Zobacz pełną wersję : Poznajmy się.!
Wpadłem na ten pomysł, ponieważ wielu z nas nawet nie zna imion poszczególnych userów, a jak kiedyś pisałem chcę, aby ekipa była zgrana i bezkonfliktowa proponuję poznanie się. Polega to na tym, że piszesz coś o sobie (poniżej podam wzór). Mam nadzieję, że wszyscy, którzy są adminami sklecą tu parę zdań o sobie. Pamiętajcie, że dane te widzą tylko admini, nikt z userów tego nie zobaczy :-)
Wzór wygląda następująco:
Imię:
Coś o sobie:
Link do naszej-klasy(nie jest przymusowe, ale miło by było :-))
Kontakt:
No to ja zacznę ;-)
Imię: Mariusz
Miasto: Bytom.
Coś o sobię: Uprawiam sport, trenuję siatkówkę, robię jakieś badziewia w photoshopie no i oczywiście jak większość z Was nęci mnie KANTER STRAJK :-D Chodzę do gimnazjum i mam się tam dobrze (szczególnie jak neu klęka :-D) Większość z Was pewnie mnie zna więc nie mam co pisać :-P
Link do NK:
Kontakt: GG - 1041366
Zapraszam do przedstawiania się szczególnie nowych ;-)
Imię:Mateusz <sexi>
Miasto:Bytom (tam gdzie szatan mówi dobranoc)
Coś o sobie: Trenuje piłke, czasem bawię się w photoshopie, chodze do gim i mam zajebista klase ;] Lubie spotykac sie z rfs w kiblu ;] wiecej nie bede pisac Xd
Link do naszej-klasy: obiecałem że nie założe tego badziewia ;']
Kontakt : 2725628
Imię:Krzysztof
Miasto: Kłaj
Coś o sobie: Lubie sport, grywam w piłkę nożną w klubie Wolni Kłaj, a także w halówkę w UKS Sprinter(nie wiadomo wczy w tym roku wystartujemy..) Lubie poczytać ksiązki Fantasy, typu Władca Pierścieni, Eragon(z której zaczęrpnęłem nick) i wszelkie ksiązki Terrego Pratchet'a. Uczęszczam do Zespołu szkół nr.2 w Bochni w kierunku Technik budowy dróg i mostów. Lubie też pograć na komputerze, grywam głownie w gry RPG(od Gothica przez NWN, Obliviona po naszego Wiedźmina) a także w Counter Strike. xD Ale najważniejsza jest dla mnie rodzina i przyjaciele.
Link do naszej-klasy : http://nasza-klasa.pl/profile/12412607
Kontakt: GG -8208625
imię: Artur
Miasto: Łódź
Coś o sobie: lubię spotkać sie ze znajomymi w barze bądź przy piwku głównie nie mam czasu na nic innego bo poszukuje kasy na mieszkanie (praca) :D lubię też pograć w różnego rodzaju gry "WoW, Splinter Cell, NFS U2, NFS MW, Penumbra Czarna plaga jak i z Marcinkiem, Krzysiem i Mateuszkiem w cska :D " uczę sie zaocznie kierunek Technik Logistyk :D
Link do naszej-klasy: Nie jest przymusowe wiec nie podam bo nawet zdjęcia nie mam :D
Kontakt 5468006 gg
P.S
Nie wiem co więcej napisać :D i rfs co Ci sie na loving zebrało :D szukasz partnera ? :D <lol2>
Imię: Bartek
Miasto: Kostrzyn nad Odrą
Coś o sobie: A więc tak trenuje piłke nożną w klubie w Kostrzynie :-)
Lubie jeszcze grac w Siate i Kosza ;]
Link do naszej-klasy-Póżniej podam ;]
Kontakt:5512486 GG
Imię: Dawid
Miasto: Gubin
Coś o sobie: Lubie grac w pilke i skakac po dachach haha gram w NFS MW i STARF CRAFTA
Link do naszej-klasy- pozniej podam ;]
Imię: Rafał
Miasto: Bytom podobnie jak rfs i NeU :-D
Coś o sobie: Hmm.. interesuje się ogólnie informatyką lubię uprawiać sporty a mianowicie Piłka Nożna, Koszykówka, Siatkówka 3 najlepsze :-D Lubię pić piwo chociaż jestem na to za młodo ale kto w moim wieku nie pił :-D ? Oczywiście żuberka sobie lubię wypić ;> .
