Zobacz pełną wersję : AdmIn :))
caNNaBisSss
16-11-2008, 17:09
Nick- caNNaBisSss
Wiek- 16
Kontakt- nr gg 4275514
Staż3ft- ok 1.5 miesiąca
Gra- ok 2 lata
Godziny na serwerze- zwykle po szkole, wieczorami i w nocy :)
Znajomość Amx- Dobrze
Doś. w adminowaniu- posiadałem admina na 4FUN :P oraz na Gangs_Tim :D
Coś od siebie- Chciałbym zostać Adminem, poniewaz wiem ze brakuje Adminów, spędzam duzo czasu na tym serverze i nie moge patrzyć jak ktoś czituje Xdd Pozdrawiam ;]
Rekrytacja zamknita a pozatym niema ankiety czyli przetłumaczenie na twój jezyk teraz niemozesz dostac adma
:hah:
W sumie to można my dać ON rekrutacje WW i Willy od jakiegoś czasy niezaglądają na serwa :/ ale w sumie sie niedziwie szkoła pochłania czas. Ty jako jedyny mógłbys byc jako admin i nikt więcej to moje zdanie
Rekrutacja jest Off :]
Nie Ty o tym decydujesz.
Rekrytacja zamknita a pozatym niema ankiety czyli przetłumaczenie na twój jezyk teraz niemozesz dostac adma
:hah:
Lepiej nie bier się za tłumaczenie metafor. Bo jakoś marnie Ci to idzie.. :PP
caNNaBisSss
16-11-2008, 17:26
Neo i Yo :PP jesteście niewtajemniczeni :P to sie nie wypowiadajcie :)))
wejdz na surfa willy siedzi tam cały bozy dzien war3 mu sie znudził a jesli rekrutacja on to proponuje oF. :cool: NEo
Eragon, dokładnie hehe
Yo ty proponujesz Neo bo?? Kolega twój ? xD
caNNaBisSss to spoko ziom i ja np chciałbym żeby miał adma :] :oops:
oF.Neo jest leprzy i jest zaraz za puniszerem jest roszadny i madry zna dobrze amx i wogóle o i ma jeszcze staz wiekszy no i co mało ci mardog jeszcze :hah:
ty się lepiej niewypiwiadaj na szczęście decyzja niezależy od ciebie ufffff co za ulga :cool:
PS: LepSZy a nie LepRZy xD
caNNaBisSss
16-11-2008, 17:55
nOm naSZczęścIe :))) ty lEpieEj do szkoły zaczNIj chOdzić bo BłędY na błędzIE Robisz ^^ a Pisze sIE rozsądny a nie roszadny :hah:
:hah: :hah: :-D
oF.Neo jest leprzy i jest zaraz za puniszerem jest roszadny i madry zna dobrze amx i wogóle o i ma jeszcze staz wiekszy no i co mało ci mardog jeszcze :hah:
haahahhahahaha to mnie rozwaliło hahahah :-P :-P :hah: :hah: :hah:
Neo,on ciągle raszuje nie przestrzega regulaminu,więc jak nie wiesz to sie nie wypowiadaj ;]
A,co do Cannnabissss'a jstem na Tak
Chodz duzo pijesz piwa :-P Mysle,że bedziesz dobrym adminem..;]
No dokładnie nie przestrzega :/ a jak była jeszcze mapka pool-day ro rzucał orzechami jak niepowiem kto nawet jak prosiłem to miał to gdzieś :/
Ok koniec bo :offtopic: sie robi
Jezeli rekrutacja jest ON to jestem ZA
Też jestem ZA ! To dobry gracz na ten serwer ;]
Ale dużo admow jest na war3 to nie trzeba wIeceJ
[ Dodano: 16-11-08, 18:19 ]
A poza tym ja tez bym cHciaL ADMA :]
Jestem ZA, a nawet przeciw
A poza tym ja tez bym cHciaL ADMA
zgiąłem się w pół w 5 miejscach
Vita, nie ty decydujesz czy trzeba jeszcze adminów na serwer czy nie, jeśli H@ będzie chciał to może mieć nawet 20 adminów a inny może chcieć żeby było tylko 2.
Co do caNNaBisSss, oczywiście ZA!
A poza tym ja tez bym cHciaL ADMA :]
Hahahaha 11 latek chce adma xD
koniec off topic ludziska
"-Ja chce adma!
-Nie ty bo ja!!
-NIE!! REKRUTACJA JEST OFF NOOBY!!(...) ale JA będę najlepszym adminem!!
-Ty adminem?! hahaha(...) TYLKO JA SIĘ NADAJE!!!
-Co wY PiTolIciE CzOpy?! Do sZkkOlY zaPier.... SpAdAc A Ja BeDEŁ NjaJepSzyM AdmiNem!"
-.- nie wiem czy śmieć się czy płakać... eh... żeby taki entuzjazm był w rządzie to może byśmy do czegoś doszli :? ?
Największy brech mam z tego że każdy kandydat na admina pisze że nie może przecierpieć, nie może przeboleć, że go ściska dupa jak ktoś "czituje" blabla i z pewnością jak ON.. tylko ON! zostanie adminem to już będzie cycuś na servie-.- taa... A Krzysztof Kononowicz rozpoczyna likwidacje jesienią.. może się przyłączycie hmm ;-) ?
Street, Twój post był zbędny i niepotrzebny!!
Piszesz tak lub nie i dlaczego a nie jakiś wykład piszesz o rządzie i Krzysztofie Kononowiczu :mad:
No dokładnie nie przestrzega :/ a jak była jeszcze mapka pool-day ro rzucał orzechami jak niepowiem kto nawet jak prosiłem to miał to gdzieś :/
rozumiem że to był niezbędne -.-? zagłosowałem i wyraziłem swoje zdanie od tego są fora...
pzdr
Podanie zostało przyjęte. Napisz mi w wiadomości prywatnej nick i hasło do admina.
Temat zamykam.