Zobacz pełną wersję : W zwiazku z rezydentami...
max_rezydent
16-11-2008, 22:24
Mam mała propozycje dotycząca rezydentów naszych serwerów, niech każdy admin cs-portal.net ma możliwość dania jednego [R] dla wybranej przez siebie osoby i wysłanie jej na PW do H@ w formie:
@max = nick: tomqu (haslo - ****) server FFA
inni zaś mogą otrzymać [R] w formie prośby na forum danego serwera np:
nick:***
długość przebywania na serwerze:***
długość przebywania na forum: ***
krótki opis swojej osoby:
uzasadnienie: np dlaczego ja :P
P.S. Admini serwerów mogą dawać [R] tylko jednej wybranej przez siebie osobie i tylko na serwerze na którym posiadają admina, H@ i SH@ mogą dawać [R] tylko na jeden wybrany przez siebie serwer.
W dziale ogłoszeń pryz liście [R] musi być dopisek przy każdym R od kogo dostali slota np:
FFA
tomqu = @max
Mam nadzieje że to bedzie dobre rozwizanie...
w ogóle nie rozumiem o co chodzi
proszę wersje dla idiotów
proszę wersje dla idiotów
Hahahha tekst miesiąca :hah:
Tak w ogóle to też proszę ;]
W sklepie idiotów ostatnio byłem dlatego tak stumaniałem ...
max_rezydent
17-11-2008, 17:11
Tak się teraz zastanawiam czy ja naprawdę pracuje z idiotami?
Że każdy z was będzie mógł dać komuś rezerwacje slota na serwerze gdzie jesteście adminami... czyli jedna osoba z waszych przyjaciół będzie zaszczycona będąc rezydentem naszego portalu... czyli otrzyma slot i admin czat... a dać slota będziecie mogli tylko 1 powtarzam 1 osobie i jej nick znajdzie się na liście rezydentów serwera... prościej się nie da osły :Pl
AAAAAAA już zakapowałem to ja już mam taką osobę:hihi: w sumie to mozna to wprowadzic :]
Kurde w końcu zrozumiałem dobrze że to tak uprościłeś :x
a ja jestem na nie, bo będzie za duży spam na admin chat :P
To chyba wiadome ze sie tłumaczy tym co będą mieli flage admin czata.
i tak jestem na nie, jeżeli to przejdzie to napewno sobie rezydenta nie wybiorę i będę karać za pisanie na admin chat nadmiernie :D
punisher PL
17-11-2008, 19:10
przychyle sie do zdania seele
max_rezydent
17-11-2008, 21:11
Dlatego dajesz [R] tylko znajomym a nie pierwszej lepszej osobie... a poza tym nie zawsze wszyscy R będą na raz w jednym czasie... A tak w ogóle jeżeli adminów FFa powiedzmy jest 5 to R też będzie 5 chyba że ktoś poprosi za częste przebywanie na serwie i udzielanie sie na serwie... To raczej spamu nie będzie a jak nie to prosisz kogoś z R by nie nadużywali adminczata a tak w ogóle duża ilość osób nie wie jak korzystać z admin czata... wiec nie rozumiem przed czym takie opory? 8/
to na ffa sobie rób, na wc3 tego nie chcemy :P
a z tym, że 1 zaufana osoba....no dobra ja dam swojej zaufanej osobie, a osoba X, da osobie Y, też zaufanej, a ta osoba będzie mnie wkurwiać....wiesz jak osobie Y życie sie zepsuje momentalnie? xD
Tu chodzi o to, że H@ daje 1 slota osobie zaufanej :-) Pomysł jest dobry, jednak jest pare nieścisłości. W weekend zrobię taki projekt i ocenicie go :]
u chodzi o to, że H@ daje 1 slota osobie zaufaneja ja widzę że "każdy admin" :>
Jeżeli każdej to to na pewno odpada. Zrobi się szum i chaos dlaczego on ma, a dlaczego ja nie mam :?
Tak jak mówiłem ogarnę to w weekend. Seele przypomnij mi w piątek na pw bo znając siebie na pewno zapomnę... ten tydzień będzie ciężki ^^
max_rezydent
18-11-2008, 21:40
Jeżeli każdej to to na pewno odpada. Zrobi się szum i chaos dlaczego on ma, a dlaczego ja nie mam :?^
Dlatego H@ będzie musiał podać w spisie adminów i rezydentów serwera kto z rezydentów za co dostał wolny slot i od kogo i nie będzie problemu typu: dlaczego on a dlaczego nie ja...