Zobacz pełną wersję : [ADMIN]oF.Neo
Nick: - oF.Neo :cool:
Staż: - 1.5 roku :shoot:
Staż na cs-portal.net: ponad 4 miesiące :cool:
Godziny przebywania na serwerze: od 3 do 5 godzin :-P
Znajomość AMX:Przecietna :-)
Coś od siebie:Pragnę wprowadzić coś więcej, niż banowanie za czity i wyzywanie. Głównym moim celem będzie umilenie innym graczą czasu na serwie ;-)
Proszę Bardzo pisac każdy głos jest dla mnie bardzo wazny. :hug:
Wiem, że niejestem idealny, że czasami raszowalem.Ale nikt niejest idealny ;-(
Wiec niemyslcie o tym co było więc pomyślcie o tym co teraz jest ;-)
Prowadzę Temat do ktorego zawsze nagrywam demka jzeli przyłapę kogos na haxowaniu
Link http://cs-portal.net/forum/viewtopic.php?t=6467
Ostatnie moje podanie skonczyło się, że Rekrutacja jest OF ale dzisiaj przeczytalem posta napisanego przez Mardoga, który napisał, że W_W i Willy prawie niegrają na War3 i w sumie to można dac rekrutację ON.
Prosze o Głebokie przemyślenie ;-) SkupeN :hug:
Zaaaaal neo Było gdzieś napisane ze Rekrutacja jest ON ??
Nie!!!!
Napisałem że willy i WW może czasu niemaja bo maja szkołe czytaj dokładniej zal
caNNaBisSss
16-11-2008, 19:01
hehe xd W sumie to Ty nie rządzisz czy rekrutacja on czy off ! zastanów sie troche ;]
Sam Napisales Mardog ze mozna dac Rekrutacje ON bo Willy i W_W niegrają... :]
caNNaBisSss
16-11-2008, 19:04
On to nAPisał w nawiasie ! iLe ty masz lAt ?? 11 :P tak jak Vita ;>
Ale pisałem ze na jego miejsce może wskoczyć caNNaBisSss a nie ty czytaj dokładniej pfffff :what:
poza tym nie ja decyduje czy otwarta czy nie :/
I w nawiasie dokładnie Cannab :]
mozna
Co nie oznacza, że musi ..
Tak czy siak jestem na NIE .
jezuuu... już tylko czekać aż reszta dzieci zmałpuje bzitko podanie o adma i ankietę -.- kurde oF.Neo a już cię chwaliłem że kręcisz te zakichane demka i robisz coś dla tego serva... oczywiście jak mogłem nie zauważyć że takich rzeczy nie robi się bezinteresownie... a tu bęc
Prowadzę Temat do ktorego zawsze nagrywam demka jzeli przyłapę kogos na haxowaniu
Link http://cs-portal.net/forum/viewtopic.php?t=6467
ah! tylko czekać na podanie Vita i Yo czy jak mu tam...
A ja Jestem ZA! On przynajmniej nie jest sztuczny jak reszta adminów !!
Małpiszon
16-11-2008, 19:13
Specialnie zrobiłem konto zeby napisac... JESTEM ZA !!! Ogarnięty Koles !
Neo ty masz chyba 10 lat.. Sprowadzasz sobie kumpli zal...
Jestem stanowczo na NIE..Łamiesz rgulamin,raszujesz...
