PDA

Zobacz pełną wersję : [SKARGA]Admin "wandet"

iglak
12-11-2008, 21:40
Nick: - Death Soldiers^Iglak
Data: - 12.11.2008 godz 21:25
Opis: - Wnosze skarge gdyz admin o nicku wandet co chwile bawil sie dajac mi kicka poniewaz byl taka sytuacja ze pan owy"Pyskaty"Wyzywal mnie od pedalw itp.wiec powiedzialem mu to co trzeba a tu zaraz kick...wchodz pogram chwile kick....no i sie doczekalem ...wielkomozny admin wandet dal mi bana z powodem:czitujesz:co mnie bardzo rozbawiło....no ale coz mam bana a serwie za niesluszna sprawe...slave mastah92 z adminow)dal wczesniej bana pyskatemu za wyzywanie...a dzisiaj ja dostalem za nic ehh:(a fajny ten wasz serwerek...podsumuwujac...Wnosze skarge na pana wandeta,poniewaz jak ma mi bany dawac z powodem"czitujesz"to niech ekipa cs portal cos z tym zrobi
pozdrawiam

Andri99
12-11-2008, 23:35
Nie ma takiego adma do kosza :))) PoZdRo!

neU
13-11-2008, 07:55
a kN ??

iglak
13-11-2008, 08:44
No jak nie ma???no chyba musial mi dac bana tak???andri no kurde grasz ze mna i wiesz ze ja nie zaczynam no.....jak nie pomyliłem serwow to na tym serwie jest jeszcze taki admin jak:slave mastah,ty andri blair...ale i tak prosze o rozwiazanie tej sprawy

kN
13-11-2008, 12:59
ndri no kurde grasz ze mna i wiesz ze ja nie zaczynam no

Przypomnę Ci sytuacje na italy poprzedniej mapie jak cale ct pisało "Zróbcie coś z iglakiem każdego wyzywa" zwróciłem ci wtedy uwagę... na d2 bylem w teamie z pyskatym i gdy sie już uspokajaliście ty dorzucałeś węgla do pieca i mówiłem pyskatemu daj na looz nic do niego nie mów ale ty dalej dawałeś powody żeby Ci odpowiedział... wiec nie pisz nawet ze Ty nie zaczynasz bo w tym momencie kpisz sobie ze mnie.....

Po 2

lave mastah92 z adminow)dal wczesniej bana pyskatemu za wyzywanie...a dzisiaj ja dostalem za nic ehh:(

Co z tego ze pyskaty dostał bana wcześniej to nie ma nic do rzeczy ja tez go banowalem i wiem jak sie zachowuje a sprawa dotyczy chyba Ciebie ?

Po 3

sytuacja ze pan owy"Pyskaty"Wyzywal mnie od pedalw itp.wiec powiedzialem mu to co trzeba a tu zaraz kick

bo pierwszy go wyzywałeś i innych jak już pisałem na italy...

Po 4

Wnosze skarge gdyz admin o nicku wandet co chwile bawil sie dajac mi kicka

Kicka dostawałeś jak zaczynałeś ostro jeździć po pyskatym i nie nazwał bym tego zabawa tylko utrudnianiem z twojej strony.....

Po 5

oczekalem ...wielkomozny admin wandet

Jak zamierzasz pisać do mnie to nie rób tego z pogarda... bo nie jestem twoim kolega....

Po 6

oniewaz jak ma mi bany dawac z powodem"czitujesz"to niech ekipa cs portal cos z tym zrobi
pozdrawiam

To ja pozdrawiam Ciebie iż na d2 tt pisało ze latasz na wh wiec zeby sie przekonac czy maja racje czy nie siedzialem na spec i ogladalem caly czas jak grasz i sie utwierdzilem w tym na ostaniej akcji w trupie jak zes sie uchylil przed kolesiem specjalnie i wyskoczyles hs z dupy ty mówisz ze jesteś pro etc jak nawet nie wiesz co to steam....

Pozdrawiam wAnteD :**

iglak
13-11-2008, 13:32
Ja nie mam wh!!!Nadal uznaje ze sie na mnie uwziales...potem pisalem do Ciebie ze pyskaty wyzywa przez micro a ty nic to zaczelem pisac na niego a ty mowisz wasze sprawa...ztroche wtedy mnie wkurzyles:/no i 5 minut po ban....a wracajac do wh masz demko????

slave mastah
13-11-2008, 14:36
Primo to Ty i Pyskaty jesteście siebie warci. Zarówno jeden jak i drugi działacie na siebie jak płachta na byka, co odbija się również na przyjemnej grze innych. Chcecie to podajcie sobie gg i najeżdżajcie na siebie przez 24/7 nawet, na serwerze za nadmierne przeklinanie, wyzywanie grozi ban i będę to egzekwował, bo chamstwa galopującego nie trawię.

Po drugie nie pierwszy nie ostatni raz gracze mówią że masz czity, jak Cie spectowałem kilka razy to też podejrzanie mi wyglądało kilka twoich zagrań, ale odpuściłem.

Po trzecie to gdyby każdy admin miał nagrywać dema każdego czitera to uwierz mi nie starczyło by mu miejsca na dysku, tyle tego jest.

Jak Cie wyzywał przez micro to go zmutuj/wyłącz głos/zcisz micro w grze. Dla chcącego nic trudnego, a Tobie też mówiłem kiedyś, żebyś go nie prowokował, a Ty nadal niby niewinnie ale podpuszczałeś Pyskatego.

Skoro kN Ci dał bana, niech on ewentualnie go zdejmie. Wg mnie miał wszelkie podstawy do tego, żeby Cię ukarać.

iglak
13-11-2008, 15:01
Ale ja ciagle uwazam,iz dostalem bana nieslusznie,gdzy zadnych czitow nie mam i nie mialem...przeciez wy admini macie takie programy do przeskanowania itp.zrobcie to a potem dajecie bany...pozdro....

tombcio
13-11-2008, 15:09
Ale ja ciagle uwazam,iz dostalem bana nieslusznie,gdzy zadnych czitow nie mam i nie mialem...przeciez wy admini macie takie programy do przeskanowania itp. Nic takiego nie mamy, no może tera ss możemy robić ....

iglak
13-11-2008, 21:18
To niech mnie chociaz odbanuje bo o admina blad sie prosic nie bede!

baku
13-11-2008, 21:19
To niech mnie chociaz odbanuje bo o admina blad sie prosic nie bede!

IP ma zgadywać ?

iglak
13-11-2008, 21:52
89.74.86.116

slave mastah
14-11-2008, 21:38
Przed ewentualnym unbanem proponuję przemyśleć swoje zachowanie, bo jeszcze jedna taka jazda jak była kiedyś przy mojej obecności zakończy się kolejnym banem na dłuższy okres czasu. Ostrzegam.