Link do naszej-klasy : http://nasza-klasa.pl/profile/9114719
Kontakt: 7553940
ZIOMAL czemu kłamiesz, że masz 17 lat ? Na naszej klasie widzę, że masz 14 :-)
uuuu sry z OT ale na PW też dostałem info że masz 14lat
jeżeli to się okażę prawdą pożegnaj się z adminem
Imię: Konrad
Miasto: Skoczów
Coś o sobie: Lubie grac w piłkę nożną, i uprawiać parkour :-D, chodzę se do szkoły nawet niewiem z jakiego pudła :/ xD, Lubię pograć na kompie i spotkać sie na piwku z kumplami :-P no i przede wszystkim interesuje sie dziewczynaaami xD
Link do naszej-klasy Do odobra podam xD http://nasza-klasa.pl/profile/14990053/gallery/1 zlookajcie co mam w ręce xD
Pozdro ziomki miło was poznać :-P
Kontakt 11490427<== GG
Proszę tych co już napisali o uzupełnienie kontakt:
Imię: Michał
Miasto: Chełmno
Coś o sobie: No co tam ;p Nie wiem co pisać ^^ Czuję się jakbym na randkę w ciemno miał się umawiać xD
Link do naszej-klasy - później podam
Kontakt: gg: 5504863
punisher PL
08-11-2008, 15:14
Imię:Rafal
Miasto:Siedlce
Coś o sobie:heh co tu napisac????? lubie zajomowac sie grami komputerowymi troche nauki :)
Link do naszej-klasy(nie jest przymusowe, ale miło by było :-))
Kontakt: 12151462
range[r]
08-11-2008, 16:03
Imię: Mateusz
Miasto: Kostrzyn n/O
Coś o sobie: xD
Link do naszej-klasy(nie jest przymusowe, ale miło by było :-)) - nie podam :>
Kontakt: gg - 2579307 Steam - klusek115
Imię: Paweł
Miasto: Gdańsk
Coś o sobie: Lubię pykać w l2 i cs, największym zainteresowaniem cieszą sie u mnie dziewczyny i wszystkie technoparty organizowane na terenie trójmiasta i kartuz(sahara :D)
Kontakt: gg:13480185 aqq: 5741732
Imię: Krzysztof
Coś o sobie: Lubie grac w piłe, cisnąc w CS'a i chodzić z Eragonem na VAN PURA(Ewentualnie inne % czy placki po węgiersku) ...;]
Link do naszej-klasy http://nasza-klasa.pl/profile/12090495 to ja ;d
Kontakt: 13127971
Imię:Tomek
Miasto:Kostrzyn nad Odrą
Coś o sobie:Lubie grać w cs i jakieś mmorpg. Oczywiście kocham grać w gałę ;]b. w przeciwieństwie do Ciebie nie lubię żubra wole tyskie ;]
Link do naszej-klasy(nie jest przymusowe, ale miło by było :-)) Nie podam ;]
Kontakt: gg 4498460 skype tombcio
Imię: Daniel
Miasto: Opoczno
Coś o sobie: Jak już napisałem mam na imię Daniel nie podoba mi się moje imię ale muszę z tym żyć :-P Lubię jeść Knoppers'y i Snickers'y. Od ponad roku gram w CS. Po za CS'em lubię też zajmować się TS'ami sam jestem Adminem ja jednym z czołówki polskich Team-Speaków... Mam psa, lubię lody ;-)
Link do naszej-klasy: Prywatne.
