PDA

Zobacz pełną wersję : Skarga na admina Seele

chmylek
18-11-2008, 18:03
Nick : M.C
Kiedy : Dzis godzina kolo 18
Opis sytuacji : Wbijam na serwer leci mapka cs_assault wybieram sobie orkow jestem w TT podchodze sobie do ekranow i patrze ile osob i gdzie staoja na dachu rzucilem granata uzylem ultimate tj.błyskawica uderzylem goscia byl nim Seele wyszlem na dach i typa dobilem. po 10 sec. dostalem bana o tresci ten cziter mnie zabil.

Admin Seele uwziol sie na mnie i kiedy tylko wejde na serwer to mnie banuje niewiem czy on ma do mnie jakies kompleksy osobiste. Nie mam zadnych haxow a wiec prosze o ukaranie admina najlepiej w ten sposob aby uniemozliwic mu banowanie. widze ze sa na niego juz skargi za banowanei dlatego najlepiej to bedize zrobic

Pzdr. Dla kompetentnych graczy(jakim wg. mnie nie jest Seele)

Mardog
18-11-2008, 18:06
Jak uważa że masz czity to pewnie zrobił ci SS więc wklej je tutaj i zobaczymy czy jestes czysty czy brudny xD

Seele ^
18-11-2008, 18:09
zanim znowu założysz głupi temat, zajrzyj do tego http://cs-portal.net/forum/viewtopic.php?t=6504

figurowanie w tym temacie, oznacza, że zrobiłem ci 5 screenow, które masz dać w swojej skardze...nie zrobiłem ci ich dzisiaj, tylko wcześniej, wiec musisz poszukać, bo nie pamiętam która to była mapa.

Vita
18-11-2008, 21:56
Bana masz bo ss ci seele zrobil i je masz tu dac xD :cool:

diLL
18-11-2008, 22:57
Eh nie wiem co ci goście mają do tych adminów , wieczne pretensje. Na pewno admin Seele ci zrobił sreenshota jak on też sam mówi,a po drugie naucz się pisać po polsku. To co przeczytałem,albo inni przeczytali według mnie jest w formie bezsensownej cytuje ," uzylem ultimate tj. blyskawice,uderzylem goscia byl nim Seele^ ,weszlem na dach zabilem i typa dobilem po 10 sec dostalem bana " - to jest w twoim języku,pewnie się przy tym zdyszałeś xD! Hmm...poczekajmy na wypowiedź rfs-a on zawsze radzi sobie w takich sytuacjach.

chmylek
19-11-2008, 20:34
diLL nie kometuj jezeli to nic nie wnosi do tematu a moj jezyk polski cie za przeproszeniem g***o obchodzi

Seele ^
19-11-2008, 20:52
diLL nie kometuj jezeli to nic nie wnosi do tematu a moj jezyk polski cie za przeproszeniem g***o obchodzito tak jak twój post...dawaj screeny a nie polemizujesz na tematy odległe

Yo
19-11-2008, 20:55
Pewnie miałes czity skoro ss niedałes a wiec Seele miał racie niewiem poco wogóle temat zakładałes

Mariosz
19-11-2008, 21:24
Nie dajesz screenów ? Temat zamykam, a ban zostaje.