A ja Jestem ZA! On przynajmniej nie jest sztuczny jak reszta adminów !!
a ty co za jeden? matka Teresa z Kalkuty? ledwo co się zarejestrował i już temat zachapał -.-
ha :hihi: nie zdziwiłbym się gdyby to oF.Neo zakładał konta i chwalił sam siebie xD :roll:
Rekrutacja jest otwarta. Zostało 1 miejsce :-)
OOOOO widzę neo ze kumpli masz co sie zalogują żebyś TY miał adma coś takiego to żenada
kolejny xD Neo ty bocie sam do siebie piszesz :hah:
Specialnie zrobiłem konto zeby napisac... JESTEM ZA !!! Ogarnięty Koles !
a już mi kopara opadła gdy zobaczyłem głosy na tak xD pewnie wszystkie 5 jest twoich :]
a Ja jestem na TAK
ponieważ jest to typ człowieka któremu nie da się wleźć w dupę, i nie będzie sobie dobierał ludzi, których nie zbanuje bo ich zna
caNNaBisSss
16-11-2008, 19:19
;// Admin kTórY nie zNA zasad SerweRa ;> Zall :) JestEm nA nIE !!! :))
;// Admin kTórY nie zNA zasad SerweRa ;> Zall :) JestEm nA nIE !!! :))
http://www.pokemon.dexter007.net/index.php?typ=pokemon
JaK dObrzE Ze TaKiE RzecZY sA W sieCI
To są moi koledzy z serwa a co niemogli napisac ? :->
[ Dodano: 16-11-08, 19:25 ]
Mnie to denerwuje, Cwaniaki mają adma to juz szans innym niedadzą ... Street jestes beszczelny... :?
taa... uważaj bo uwierzę że akurat 2ch kolegów wpadło (w ciągu 2ch minut) się zarejestrowało i pierwszym postem wychwalali cię jakiś ty "zaje****y" :zzz:
Street ty chyba niemasz prawdziwych kumpli, moi przynajmniej zawsze mnie popierają :/
oj... ty wiesz i ja wiem że sam utworzyłeś nowe konta aby zagłosować na samego siebie a teraz wkręcasz mi tu farmazony :/ daruj sobie naprawdę -.- ja głupi akurat nie jestem stary ;-)
Street ja się niebędę kłucic, Współczuje takim jak ty, niemasz kumpli czlowieku czy co..
caNNaBisSss
16-11-2008, 19:36
hehe xdd Neo zaniedługo sie dowiemy czy to ty pisałes czy nie :PP Jeśli sam to pisałeś to mozesz pozegnać xddd
O to się nie martwie... CaNNabiSS ja niejestem taki jak reszta... :?
Street zamknij pysk frajerze mam cie w dupi i sra na cie bie neo to moj kolega i odaje na niego głos na ciebie nigdy bym nie odał na tak i przekonywał bym innych zeby ci niedawali na tak sperdalaj głupia dziwo moge dostac permy warny leje na ciebie i twoje gadki *** ci w pysk Neo na admina NEo na admina głupia dziwo :hah: :hihi: :cool:
Stary mam więcej ziomów w bloku niż ty ogólnie :hah: sam pisałeś i kłosowałeś na siebie i nie pitol mi tu bo się tylko pogrążasz ;-D
canabisssssss gratuluje admina -.- oby rfs podjął słuszną decyzje
Yo znam Cie tylko z serwa, ale jezeli zalezy ci zebym dostal adma to nietakim sposobem..
Za to neo niepowinien dostac adma a Yo, 15 warnow zal mi cie :/
caNNaBisSss
16-11-2008, 19:44
hehehe xdd Yo :PP chyba nie masz 13 lat tylko 9 :P i nIe pRzeKlinaj na fORum ;] i nIE wyZywaj Innych :PP
No dobra, sorry ale nerwy mnie poniosly ok :hah: :hah: :hah: :hah: :hah:
To nie jest przeklinanie skoro program cenzor tak nie uznał 15 warów prosze bardzo tylko powiedz jak to zrobisz ma byc 15 albo zadnego
Niechce ponosic konsekwencji za wygłupy tego PsychoFanna Wybaczcie ale chyba mu odbilo
ALbo nie, skoro Seele chce abyś miał admina to go dostaniesz ale Seele ^ od teraz jest Twoim opiekunem i jakakolwiek gafa będzie zmuszała go do opanowywania Cię. Prześlij mi w wiadomości nick i hasło do admina.
Rekrutacja zamknięta.