PDA

Zobacz pełną wersję : Replay Admin :(!

diLL
23-11-2008, 15:05
Nick : BnSh^TeaM*diLL*
Typ Gry : Posiadam steama,ale gram na NS.
Staż : 1 - 1.5 roku.
Staż na cs-portal.net : będzie jakoś 7 msc.
Staż3ft - 7 msc.
Dośw. w Adminowaniu : posiadałem również admina na podobnym serverze i dobrze mi szło:)
Godziny Przebywane Na Severze: Praktycznie dużo czasu spędzam na war3ft ,gdyż popołudniu mam szkołe i rano mam czas na granie i również wieczorem :-) w weekndy dużej.
6 - 7 godzin normalnie .
Znajomość AMX - Dobra.

Coś od siebie : Więc zamknięto mój poprzedni temat chociaż nie wiem dlaczego (może i jestem młody,ale nie dużo młodszy od Ciebie RFS) ....Teraz przechodzę trudny okres,gdyż zmarła mi bardzo bliska osoba (właśnie dzisiaj) ,więc dlatego chciałbym dostać tę szansę. Jest mi trochę trudno i chciałbym się zrechabilitować iż denerwują mnie cały czas chetaerzy ,ale to nie tylko to. Server jest według mnie świetny i to nie podlizywanie się tylko tak uważam,więc trzeba umilać graczom grę i czas spędzany na serverze.Cheaterzy psują atmosferę servera co doprowadza do agresji i wulgaryzmów. ROBI SIĘ JEDNA WIELKA DRAKA. Więc,proszę dać mi szanse. Wczoraj nie została mi ona dana, nie wiem co RFS ma źle w mojej opini. RFS ma 15 lat jest MODERAROTEM I ADMINEM war3ft ,czego mu bardzo zazdroszczę . Proszę Cię RFS daj mi się sprawdzić,nie wiem jak mam Ci udowodnić,że mi nie odbije.Jestem młody ,ale wyrozumiały.Admin - to jeszcze zaszczyt prowadzący to wywiązywania się z dodatkowych obowiązków i poświęcania większej ilość czasu. GRACZE nie przejmują się tym,grają ile wlezie i się grą bawią.Admin jest to odpowiedzialna funkcja,dlatego też wiem że nie każdy może nim zostać lecz jak to bardzo mądrze powiedział Willy można dać " kredyt zaufania" . Funkcję tą można zawsze odebrać,więc nie wiem . Proszę o wyrozumiałe odpowiedzi i nie dawania "NiE" bez wypowiedzi - chcę wiedzieć jakie mam wady :-) !

Pozdrawiam!

QuizzzY
23-11-2008, 15:09
RFS Daj chłopakowi tą szansę ! ... Podań o adma z 10 a tylko diLL jest tym który na niego najbardziej zasługuje.

Ps. Zobacz jakie były posty w podaniu Punishera a Jego .. u punishera był : tylko nie przeklinaj .. itp a tu ? tu jest odwrotnie !

Seele ^
23-11-2008, 15:10
to już jest zawracanie dupy...teraz jestem na NIE

RFS Daj chłopakowi tą szansę ! ... Podań o adma z 10 a tylko diLL jest tym który na niego najbardziej zasługuje.
to dostanie ktoś jutro, za tydzień, albo i za dwa...aż się ktoś mądry znajdzie.

diLL
23-11-2008, 15:12
Seele trudno jesteś na nie nie moja wina,ale podań o admina jest naprawdę dużo. Ja ani nie kłamię z wiekiem ani z niczym tym co napisałem. Według Ciebie to jest zawracanie" dupy" ,bo masz adma. Dla mnie to teraz jest poważne ,nawet jeśli się ponownie nie uda to trudno,ale chcę się zrechabilitować i mi naprawdę na tym zależy.

