Zobacz pełną wersję : Skarga Na Plemiona.de 130 000 000 pkt
Witam wszytkich,mam prośbę , a raczej skargę otóż. Gramy teraz na de_surnivar(nie jestem pewien jak to sie pisze ) a Plemiona.de 130 000 000 pkt uzywa czitow do pomocy w grze za kazdym razem wali head shoota, zabija 5 na raz z m4a1 . Prosze o konsekwetcje z tego tematu,albo wejście na server oile jeszcze będzie .
Jakieś demko albo screena masz ?
TakeMyArm ma rację
musisz dać screena lub demko z gry
Jeżeli nie masz ani tego ani tego-nie masz o czym marzyć, zeby była dyskusja na ten temat
diLL, proszę o demko albo SS jak niemasz to temat w ogóle niepotrzebnie założony.
Ja rozumiem i wiem . No prawda demka nie posiadam,ale mam też pytanie jak się robi SS bądź demko może głupi pytanie no ale :(. I następnym razem będe pamiętał ,żeby dać!
Otwierasz konsole (domyślnie tylda '~') i wpisujesz:
record nazwa_dema
Jak chcesz skończyć nagrywać to wpisujesz:
stop
Potem jak chcesz odtworzyć to:
playdemo nazwa_dema
lub
viewdemo nazwa_dema
ThX! Dzięki za pomoc! Na przyszłość będe wiedział:)
A Screenshot to w czasie gry naciskasz Print Screen i Scroll Lock następnie wchodzisz w painta dajesz Crtl + v zapisujesz demo a potem wstawiasz je przykładowo na www.imaheshack.us
A Screenshot to w czasie gry naciskasz Print Screen i Scroll Lock następnie wchodzisz w painta dajesz Crtl + v zapisujesz demo a potem wstawiasz je przykładowo na www.imaheshack.usnie rozśmieszaj mnie pan...
bind [key] snapshot i automatycznie screeny zapisują sie w cstrike
a co do typa to dostał bana 5 minut temu
Dzięki Wszytkim! Seele^ tobie szczególnie,bo mi pomogłeś jak to zrobic:) Jednak dobrze wybrali na rekrutacji admina! :]
Jak ci pomógł to daj mu plusa :]
Seele .. każdy ma inny sposób :-)
Wiem,wiem dam mu ,że mi pomógł ! Tylko jeden problem :) jestem nowy i nie wiem jak się daje hehe :( Sorka ...
Ja juz nagralem jak ten Typ lecial na ajmie jak cos to macie w tamacie Prosba Banów :hihi:
http://depositfiles.com/files/mf0oecef4
Macie demko
Eh,jeszcze jedno pytanie,gdzie się zapisują te demka bądź screenshoty? Jeśli ktoś by mógł podać tak dokładnie co trzeba otworzyć.Będę bardzo wdzięczny :)
Z góry ThX!
valve/cstrike
lub
valve/cstrike_polish
Dzięki ci Seele znowu pomogłeś :) więc znowu plusik xD!!! :)
Wszystko jasne.
Temat close.