Zobacz pełną wersję : Ban
Masz bana! Powod: dyskusje o banach na forum, przestan dupe zawracac
lol ??
o banach na forum??
ja sie spytalem i to na serwerze! o to czy odbanuje typka lol??
Ja nie wiem co sie dzieje z tymi adminami co zle zrobisz i to pierwszy raz to chociarz powinien byc Kick! a nie odrazu bany leca! (Seele to do Ciebie glownie! dajesy po 20 banow dyiennie=
prosze o odbanowanie!
Po 1. Dostosuj się do wzoru !
Po 2. Chcesz unbana,ale IP nie podałeś !!
Twój adres IP: 83.9.20.210
Sry za wzor!
Seele to do Ciebie glownie! dajesy po 20 banow dyiennie=
nie bądź taki skromny, staram sie więcej.
a co do tematu, to 3 mapy dupe zawracałeś, każdemu adminowi który wszedł, po kolei: ej odbanujesz mi kolegę, ej plz plz plx plax ble....
godzina przerwy
Seele glupoty piszerz napisalem do Ciebie z 1-2 razy
A do Mardoga pisałem bo pisal kto bana dal i dalem mu ip zeby odbanowal to on powiedzial ze zasluzyl wiec juz nic nie pisalem a ty odrazu ban to juz mozesz powiedziec koniec juz nie pisz o ban odrazu poleci! to bym nie pisal! zapamietaj na przyszlosc!
[ Dodano: 18-11-08, 15:20 ]
Doczekam sie Unbana?
Bana na godzinę dostałeś to po co unbana chcesz :-P .. Nauczysz się że każdy sam o siebie musi dbać .. a kolega co nie prosi cię by Ciebie odbanowali ;)
zydek008
18-11-2008, 15:24
bbb
Lol wez juz przestan nie prosi bo w tym temacie jest wszystko jasne wiec chociarz czytaj dokladnie!
Wiec Seele jak masz mnie banowac to najpierw napisz z wyjatkiem rashu! xD ^^
Żadnego unbana...i pisałem ci coś w stylu "skończ prosić o unbana, bo zaraz sam załapiesz bana"....sprawy unbanów tylko na forum
wyprzedzając twoje następne stwierdzenie, jeżeli powiesz że nie pisałem, wszystko można wyciągnąć z logów serwera.
zydek008
18-11-2008, 15:31
h
Nie no nie powiem ze nie pisalem ale skierowalem prosbe do 2 admina ktory zajmowal sie sprawa zbanowanego typka wiec to on powinien osadzic czy mam dostac bana a nie Ty bo ta sprawa nie dotyczyla sie na militii
Następnym razem proś o odbanowanie kolegi na forum.
Temat zamykam.