Zaloguj się

Zobacz pełn± wersję : ehh

Nikt
17-11-2008, 16:02
czyli stracilem adma ? dlaczego nie zostalem poinformowany ?

Yo
17-11-2008, 16:19
powiedziałem ci odrazu po tym jak to sie stało w

Street
17-11-2008, 16:25
straciłe¶? a to ci suppiles -.- w sumie się nie dziwię bo ty na servie to jeste¶ od ¶więta... ostatnio to może z tydzień temu cię widziałem >.<? w sumie to nawet nie pamiętam, ale i tak to nie zmienia faktu że nie uczęszczasz często na ten serv :/

Yo
17-11-2008, 16:41
Sreer mała biedna dziewczynko co ogłada teletubisie przestan wpychac sie tam gdzie nietrzeba bo ktos ci cos gdzies wepchnie :what: i poco ci to willy i tak ma pewnie doła po stracie adma a ty go jeszcze dobijasz odpus sobie kpw dz....... miałem na mysli dzem oczywiscie :hihi: :hah: :hihi: :hah: :hihi: :what: :zzz:

Nikt
17-11-2008, 16:47
spojnie nie chodzi juz o adma ale dlaczego nie zostalem poinformowany o tym ze go stracilem nie dano mi szanse na obrone na serwie nie siedzie bo nie jestem w gimnazjum jak czesc z adminow serwera jak ja o 16 lekcje koncze to sory ludzie ale jak mozna siedziec cale dnie na poczatku roku tak ale teraz to juz jest malo prawdopodobne jestem w 2 klasie technikum a tam to nie dosc ze trzeba sie uczyc to jeszcze zadaja tyle zadania ze nie ma szans na to zebym spedzal wiecej czasu niz to mozliwe ze szkoly wracam okolo godziny 16 teraz zadanie domowe minimum 2 godziny nauka przynajmiej 3 co daje godzine 21 a jak do szkoly mam na 7:10 a mam co 2 dzien to nie siedze do 23/24 przed kompem ;/

Mariosz
17-11-2008, 17:33
Skoro masz tak dużo zajęć to nie ma sensu, aby trzymać miejsce na admina.
Nie zostałe¶ poinformowany, ponieważ nie miałem z Tob± żadnego kontaktu.
Temat zamykam.