PDA

Zobacz pełną wersję : zmienić regulamin admina

Seele ^
11-11-2008, 13:21
Chodzi o zmianę niedorzecznego punktu nr 11 w regulaminie admina

11.Zanim zbanujesz kogokolwiek musisz mieć konkretny dowód argumentujący swój czyn.
* za przekleństwo - screenshot z dowodem jak dany gracz przeklina
* za cheaty - screenshot (komenda amx_ss "nick" "ilość ss") z używanymi haxami.
* tekstury, rasz itp. - screenshot.

-screen z przekleństwem, ok...
-za cheaty powinno być demko, a nie screeny, które nic nie wyjaśniają...
-i tu największy wałek...jak ktoś siedzi na teksturach lub raszuje, to mam wjechać na niego celownikiem, dowiedzieć sie jaki ma nick...i jeszcze wpisywać amx_ss nick ??? A jak będzie miał jakiś trudny nick? Przecież to jest niedorzeczne robić screen przy banowaniu za takie coś...zanim zrobi się tego screena z konsoli typ dawno zdechnie lub sie cofnie/zejdzie z tekstur, a i tak nie będzie dowodu ...

Mariosz
11-11-2008, 13:31
Ty chyba nie rozumiesz na czym polega plugin amx_ss :? Chodzi w nim o to, że screen jest robiony graczowi z jego punktu widzenia i jeśli gracz ma jakieś pretensje musi wrzucić swoje screeny. To samo z wh. Jeżeli jest podejrzany to robisz mu ss on wrzuca i jeśli widzisz, że ma wh włączone to nie zdejmujesz bana.

Seele ^
11-11-2008, 13:33
A jak delikwent stwierdzi, że nie ma żadnych screenów? znam takie akcje z innych for :>

A z tym raszem i teksturami to i tak bez screena powinno byc...jakiegokolwiek

baku
11-11-2008, 13:36

A jak ktoś ma mu zrobić tego screen'a jak raszuje :-D Ma do niego podejść powiedzieć aby się zatrzymał powiedział serrr zrobił uśmiech i cyk zdjęcie :-D

Mariosz
11-11-2008, 13:38
wpisuejsz amx_ss "nick" "ilość ss" i widzisz na screenie w jakim miejscu i w jakim czasie znajduje się "delikwent".

Seele ^ jeżeli podejrzany nie da ss no to ma bana... to w jego interesie leży wrzucenie screenów a nie w naszym :]

Seele ^
11-11-2008, 13:40
no to jeszcze lepiej...

ja ci robiłem screena, szukaj go...a tak naprawdę nic nie robiłem i nikt mi tego nie udowodni xD

nie to jest po prostu pozbawione sensu...plugin jest dobry na cziterów i do niczego więcej...zlituj sie, wiesz jak teraz ciężko kogoś zbanować, żeby zaraz nie leciał na forum ?:P

baku
11-11-2008, 13:42
Seele ^, w zasadzie RuFuS ma racje ^^ ..

ja ci robiłem screena, szukaj go...a tak naprawdę nic nie robiłem i nikt mi tego nie udowodni xD

Po co admin miałby oszukiwać ?

Mariosz
11-11-2008, 13:43
Ok dobry na cziterów, czyli jak jest ktoś podejrzany to ss i ban, a co z raszerami i teksturami ?;> Jaki dowód ;>

Seele ^
11-11-2008, 13:53
brak dowodu, adminem zostaje osoba której można zaufać i nie wzbudza wątpliwości :>

Mariosz
11-11-2008, 13:59
A co jeśli zbanowany będzie domagał się dowodu ? :-D

Seele ^
11-11-2008, 14:01
wyrzuć jeden slot rezerwowy i wrzuć hltv ....

Mariosz
11-11-2008, 14:14
yhy yhy daj mi taką możliwość to chętnie :]

Mardog
11-11-2008, 15:00
Bany za rasz i txt są czasowe więc jak założy temat(skarge) ze dostał bana to można usunąć a teraz sie wpisuje powód bana wiec będzie wiedział za co dostał.
Na cziterów demko i ten SS a to według mnie niepotrzebne

* za przekleństwo - screenshot z dowodem jak dany gracz przeklina
Za przekleństwo bana niedaję tylko kick :-P

punisher PL
13-11-2008, 18:50
eh ja tam nie parze na te zasady bo so po kiepczone ja robie ss za cheatowanie a za rash ipt rzeczy banuje na jakis czas nie ma sensu robienia ss jak ktos jest na ss badz ras***e i tak nie zawsze wylapiesz ...

Ramalith
24-11-2008, 22:15
Według mnie gracz który dostanie bana za czity ze zrobionymi ss, powinien mieć określony czas na ich wrzucenie tak aby nie mógł z nimi kombinować i próbować przerabiać. Według mnie to powinno być najwyżej pół godziny od czasu dostania bana.

max_rezydent
24-11-2008, 23:22
Wiem że to jest niedorzeczne i przepraszam za to z góry... ale nie robie żadnych scrinów ani tym podobnym, mam trochę inna zasadę za którą przepraszam ale to jest przyzwyczajenie z dawnych alt, jak mam jakiś problem z cziterami a są inni admini to proszę ich o swoja opinię i nie robię demek, tylko czekam na ich opinię jeżeli jest przychylna to ban, jeśli jestem sam to wtedy staram się kręcić demka gdy nie jestem pewien swojej decyzji, a inne typu teksturki bądź przekleństwa pier upomnienie potem kick a na końcu ban na...( zależne od przewinienia, przekleństwo 10, teksturki 30 min)

Jest to dobre rozwiązanie, nie zaśmiecam przez to kompa niepotrzebnymi demkami i scrinami. Jeżeli jednak wam się nie podoba moja metoda z góry sry :P

Street
24-11-2008, 23:27
hmm.. jako nowy admin będę się starć działać z regulaminem...

chociaż jak jakiś bot typu sławetny "rozkórwiacz" będzie latał z perfidnym aim to w fotki się bawić nie będę.. -.- (i tak zmieni ip albo inaczej kombinować będzie to po co?-.-)

Lewandrowow
25-11-2008, 23:00
max prowadzi chyba najbardziej sprawdzony system, czyli banowac jesli sie choćby poczuje czit. koles ucieknie zanim zrobimy ss lub zobaczy ze weszlismy na specta i moze go ogladamy, wiec najlepiej po cichu skonsultowac sie z adminem a jak nie to odrazu dac bana i pozniej sie tlumaczyc(zgodnie z zasada najpierw strzelaj potem pytaj)

Mariosz
26-11-2008, 11:53
No i dobrze... tępić dzieci z brakiem wiadomości na temat ortografii xD

Street
26-11-2008, 13:59
rfs ja nic nie mówię ale jak zaczniemy
tępić dzieci z brakiem wiadomości na temat ortografii xD to na servie się z 5osób zostanie xP

Lewandrowow
26-11-2008, 17:00
No i dobrze^^ pozostanie twarda elita i będzie się dobrze grało <LOL>