Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Bałagan na serwerach ciąg dalszy...

max_rezydent
23-11-2008, 13:00
Nie wiem jak wy ale ja zauważyłem że ex0n dał temat nowy rang administracyjny gdzie podał że "Head Admini są zobowiązani do założenia w dziale ogłoszeń swojego serwera Tematu oraz dbanie o jego świeżość (aktualizację) w przypadku zmian odnośnie sprawowanej opieki na serwerze. Temat powinien mieć taką formę:
Np.:
Temat: Lista Adminów [TP]

Lista Adminów:

Lista Rezydentów serwera:

Data aktualizacji: 09.09.2009"

Dlaczego np: Bam posiada adma na ffa i innych serwerach naszego portalu, ponoć jest zakazane posiadanie 2 serwerów i więcej (bym zapomniał dodać Bam wypowiada się negatywnie co do administratorów serwera ffa, jednak jest na tyle skromny że robi to na adminczacie)? całkiem niedawno grożono mi że jak będę posiadał adma na innym serwerze automatycznie stracę adma i otrzymam bana! widzę że to dotyczy tylko adminów wcześniej nie związanych z serwerem. Więc ex0n proszę cię do rangu administracyjnego którego stworzyłem a ty skorygowałeś dodaj jeszcze jedną opcje

@F ( adminiFreind) - admin nad adminami może posiadać nie zliczoną liczbe serwerów,jest przyjacielem H@ więc ma pełny immunitet ( w razie jak mu coś zrobisz masz bana albo inne konsekwencje) olewa system stworzony przez Głównego H@.

Mam nadzieje, że h@ w końcu ruszą dupska i zrobią porządek bo jak na razie jest jeden wielki syf, nikt już nie wie kto jest kim ...

baku
23-11-2008, 13:11
Admini są zobowiązani do założenia w dziale ogłoszeń swojego serwera Tematu oraz dbanie o jego świeżość (aktualizację) w przypadku zmian odnośnie sprawowanej opieki na serwerze. Temat powinien mieć taką formę:
Np.:
Temat: Lista Adminów [TP]

Lista Adminów:

Lista Rezydentów serwera:

Data aktualizacji: 09.09.2009"

Zrobię to jak wybiorę wszystkich adminów .

Dlaczego np: Bam posiada adma na ffa i innych serwerach naszego portalu, ponoć jest zakazane posiadanie 2 serwerów i więcej (bym zapomniał dodać Bam wypowiada się negatywnie co do administratorów serwera ffa, jednak jest na tyle skromny że robi to na adminczacie)? całkiem niedawno grożono mi że jak będę posiadał adma na innym serwerze automatycznie stracę adma i otrzymam bana! widzę że to dotyczy tylko adminów wcześniej nie związanych z serwerem. Więc ex0n proszę cię do rangu administracyjnego którego stworzyłem a ty skorygowałeś dodaj jeszcze jedną opcje

Ja mu dałem, bo ex0n kazał więc do mnie pretensji nie miej .

max_rezydent
23-11-2008, 13:18
Wiec Baku do mnie nie miej pretensji jak ode mnie on bana dostanie... jak co niech odsyła ex0na... Stworzyłem rang, on go zredagował więc niech sam się go trzyma!

Eragon
23-11-2008, 13:55
Wiec Baku do mnie nie miej pretensji jak ode mnie on bana dostanie... jak co niech odsyła ex0na... Stworzyłem rang, on go zredagował więc niech sam się go trzyma!

omg max, cały czas stwarzasz jakieś chore problemy.. Nie możesz mu dać bana. Fakt - nie może miec admina na 2 servach. Ale też nie może dostać z tego powodu bana.. zastanów się czasem..

Zawsze możesz iśc z powrotem na ten cs-active. Złoż podanie, tam sobie bd mógl mieć nawet na 20 servach admina...

Mam nadzieje, że h@ w końcu ruszą dupska i zrobią porządek bo jak na razie jest jeden wielki syf, nikt już nie wie kto jest kim ...

