PDA

Zobacz pełną wersję : [skarga] punisher - całokształt

Seele ^
22-11-2008, 20:37
15 powodów, dla których punisher powinien stracić admina

w paczce 15 ss, na których jest rasz, przeklinanie na t/csay, pisanie kompletnych głupot na t/c say, resp kill oraz tekstury.
http://www.speedyshare.com/574420662.html

Wszystko zebrane w tylko 3 dni ...więc na szerszą skale od razu można sobie uświadomić ile tego by było.

IP serwera się zmieniło, a punisher jeszcze robi taki shit...co z tego że jest mało graczy, on wie lepiej ....

Co więcej...nie rozumiem, w jaki sposób, admin notorycznie łamiący regulamin, z kupą skarg, które nie zostają uzasadnione, dalej ma admina >.<

baku
22-11-2008, 20:39
Seele ^, rfs ja już dawno bym mu tego admina odebrał . Nie ważne, że jest dobrym adminem ważniejsze jest to że łamie regulamin admina .

Mariosz
22-11-2008, 20:51
Ehh... ja już nie mam sił... "CZeba" :?
Z jednej strony punisher sumiennie wypełnia obowiązki i prawie cały dzień gra na serwerze... Z drugiej natomiast jest trochę dziecinny i nie potrafi zapanować nad emocjami. Jest to jego słabą stroną... Ciężką decyzję każecie mi podejmować... Punisher, powiedz mi po co Cię tyle razy proszę, abyś się opanował skoro Ty i tak masz to w dupie i robisz co chcesz :?

Mardog
22-11-2008, 20:52
Co prawda jest dobrym adminem i trzyma "porządek" na serwie ale czasami powinien sie opanować :/
rfska xD podejmie ostateczną decyzję

Nikt
22-11-2008, 20:52
pominoles jedna zecz ;p problemy z ortografia ;]

Cytuje: "teraz czeba bedzie zagrac inaczej"

nie zebym sie czepial ;p sam nie raz ma takie problem ;p ale pracuje nad tym i staram sie nie popelniac bladow ;p

a co do puniego mysle ze poprostu chlopak ma slabe nerwy ;-)

a co do opowiazkow to spisuje sie dobrze ;]

punisher PL
22-11-2008, 21:00
eh willy mi pisze bym cos na swoje uspr napisal ale nie ma sensu pisac sa osoby ktore mnie tu nie chca i poprostu mozesz wziasc mojego admina rfs i niestety podziekuje za all i za serwer na ktorym gralem tyle powiem a co do ciebie selle to i tak bot jestes do reszty nic nie mam nawet do tego grubasnego B.

Mariosz
22-11-2008, 21:02
Skoro tego chcesz to Ci go zabiorę... ja decyzji nie podjąłem ale strasznie obojętny jest Ci ten admin... Temat zamykam, a puni traci admina. Wnioskując otwieram rekrutację. ZOSTAŁO 1 MIEJSCE !

Nikt
22-11-2008, 21:02
Panowie Mam propozycje jak to zalatwic niech sami gracze sie wypowiedza i zaglosuja co sadza o tej sprawie co wy na to ?