Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : ADMIN?!

diLL
16-11-2008, 20:33
Nick: BnSh^TeaM*diLL
Staż: prawie rok :-)
Staż na CS-PORTAL.NET - hmm... będzie ze 4 - 5 mies. (kiedyś grałem na nicku Blak-E)
Godziny przebywania na serverze - hmm...przebywam praktycznie zawsze 6 - 7 godzin.
Znajomości AMX - nawet dobra :) ale nie mogę powiedzieć iż jest najlepsza.
Coś od siebie - No więc może i mam 14 lat,ale trzeba się przyznać do wieku,a nie udawać że się ma 16. Otóż wiem to jest moja kolejna prośba o admina,ponieważ zauważyłem iż rfs napisał ,że jest jeszcze jedno miejsce :) I nie było napisane że rekrutacja Off....nie chce wprowadzać dużo ,ale czasem mam nawet dobre pomysły udoskanalające server. Oczywiście nie tylko to,czasem rano nie ma adminów a nawet praktycznie zawsze i rano zdażają się cziterzy i w nocy też. Ja właśnie najczęściej siedze rano i w nocy po na popołudnie mam szkołę ,więc siadam również wieczorem. Nie jest to znowu prośba nachalna ,miałem dośw. w adminowaniu,może i będą różne wypowiedzi ,ale poprostu mi zależy . CS-PORTAL.NET(War3FT) jest moim praktycznie ulubionym serverem,cały czas na nim gram no chyba że jest pełen co się cały czas zdarza. Proszę cię szczególnie [b] przemyśl moją prośbe :(

Ps. Owszem czasem ,nawet dość często używam wulgryzmów,ale to jest do opanowania :)
No w końcu nikt nie jest ideałem !
PzdR :)!

Seele ^
16-11-2008, 20:36
Niestety, dziś zostało wybranych 2 nowych adminów...i to już koniec miejsc w naszym gronie ;)