Zobacz pełną wersję : pierwszy ban -.-
Można się dowiedzieć na ile bana dostałem ;-] ?? .. Nie będę pisał na jakiej mapie tylko godzinę podam .. była to 16:38 może. Bana dostałem niby za wyzywanie czyiś rodziców.
Ale ani nie podali kogo wyzwałem (bo sam nikomu rodziców nie wyzwałem) ani screena no po prostu płakać za głupotę adma....
no wzór, dopiero potem sie wypowiem
szantaż i tyle
Czy wy ślepi czy niewidomi ?? Ja nie proszę o unbana .. no usiąść i płakać nad wami.
no wzór, dopiero potem sie wypowiem
szantaż i tyle
No twój tekst rozwalił mnie na całego
to o co ty prosisz? o dowód? o konkrety? i tak ma być wedle wzoru, bo jest syf na forum, a ja nie chce tego dopingować
Im starszy tym głupszy .... Dobra nic przechodzę na 2 kompa grać ;] A temat zamknąć ;]
I nie proszę .. czytać nie umiesz ??
TakeMyArm, zal mi cie, jak dostałeś to dostałeś do godziny, zaśmiecasz forum i tyle!!!
Temat w ogóle niepotrzebnie założony.
Zal to mówią boty -.- .. a to nie był rash , walenie z respa czy coś .. tylko jak admin napisał wyzwanie rodziców ..grałem na serwerach gdzie za to perm za to więc Mardog twój tekst jest zbyteczny :] A temat można skasować botqu.
TakeMyArm, botq se mów do kolegów nie do mnie!! Temat można usunąć ale po jakiego wała robiłeś ten temat jak wiesz, że był niepotrzebny!! To sie nazywa SPAM
Lol każdy " płacze " i mówi,że ojejeje dostałem bana,po co to? Jak jest ban za rash,to jak gracie to chyba wiecie na ile jest ban. Każdy kto dostanie np.bana za rash zaraz pisze na forum "dostałem bana,nie wiem za co" bez sensu takie teksty. Jak macie perma nie wiadomo za co ,np. rash to rozumiem ale nie . Ban na 30/60 min. po co pisać? Ja też tak miałem ,dostałem pierwszego bana i panikowałem,ale Punisher mi napisał,że i tak daje za rash bany na 30/60 min. I teraz jak dostaje bany to nie panikuje , czekam i tyle :)
I cie trochę rozumiem TakeMyArm ,tak samo miałem !
PS. Tylko po co się obrażacie i kłócicie,przecież właśnie za to też można dostać bana! Tylko,że jak się przesadzi to niestety nawet PERMA!
PzdR :)