Zobacz pełną wersję : 1hp ... kasacja mapy ?
Witam :-)
Założyłem ten temat bo wydaje mi się że mapa 1hp powinna zniknąć z serwera war3ft.
Tutaj macie screena co wyprawiają na tej mapie czyli mój powód :-)
http://img241.imageshack.us/my.php?image=he2rp9.png
Proszę o rozpatrzenie mojej propozycji.
Jestem ZA bo jak admina niema to wiem co tam sie dzieje.
Uspokajają się dopiero jak admin wejdzie i wlepi ze 2 bany^^
Jestem ZA !
Mam nawet parę demek które osoby używają granata, ale nie wiem jak je dać =]
Musisz je wrzucić (zuploadować) na np. rapidshare.com i dać link :]
jestem za tym aby 1hp poszła do kosza... to nie jest mapa na wtf! została zrobiona z myślą o tym że wszyscy będą mieli te tytułowe 1hp i będą się napierdzielać nożami.. mapa ta nie przewiduje czegoś takiego jak granat -.- a na servie wygląda to tak że granaty można sobie kupić w shopmenu.. co więcej grając ud ma się zmniejszoną grawitacje wiec spadając mamy z 80hp i szanse są nierówne ;p chociaż mapa 1hp pozwala się rozerwać bez kampienia itd. to gdy wejdzie jakiś botq "granatowy" to zabawa się kończy i jest tylko "k***a jeszcze raz rzucisz te pier*****y granat to ci (...)" :hihi:
Tak, ta mapa powinna zniknąc.Kiedy nie ma admina, to wszyscy sobie robią co chcą (wiem, bo parę razy grałem na War3tf na tej mapie, jak nie było adma).
Mam nadzieję, że zniknie niebawem :].
NO to co Rufus .. wywalasz ją :D ?
punisher PL
13-11-2008, 18:44
rufus do choroby jasnej odezwij sie na gg pisze do ciebie i sie nic nie odzyywasz mam pare spraw co do serwerwa
Mapa 1hp została usunięta.
punisher napisz do mnie teraz :-)
Temat zamykam.