Zobacz pełną wersję : Prosba a zarazem propozycja
N1eDzW1eDz
23-11-2008, 20:11
No więc dziś około godz. 20 grałem sobie na mapce alpin i tepnalem sie do miejsca które jak myślałem nie było texturą gdyż nie wychodziłem za mapke i swobodnie chodzielm po normlanym podłożu(może się myle , jeśli tak to ban jak najbardziej zasłużony(i tak myślę ,że jest zasłużony bo admini znają się na rzeczy))No więc nie wiem na jaki okres dostałem bana ...Mam neo i niechce łamać regulaminu żeby wbijać na banie więc to jest pytanie na ile i czy możliwe jest troszkę to skrucić:)Z góry dziękuję za odp.
Sprawa 2. Porponuje w powodzie bana pisać czas bo jak wiadomo wiele osób ma neo i czy tak czy tak nie więdzą na ile mieli a wbic mogą na drugi dzien bo przykładowo na noc wyłaczyli kompa:)
Pozdrawiam Misio:*
Zgodze sie nie pisze na ile ktos dostal bana
Zgodze sie nie pisze na ile ktos dostal banadupa dupa dupa cyce sraka....ale ty głupi jesteś, otwórz konsole i masz
Zgodze sie nie pisze na ile ktos dostal bana
Płakać czy się śmiać ?
W konsole czasem zobacz ... Konsola zawsze pomoże -.-
PzDr
Vita, nie odzywaj sie!
Niedzwiedz to była perfidna textura dostałeś bana na 120 min :] ale z dobrych chęci skracam ci go o połowę.
RFS zamknij temat żeby sie nierobił off-topic robiony np przez Yo i vite :?
niedźwiedź sam oceń czy to napewno były tekstury...bo często lecą bany z niewiedzy adminów. http://cs-portal.net/forum/viewtopic.php?t=6623
Stary mam ci pokazać gdzie on siedział??
Perfidnie se wlazł na tą górę nad resp CT więc to masz txt :x
N1eDzW1eDz
23-11-2008, 20:37
Dobra to zwracam honor!Acha i jaka komenta jest w konsoli ,żeby obczaić na ile ban?
Otwierasz po prostu konsole i tam samo jest wyświetlone na ile :-) Pomogłem daj Pomógł :-D
N1eDzW1eDz
23-11-2008, 20:39
Dzięki:*
TakeMyArm, nie wychciewaj pomógł jak bedzie chciał to ci da!!
N1eDzW1eDz
24-11-2008, 17:46
Dobra ja to mam farta ...zraszowałem:DPrzyzwyczaiłem się do ffa bo długo tam grałem ale dobra spox ...Take my arm otwieram konsole i jest tylko powód a nie czas bana więc też prosze o odp:DI jak zwykle o łagodny wymiar kary a jakoże częsciej ostatnio mi się to zdarza to jeżeli kolejny raz cos odwale dajcie mi bana na caly dzien:D
Po co piszesz nie na temat?? :? bany bedą jakie będą odczekaj se godzinę odpocznij od cs, idź przeczytać książkę