Zobacz pełną wersję : Skarga na hehe-Punisher
otuz tak na fy_snow punisher=hehe rashowal ct granatami i street i inne typy i selee powiedzial ze mozna he a jak ja raz walnolem z he to ban co sie dzieje z tym server??? puni i selee prosze mi to wytlumaczyc
bo nikt nie podjął ostatecznej decyzji co z granatami...i nie wiem czemu nikt nie wywalił tej mapy z ftp....
a jak ja gralem to bylo ustalone??
No to spoko zeby admini niemogli sie zdecydowac i chłopak dostał bana od tak moze nastempnym razem uzgodnijcie zaraz na poczatku mapy a nie puni mowi tak seele mówi tak no i jak grac niewiadomo :?
Zal czemu nazywa sie to skarga hehe-punisher?? a nie skarga hehe=punisher,seele,street
na fy snow sa HE po to zeby nimi rzucać ta mapka nie jest już taka mała jak pool day idzie sie schować a nie
mapka spora co prawda... rzucałem granaty bo każdy ork tak robi a skoro nie można z tym walczyć to lepiej się przyłączyć -.- ogólnie to nie popieram używania granatów na mapach tego typu no ale co zrobić... :|
tak ale jak street i hehe zucili gnata to juz 1 osoba z team zostala i jest gdzie sie schowac?
tak samo było jak to ja byłem po stronie przegrywających.. wiesz maxmard ta mapka ma prostą definicje na w3f... Kto ma więcej orków w składzie, kto pierwszy dorwie się do granata... ten będzie wygrywał i tyle... głupie to ale co zrobić.. ja staram się bynajmniej jak najczęściej grać ud na snow :-) ale jak dziś z 4razy pod rząd dostałem granatem to chcąc nie chcąc ork i do dzieła =d
Moja odp. Wszeeeedzieeeee ja zawsze jakos unikne he od orka ;] :cool:
punisher PL
17-11-2008, 21:18
maja swira na moim punkcie juz a niech se pisza ja juz sie rzestalem tym przejmowac
ja osobiście sądzę że wszelkie mapy typu pool_day / fy_snow / awp_xxx powinny zostać usunięte bo na ten mod się nie nadają -.- no ale z takim pomysłem to musiałoby wylecieć co najmniej 3ch adminów aby doszła do skutku... ryby i zwykli gracze głosu nie mają -.-
To źle, że przestajesz się tym przejmować, bo dalej popełniasz masę błędów... szczerze mam nadzieję, że się poprawisz ale jesteś typem człowieka, który swoim ego zniechęca do siebie osoby. :?
punisher PL
17-11-2008, 21:22
co chciales powiedziec przez t oze 3ch adminow musialo by out???
no może mardog ty unikniesz ale pół twojego squadu nie... i takim sposobem zostaje się np 4ct i 10tt -.- 99% takich przypadków kończy się wygraną tt
[ Dodano: 17-11-08, 21:24 ]
oj dobra rfs mam zły tydzień -.- księżyc nie w tej fazie, próbna matura poszła do bani a zupa była za słona -.-
Ja sie niwypowiadam nic więcej bo trace energie tylko, ale wkurzylem sie jak zobaczylem ze znowu na punishera a w poscie opisane dopiero ze tez caanabis(o canabie widzialem w sb xD) seele i ty street uczestniczylismy zal mi tych dzieci :/
RFS usun wszystki mapki aim_xxx Fy_xxx i awp_xxx i bedzie spokój wieeeczny :-P ;-D
nie puni chciałem powiedzieć że przeciętny zwykły gracz gdyby zrobił vote czy takie mapy maja być usunięte to na 80% byłby olany =d bo już kilka razy o granatach na tych mapach była mowa a ciągle jest ten problem... a gdyby kilku adminów się o to upomniało to może by doszło do skutku
punisher napisz to po Polsku bo niestety znowu nie potrafię zrozumieć co do mnie piszesz :?
rfs, masz jakies broblemy z czytaniem czy co :x xD ja rozumiem wszystko :-P
rfs wcześniej napisałem
"no ale z takim pomysłem to musiałoby wylecieć co najmniej 3ch adminów aby doszła do skutku..."
puni przez słowo wylecieć zrozumiał że 3ch adminów odejść a mi chodziło (wylecieć= napisać/ wylecieć z pomysłem).. nie tek kontekst puni ;p
Nie doczytałem wiadomości Streeta, bo napisał w tym samym czasie co ja... NO dobra już wiem all :-)
Street, ty jedziesz niezlym slangiem na tym forum widzisz az RFS nierozumie co do niego sie mówi xD oj oj RFS musisz podszkolić slang xD
no to git :] no i właśnie takie rozmowy lubię... spokojnie na luzie obgadanie tematu... a tu zaraz wpierdzieli się jakiś vita czy yo i napisze coś w stylu "abo ja szondze ze ganaty natyh mapah to dupa i o"... eh :|
rfs ale tak seryjnie pomyśl z tymi mapami o ile mogę cię prosić-.- ten mod nie na takie mapy... albo przynajmniej coś z tymi granatami zrób bo to niefikuśy patent na te mapy =\
ja popieram street aby usunac mapy fy z votuw !!! a co do vity i yo to prawda xD tak samo jak z knifeman :hihi:
Mardog mam większy zasób słów niż ty włosów na łonie :-) Nie rozumiem tylko wypiewidz typu "Ja dać dzisiaj 7 banów i mieć przez to problemy i się z tego nie cieszyć" :hah: :x
Srry ze nie w tym dziale ale moze ktos powiedziec gdzie mozna napisac o szukaniu klanu bo cos mnie chce rozerwac z tego wzgledu
slang slangiem -.- często mówię tak =d ja się boję co będzie na maturze ustnej z polskiego O.o... jak w środku wypowiedzi polecę coś w stylu "no i wiedzmin wpierdzielił się kadrylem na bazyliszka" to chyba komisja odpadnie -.-
[ Dodano: 17-11-08, 21:42 ]
http://cs-portal.net/forum/viewforum.php?f=11 tu masz maxmard