Zobacz pełną wersję : Propozycja
propozycje dotyczy samego forum war3ft zastanawiam sie czy mozna by dodac cos takiego jak luzne gadgi dla samego war3ft zeby mozna bylo troche rozruszac to forum w luznych gadkach moza by zalozyc kazdy temat i mozna by sie posmiac ;] a tego wszystkim potrzeba ;] :medit: :-D
No mim zdaniem by się przydało ;] ;-D
Marcelinios
22-11-2008, 18:55
Popieram Willego :) Naprawde by sie to przydało.
Coś takiego w off-topic załatwiać a nie zaśmiecać forum war3 :?
Przynajmniej moim zdaniem
no ale wiesz o co chodzi zeby dodac to osobno za tym wszystkim czyli regulamin itp itd osobny "folder ;p
Dobre :-) .... Popieram w 100% Brawo ! .. Wreszcie ktoś myśli :-) (bez obrazy :-P)
Aaaa inny dzial rozumiem to moze być i nazwa "pogaduszki na temat war3FT/TP" xD
nie no ja bym zaproponowal "Luzne Gadki" i wszyscy by wiedzieli o co chodzi ;]
No dokładnie taki może być zobaczymy co powie RFS jak zaglądnie ^^
KnifeMan
22-11-2008, 19:27
Jestem za!
wdg. mnie to jest zbędne, nie wystarcza wam dział offtopic gdzie mozecie się poznac lepiej?
To jest pomysł ale pomyslcie ile by tam sobie postów nabijali wiec proponuje zeby tam nieliczyły sie posty.
Ps. pomysł jest zaje......... fajny :what: :cool:
Nom ja też popieram.Eragon,ale w tym off topic jest już tak zaśmiecone ,że wiesz :-).Przydał by się nowy dział ,mi się osobiście ten pomysł bardzo podoba :-) ! Jestem za w 100 % xD! :] Dobrze ,że ktoś przynajmniej chce wprowadzić jakieś zmian .
to co prosze o dalsze glosowanie w w/w sprawie ;]
[ Dodano: 27-11-08, 21:25 ]
prosze o wypowiadanie sie ;]