Zobacz pełną wersję : [BAN] Admin Mardog
Wiedzmin
20-11-2008, 19:38
Nick: - Wiedzmin
Data: - 20.11.08r
Opis: - Gram, Gram i w pewnym momencie dostaje bana od admina Mardog. Niby z reklame, ale nie reklamowalem zadnej stronki.
Może tak do wzoru się dostosujesz ;-] ??
Wiedzmin
20-11-2008, 19:44
No juz Rufus
reklamujesz jakiś niemiecki serwer http://www.entretieneteds.com/server.htm tylko masz to tam w ns wbudowane, że nawet o tym nie wiesz
Seele za to nie ma kicków czy tam banów .. :-] .. był już temat o tym. Gracz nie robi tego specjalnie.
Wiedzmin
20-11-2008, 19:58
A jak moge cos takiego zmienic i na ile bana dostalem??
Ehh...za reklamowanie innych serverów są bany, nawet jest to wpisane w regulaminie :-)! Chcesz dostać unbana ,a nie dałeś IP ...
20-11-2008, 20:02
A jak sprawdzic??
Twoje IP znajduję się na stronie . Nie tej stronie - www.mojeip.pl :-) Tutaj jest IP ,które Ci jest potrzbne! Ono jest tylko twoje jak by co :-)
Seele za to nie ma kicków czy tam banów .. :-] .. był już temat o tym. Gracz nie robi tego specjalnie.
wiem...ja mu tylko wytłumaczyłem za co jest ban, a bana dał kto inny niż ja..patrz nazwa tematu
Wiedzmin
20-11-2008, 20:04
Juz mi chyba ktos dal unbana albo juz koniec bana.
Oj przepraszam! Pomyłeczka ,wiem przepraszam rofus,że spamuje ale się pomyliłem a nie umiem edytować! IP znajduje się na tej stronie - www.mojeip.wp.pl ! Przepraszam za SPAM!
Zal mi cie kolo niedostales ode mnie bana hahahaha jaki koleś hahahaha niemoge
Bana dal ci neo a nie ja hahahaha
Poza tym rklama serwa to jest wiec ban byl sluszny a dostales na 30 min zal mi cie.
Moze ostro to wyglada ale mam zly dzien dzisiaj kur...
Wiedzmin
20-11-2008, 20:10
Dzieki DILL
[ Dodano: 20-11-08, 20:12 ]
Mardog to SORRY, ze cie nie slusznie oskarzylem ale to ty 5 sek przed banem napisales ze reklamuje stronke.
No bo reklamowales i najlepiej wez se ja wykasuj zeby niebylo nieprzyjemnosci
Dostales bana odemnie za reklame. Co moze niebylo reklamy ? add!., Mardog są swiadkami... Więc nieplacz
Wiedzmin
20-11-2008, 20:17
Jezeli reklamowalem to ban byl w 100% prawidlowy. Tylko chodzi o to ze nie robilem tego umyslnie.
Ale skąd ja mam to wiedziec czy umyślnie czy nie :]
To jak tacy mądrzy jesteście to pomóżcie mu to usunąć ;-]. A nie będziesz go neo banował za coś czego umyślnie nie robi -.- Żałosne jest to że ktoś cs'a ściągnął z innej strony i za to ma bany dostawać. Za jakiś pier... wbudowany spam.
punisher PL
20-11-2008, 22:04
TO JEST NA TAKIEJ ZASADZIE WCHODZ INA SERWER JAKIS ZAGRANICZNY I PO PRZEZ WEJSCIE NA SERWER ODRAZU AUTOMATYCZNIE USTAWIA MU SIE BIND TEZ MAM TAKI SERWER GDZIE TO MI SIE WLASNIE TEZ ROBI sorka ze drukowanymi
No aj to nie wiem ja się z tym spotykam pierwszy raz ale może niech ściągnie i zainstaluje tego cs'a co ja mam jak chcesz to mogę ci wrzucić na jakiś serwer na necie :-) i mam takie pytanie czy może to być przyczyna patcha? (chcę wiedzieć na przyszłość).
[ Dodano: 20-11-08, 22:08 ]
Za późno napisałem a ty Punisher już zdążyłeś napisać :-P. To może niech usunie cs'a i ponownie go zainstaluje. ;-)
Sory za poprzedni post.
punisher PL
20-11-2008, 22:19
nie musi usuwac poprostu niec hwejdzie w confinga w cs i pod jakims guzikiem ma napewno tego bind ja mam serwer war3 i jak na niego wchodze odrazu mam ich strone ustawiona pod backespace ale cs off potem on i juz tego nie mam :)
fajne photo mam :) hehehehe
Aha dzięki będę wiedział i ja na przyszłość, a co do twojego zdjęcia to trochę te napisy za szybko przeskakują ;-)
Wiedzmin
21-11-2008, 08:23
Dzieki Puni
Rofus,mi się zdaje iż w tym temacie jest już wszytko wyjaśnione :) Więc chyba możesz zamknąć :-) A co do reklamacji to tak zgadzam się z Tobą TakeMyArm .Chłopak widać ,że fajny i nie chce dostać bana,nie jego wina.Puni Ci wyjaśnił jak skasować,czyli sprawa jasna :-) - ADMINI NIE SĄ JAK NIEKTÓRZY UWAŻAJĄ,SAMI WIDZICIE JACY SĄ POMOCNI. W TYM TEMACIE 3 ADMINÓW NAPISAŁO POMOC :-) Więc na przyszłości nie oczerniajcie ich tak :-)!
Skoro wyjaśnione to temat zamykam.