Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Prośba o Admina!

diLL
13-11-2008, 10:26
Witam wszytkim ,wiem już że się skończyły rekrutacja admina i zaraz zamkniecie temat,ale proszę o wysłuchanie mojej prośby. Dlatego bardzo chciałbym admina na tym servie,ponieważ jest dużo cziterów.Wiem,wiem że jest już admin Punisher i Seele^ ale oni nie zawsze są! Ja gram na tym servie codzienie po szkole albo przed. I przed szkołą ogólnie wchodzą też osoby na server ale nie ma adminów dlatego dopuszczają sie do użycia czitów. Wczoraj rano miałem podobną sytuację ,że nie było admina i było 2 cziter-ów ,teraz na serverze też jest cziter.Bardzo trudno i bez sensu się tak gra ,owszem czasem dopuszczam się wulgarzyzmów ale to opanowuje i żadko klne.Rozumiem też ,że będziecie mieli różne zdanie i wypowiedzi na ten temat. To jest tylko moja prośba choć wiem,że praktycznie nie ma gadanie i zamkniecie temat,ale chciałem to napisać! Z góry dzięki!

Mariosz
13-11-2008, 10:31
Dostosuj się do wzoru...

diLL
13-11-2008, 10:47
Dobrze rofus.Wiem,wiem wzór,ale chciałem napisać tak.Tylko nie wiem mam ten wzór napisać jak powinien? Czy wogóle prośba i tak nie ważna bo nie wiem. Wiem ,że rekrutacja zamknięte no ale .

Mariosz
13-11-2008, 10:49
Masz go skopiować i dopisać swój nick, staż itp. Ale rekrutacja tak czy siak zamknięta więc temat zamykam.