Jak to nie wiedzą? nie mów za wszystkich, każdy zna swoje miejsce w szeregu. Więc udzielaj się w swoim imieniu, a nie wszystkich.

Co do rangi zaproponowanej przez Ciebie pozostaje bez zdania.

max_rezydent
24-11-2008, 01:22
Jak to nie wiedzą? nie mów za wszystkich, każdy zna swoje miejsce w szeregu.

Super wiem tyle ze jestem admem na ffa i że nie wolno mi posiadać innego serwa pod ręką, wiec jeżeli znam swoja pozycję muszę znać pozycje innych tak by wiedzieć kto komu co może a nie że Bam wchodzi na serwer i nagle dopieprza się do Przema "Kto dał ci adma?"
i nagle mi wejdzie taki bam czy taki ty i robi co chce. Nie ja nie stwarzał bym dla ciebie tak trudnych problemów, gdyby nie takie osoby jak ty, czyli admin która zamiast działać, neguje mnie za to że pokazuje wady systemu, które powinny być już dawno posprzątane.

I napisz mi teraz że nie mam racji to chyba padnę...

Eragon
24-11-2008, 15:07
Bo nie masz racji... jak dla mnie możesz padnąc. Tylko Tobie to przeszkadza. Pamiętaj, że ex0n tu rządzi, nie Ty, i jeżeli powiedział ze Bam ma miec admina, to tak ma być. A twoje wymówki powiny być skierowane bezpośrednio do niego na PW, a nie w nowo otwartym przez Ciebie temacie. Skoro tak Ci sie nie podoba to co Tu jeszcze robisz?
Decyzja nie nalezy do mnie, te sprawy mnie nie dotyczą, tylko administratora serwisu, i jego zastępcy. Więc nie atakuj mnie niczym lis.

p.s. było coś mówione, 3maj się tego. Ma nie być wojny między adminami, a Ty cały czas mnie podpuszczasz o to, iz kiedys Ci dalem bana, pod wpływem emocji.

ex0n
25-11-2008, 07:30

Swoją drogą Twój rang nie był stworzony przez Ciebie tak jak napisałeś tylko bazowany na poprzednim dodałeś tylko kilka zmian.. ale mniejsza z tym.. do rzeczy! Na samym początku zajrzyj na profil Bam'a sprawdź statystyki czas ilość wizyt.. Bam zrobił dla tego serwisu bardzo wiele.. Kierował dowodził różnymi projektami. Nie sposób jest ich wymienić. Dlatego nie rozumiem Twojego zdziwienia ani pretensji. Zawsze jest ktoś ponad prawem.. Następnym razem chciałbym abyś taką wiadomość napisał do mnie i omówił ją zemną zamiast tworzyć kolejne tematy z których wyniknąć mogą tylko sprzeczki. Max podoba mi się że twardo trzymasz zasady. Dobrze jest jak ktoś czuwa nad wszystkim.. Tylko nie przesadź kiedyś z tym. I fakt znalazłeś lukę w systemie.. Ponieważ zawsze było kilka osób "zasłużonych" którzy mieli więcej niż inni mimo że w tym okresie czasu nie byli zbytnio aktywni.. Cieszę się również bo sam znalazłeś rozwiązanie tego problemu.. Do systemu zostanie dodana nowa pozycja tylko dla nielicznych.. „@F ( Admin-Freind)”.. System zapewne będzie modernizowany jeszcze nie jeden raz i nie jedna rzecz wyjdzie jeszcze podczas prania. Zacznijcie wkońcu współpracować.. Wszystko w tedy było by o wiele prostsze i szybciej realizowane..

max_rezydent
25-11-2008, 08:07
Fajnie :], chociaż jeden zauważył że próbuje coś zmienić w cs-portal.net.:]

baku
25-11-2008, 13:48
max_rezydent, ja też zauważyłem i to nie tylko teraz jak napisałeś tą wiadomość ..