Mariosz
23-11-2008, 15:18
Odpowiedz mi na to pytanie bez owijania w bawełnę. Dostajesz admina wchodzisz na serwer, wiele ludzi pisze Ci, że ten klnie, ten czituje, ten tekstury. Co robisz ;>

Yo
23-11-2008, 15:21
Ja tym razem jestem na nie to juz zenada zamknoł. zamknoł temat ale jak chcesz probowac kazdy moze. :hah:

Mariosz
23-11-2008, 15:23
Pozostawię powyższy post bez komentarza.

diLL
23-11-2008, 15:30
Co robię tak RFS? Robię tak : Jeżeli ktoś przeklina ,upominam go.Jeżeli ktoś czituje,wchodzę na speca i obserwuję jak gra,gdyż gracz czituję robię mu ss -banują i proszę o danie SS na forum. TxT - również , wchodzę na speca obserwuję go, upominam - potem kickuję, jeżeli jeszcze raz tak zrobi to znowu kickuję gdyż sytuacja się jeszcze raz powtórzy banuję na 60 min iż łamał regulamin. Do wulgaryzmów jest podobnie.

EDIT :

Ponieważ admin powinien dawać przykład tak? A jaki był by przykład jak admin by łamał regulamin nie tylko servera jak i admina?

Seele ^
23-11-2008, 15:32
chyba pytania nie zrozumiałeś...jakieś stado zasypuje cię spamem, ze ktoś tam coś i srego owego...jak ogarniesz ten spam? xD

Bo ja zawsze idę afk xD (joke :P )

Mariosz
23-11-2008, 15:37

Bueahu padłem.

Dokładnie nie zrozumiałeś mnie. Chodzi o to, jak poradzisz sobie z masowymi skargami na serwerze ;>

diLL
23-11-2008, 15:42
Aha ,przepraszam mój błąd. Hmmm....to na pewno nie będzie łatwo,ale nie powiem takiego tekstu " zamknąć ry.e ,bo gram" . Jeżeli by mi się zdarzyła taka sytuacja ,to na pewno starał ogarnąć ten " chaos " i starał bym się powiedzieć ,żeby powiedzieli po kolei co i jak. Żeby nie było tak wielkiego nie porozumienia.

Mariosz
23-11-2008, 15:44
To powiedz mi właśnie jak :-D, a nie omijaj tematu sprytnie :-)

diLL
23-11-2008, 15:54
Eh...RFS,nie próbuję ominąć tematu. Jak to zrobić hmm? Na przykład 3 graczy chce mi powiedzieć o 3 różnych sytuacja m.in. txt,przekleństwa,cziterzy, więc staram się po kolei ,żeby to powoli zacząć ogarniać. Jednego gracza bym poprosił o swoją wypowiedź i spytał bym się w czym problem ,potem następnego iż wszytko powoli będzie się układać i wyjaśniać,żeby nie mówili wszyscy naraz bo wtedy to nikt nie zrozumie. Przede wszystkim zachować cierpliwości ,żeby nie narobić zbytniej złej atmosfery i ażeby co najgorsze w końcu któremuś nerwy puściły. Z mojej perspektywy to spokój ,cierpliwości i starać się wyjaśnić jego problem.

Mariosz
23-11-2008, 16:03
Mhmmmm... Pisze się łatwo :-) Gorzej z czynami. Zobaczymy wypowiedzi innych. Ja osobiście jestem na TAK.

Mardog
23-11-2008, 16:06
No i ja też, możesz mu już zaakceptować podanie :-D

diLL
23-11-2008, 16:08
Eh...dziękuję RFS za wyrozumiałości ale będzie trudno z wypowiedziami innych,ponieważ myślą ,że się narzucam! Wczoraj założyłem temat....owszem,a teraz piszą przeciwko mnie :-( ,ale dziękuję szczególnie Tobie ,bo twój głos praktycznie dla mnie najważniejszy lecz głosy WASZE ( userzy i inni) też jest ważny. Trudno nawet jeśli się nie uda to mam świadomość iż poparł moją prośbę MODERATOR. Dzięki.!

baku
23-11-2008, 16:09

:hah: sorry all ale musiałem :-D Leshe normalnie ^^

Jestem na TAK . :-D

Moderator i H@ ;]

Seele ^
23-11-2008, 16:17
to ja teraz mam pytanie:

wchodzisz na serwer, i pisze do ciebie Yo(taki typ o takim nicku:P ).

