyłka :-P :x ale jestem za diablomodem ;-)
A może zrobić 2 wary z połączoną bazą ??
tombcio, da radę połączyć 2 wary, ale trzeba wgrać takie mody, które będą ze sobą współpracowaly.
Jak dla mnie idelanie byłoby połączyć DM i GG .
Ale ankieta trwa już trochę czasu, wqięc na to nic nie poradzisz