Seele ^
17-11-2008, 21:53
Proponuje:
-wywalić wszystkie funy, zostawić awp_wall(nie awp_map, ma byc awp_wall).
-dodać knife_zone do map.
-dodać scoutzkniez do map.
-włączyć alltalk(lepsza atmosfera moim zdaniem).
-zablokować autokampy i tarcze.
-dodać dźwięki typu multikill(serwer ma bajery, i o to chodzi w wc3, wiec ich nie za mało)
-dodać napis na środku ekranu, gdy ktoś dostanie kose.
-włączyć wszystkie możliwe /me /top15 /statsme, gdyż to zwiększa rywalizacje(i od razu to zresetować...bo włączyłem na chwile i jest zbugowane).
EDIT:
zapomniałem o najważniejszym..
-Wyrzucić nominatons, i wstawić koncert życzeń.
Zasady które proponuje:
-węży myśliwego nie stawiamy na: hostach, paczce podłożonej i nie podłożonej, w kanałach i wszelakiego typu wąskich przejściach gdzie trzeba iść na +duck, na bs'ach i na drabianach.
-tarcza & autokampa zabroniona.
-rasz, w tym teleport, granaty i inna broń niżawp/pistolet zabronione na awp_wall.
-granaty na knife_zone zabronione.
-granaty na scoutzknivez zabronione.
a kary? proponuje wprowadzić ban na nick...w nagminnym łamaniu regulaminu perm ban na nick i exp od nowa leci ;)
Głosujemy tak albo nie, niżej możecie się wypowiadać, lecz mam nadzieje iż będzie liczyć sie cały post, a nie wybiórczo.
/////////EDIT:
100% pomysłów wziąłem, z już nieistniejącego już(sponsorowany z kieszeni h@, w końcu upadł) od 2-3 lat serwera wc3, który cieszył się ogromną popularnością wśród graczy i na wielu forach...steam.
-wywalić wszystkie funy, zostawić awp_wall(nie awp_map, ma byc awp_wall).
-dodać knife_zone do map.
-dodać scoutzkniez do map.
-włączyć alltalk(lepsza atmosfera moim zdaniem).
-zablokować autokampy i tarcze.
-dodać dźwięki typu multikill(serwer ma bajery, i o to chodzi w wc3, wiec ich nie za mało)
-dodać napis na środku ekranu, gdy ktoś dostanie kose.
-włączyć wszystkie możliwe /me /top15 /statsme, gdyż to zwiększa rywalizacje(i od razu to zresetować...bo włączyłem na chwile i jest zbugowane).
EDIT:
zapomniałem o najważniejszym..
-Wyrzucić nominatons, i wstawić koncert życzeń.
Zasady które proponuje:
-węży myśliwego nie stawiamy na: hostach, paczce podłożonej i nie podłożonej, w kanałach i wszelakiego typu wąskich przejściach gdzie trzeba iść na +duck, na bs'ach i na drabianach.
-tarcza & autokampa zabroniona.
-rasz, w tym teleport, granaty i inna broń niżawp/pistolet zabronione na awp_wall.
-granaty na knife_zone zabronione.
-granaty na scoutzknivez zabronione.
a kary? proponuje wprowadzić ban na nick...w nagminnym łamaniu regulaminu perm ban na nick i exp od nowa leci ;)
Głosujemy tak albo nie, niżej możecie się wypowiadać, lecz mam nadzieje iż będzie liczyć sie cały post, a nie wybiórczo.
/////////EDIT:
100% pomysłów wziąłem, z już nieistniejącego już(sponsorowany z kieszeni h@, w końcu upadł) od 2-3 lat serwera wc3, który cieszył się ogromną popularnością wśród graczy i na wielu forach...steam.