"dill, weź coś zrób, bo ten kretyn Seele raszuje"

co robisz z każdą ze stron ?:> i co jeżeli nie przestane raszować po upomnieniu?
tu sie zgubisz, nie ma bata xD

QuizzzY
23-11-2008, 16:29
Seele ^ przesłuchanie jakieś ?? Admin ma przestrzegać praw więc z tym rashem coś ci nie wyszło :-P A po 2 podobna sytuacja jaka podał RFS

diLL
23-11-2008, 16:33
Możliwe i się zgubię,ale wiem jedno. Na pewno Yo - powiedział by iż ras***esz i na przykład jakiś inny gracz.To co hmm...bana to ja bym ci nie dał no nie,ale było by nie przykro mi tylko w szczególności RFS ,ponieważ napisałeś podanie,zostałeś odznaczony funkcją admina i zaufany pod wszystkimi szczegółami. RFS ,który ci przydzielił tę funkcję może nie ,że przykro lecz był by rozczarowany ,ponieważ zaufał ,zaakceptował i przyjął ! Takie jest moje zdanie.

Seele ^
23-11-2008, 16:38
du.pa sraka, bo adminów banować nie można take :P

a przesłuchanie...inni zadają, to ja też chce, jakiś gorszy jestem ? :>

slave mastah
23-11-2008, 17:23
Moim zdaniem za bardzo przeżywasz. Twoje przejęcie jest aż nadto wyolbrzymione. Nie świadczy to dobrze wg mnie, a raczej świadczy o braku pewnego doświadczenia no i wieku.

Jak już napomniałem wcześniej w innym temacie, admin musi być charyzmatyczny, zaradny, opanowany i konkretny. Tobie, czytając Twoje wypowiedzi, tego ostatniego brakuje.

Admin powinien być obiektywny i nawet jeśli nie da się zbanować drugiego admina,a rozmowa nie odnosi żadnego skutku, to chcąc nie chcąc powinieneś pogadać o tym z h@, najlepiej w obecności trzeciego-winnego.
To tak apropos pytania Seele :).

Moim zdaniem brak Ci pewnego dystansu, zbyt przeżywasz to, że mógłbyś zostać adminem i emocje biorą górę, chcesz jak najszybciej osiągnąć wymarzony cel. Spokojnie, ochłoń. Z tego co widzę, byłeś najpoważniejszym kandydatem na admina, więc kompletnie nie rozumiem tego nowego tematu z ankietą "jakie masz szanse".

W moich oczach wygląda to tak, że szanse zmalały po tym temacie. Brakuje Ci równowagi i spokoju zarazem, mimo iż twierdzisz, że tak byś się zachował w trudnej sytuacji.

Skoro Moderatorzy chcą Ci dać szansę, to uważam że powinieneś przeanalizować mój post :).

Żeby nie było to oczywiście życzę Ci pomyślnego rozpatrzenia podania ale i lekkiej zmiany podejścia do sprawy.

Slave Mastah :)

Marcelinios
23-11-2008, 17:45
Dill nie przeżywaj prosze cie :) Trudno wczesniej nie dostałeś adma to i tera nie dostaniesz ... Co z tego że kilka adminów jest za tobą , wszystko zależy od głosów (Tak, Nie). No ale może tera będziesz miał farta i dostaniesz tego owego adma ... Ja osobiscie jestem na NIE ! I nie zmienie zdania bo nie lubie takich kolesi co płaczą bo czegos nie dostał.

PzDr :roll:

diLL
23-11-2008, 17:51
Slave_Mastah ,dzięki powiedziałeś co jest we mnie złe. Powiem jedno może i nie jestem ideałem ,ale moje emocje nie są od tego iż proszę o adma.Moje emocje i wzburzenie są od tego ,że dzisiaj umarła mi bardzo bliska osoba jak w temacie i ja nie płacz jak to twierdzi Marcelinios. Jestem wzburzony przejęty tamtą i zarówno tą sytuacją lecz nikt nie jest taki wspaniały.Ehh...no trudno nie będę dla każdego " ideałem" ,dzięki za wypowiedzi!

Street
23-11-2008, 17:54
Ja tym razem jestem na nie to juz zenada zamknoł. zamknoł temat ale jak chcesz probowac kazdy moze. :hah:

zróbcie coś z tym czopem -.- ja was ślicznie proszę :hug: normalnie łapy mi opadają jak widzę taki nieudany eksperyment przyrody -.- tak Yo... po raz kolejny teletubisie mówią papa :papa:

a co do adma dilla jestem na nie... dla mnie admin musi być z powołania... a nie pchać się na siłę tak jak to on robi -.- już 10raz widzę jego podanie a i tak robi kolejne... jaki to ma sens?? jakoś nie chciałbym admina co składa podanie tylko po to aby zaszpanować kolegą w piaskownicy -.- bez urazy... moje zdanie :?

diLL
23-11-2008, 17:58
Eh...dobra koniec :-( Widzę,że nic z tego nie będzie . Przestane się łudzić o szansę ,trudno! Może to później zrozumiem .Dziękuję wszystkim za wypowiedzi . Temat Close RFS :-(! Macie racje nie potrzebnie się narzucałem ...mój błąd,no cóż.

baku
23-11-2008, 18:00
Eh...dobra koniec :-( Widzę,że nic z tego nie będzie . Przestane się łudzić o szansę ,trudno! Może to później zrozumiem .Dziękuję wszystkim za wypowiedzi . Temat Close RFS :-(!

Za łatwo się poddajesz . Jeżeli Ci nie wyszło teraz spróbuj np. za miesiąc .. To też świadczy o tym jak bardzo Ci zależy na adminie .

diLL
23-11-2008, 18:04
To nie o to chodzi,po prostu widzę iż inni gracze nie uważali by mnie za dobrego adma :-( Trzeba im zaufać . Spróbuje za miesiąc lub kiedy indziej, nie poddaje się lecz widzę co z tego wyniknie - ten sam powód. Mój wiek tutaj nie ma dużo ,nie poddaje się emocją. Trudno widocznie możliwe nie jestem na tyle dojrzały.Trzeba się przyznawać do błędu,niektórzy tego nie umieją.

Pozdrawia .... :-)!

Street
23-11-2008, 18:28
dill po pierwsze masz + ode mnie za avatar :-D 2pac 4live ^^ a po 2 nie załamuj się... z bandy graczy na tym servie ty na pewno nie jesteś najgorszym i to cię wyróżnia...

Seele ^
23-11-2008, 18:31
Nie żebym sie chwalił czy coś(xD),ale weź przykład ze mnie :D

jakaś taka szczwana dupa jestem, że miałem 8:0 i 10:0 na poparcie w dwóch podaniach :>

i nie trzeba nikomu w dupę wchodzić...trzeba mieć miękkie serce i twardą dupę jak to mawiał dziadek xD

Street
23-11-2008, 18:33
ty a mój dziadek zawsze powtarzał mi że "jeśli dupa zimna to lej na to"

do teraz nie wiem o co mu chodzi ;/

diLL
23-11-2008, 18:33
Eh...dobrze dostosuję się do Waszej pomocy i propozycji . Dobrze poczekam ,pod szkole się ,zdobędę doświadczenie może i nawet poznam nowe osoby na servie i spróbuje ponownie :-) !

QuizzzY
23-11-2008, 18:35
Dobra nie róbcie tu :offtopic: .

A tak w temacie .. diLL zawsze będę z tobą :-) .... no zamknąć temat bo nawet ja :offtopic:

Mariosz
23-11-2008, 19:12
Podanie odrzucam chociaż z wielkim żalem :-( A co do adminów to proponuję rozkręcić tego war3 bo mało osób gra...
Temat zamykam.