Kontakt:
GG - 1595867
STEAM - adiEop
E-MAIL - proo@vp.pl
Imię: Kuba Lorens
Miasto: Krosno
Coś o sobie: Mój nick to RaPMeN, ten nick nie jest od rapu bo rapu nie lubie tylko jakos tak ;p A więc jestem średnim uczniem nie ucze się za dobrze lubie cos wypic z kolegami od czasu do czasu, niestety pale... ;/ Bardzo lubie grac w cs'a ale nie jestem no-lifem ^^
Link do naszej-klasy (http://nasza-klasa.pl/profile/15641689)
Kontakt:
gg : 5857557
steam : electriz123
pozdro for all
ps ja lubie :
-mleko
-wyborowa
-finlandia
-fox
-Tatra mocne z charakterem :D
Ramalith
08-11-2008, 23:02
Imię: Grzegorz
Miejscowość:Niepołomice
Coś o sobie: Lubie pograć w piłkę nożną, kosza, lub siatkę. Interesuję sie oczywiście dziewuszkami,a także sportem(głównie F1 i piłka nożna) i motoryzacją. Uczę się w liceum ogólnokształcącym w Niepołomicach, w nauce nie idzie mi najgorzej. Jak się spotkam z kumplami to nie pogardzę też %.
Kontakt: GG- 8247899
Imie : Mateusz
Miejscowośc : Kłaj
Coś o Sobie : Lubie grać w noge. Wielkie zainteresowanie mam do każdego sportu. W Cs gram dla zabicia czasu ;] Uczę sie w Gimnazjum ;P %% nie pogardze^^
Link do Nasza-Klasa.. : wpisz w nk Mateusz Kłaj i przepatrz wszystkich , aż w pseudo będzie HaShU/Killzon ^
gg : 657585
steam : killzon404
P.S jak możesz być starszy odemnie , skoro sam mi mówiłes ze jesteś rok młodszy - Klusek
Imie : Patryk
Miejscowośc : Bytom ;]
Coś o Sobie :hmmm biby imprezy kobiety zimne piwo zimna Wódka ;] wszystko co najleprze ;] szkola dopuki mi sie nie znudzi ;p na cs ostatnio malo czasu ehh duzo nowych przedmiotow ;] to co panowie z btm kiedy jakas biba ;]
Link do Nasza-Klasa.. : http://nasza-klasa.pl/profile/8347740
gg : 11925268
steam : jak polubie to po slubie ;p
Imię: Andrew
Stan: Żonaty
Miasto: Kraków/Kłaj
Coś o sobie: Interesuje mnie: Piłka Nożna, Motoryzacja. Zimne piwko, Gorące kobiety i napalone dziewczynki. Pracuje w Moto-Garbra Kraków ul.Wielicka.
Link do naszej-klasy: Nie umiem wkleić :(
Kontakt: Steam: Andri99
caNNaBisSss
16-11-2008, 20:55
Imię:Wojtek
Miasto:KŁAJ !!!
Coś o sobie:Lubie MuzYKee ;PP MorotYy ;)) GraffitIi ;P Cs-a ! :D PIWOO !! :D AlkochOll <mniam> ;pp
Link do naszej-klasy; http://nasza-klasa.pl/profile/14629594
Kontakt: gg 4275514 :P :-)
Imie : Kamil :-P
Miejscowośc : Warszawa/Wrocław/Kielce (tyle ich bylo)
Coś o Sobie : Lubie grac w piłke nożna, grac w kosza , w siatke, oglądać Władców Much (kto ich nie ogląda) dobrą muze <taaa> i oczywiście CS'a !!!! Lubie sexi dziewczyny a wyy nie ?? xD :cool:
gg : 857764 :x
steam : mialem kupic ale zrezygnowalem z powodu wprowadzenie zakazu (wiecie jakiego) :?
Ułożyłem wierszyk o sobie xD Oceniać ^^
Cześć! Wali mi trochę spod skrzydeł, ogólnie jestem wyjebancki. Kampie na pooldayu. Czesto po deszczu wychodze na dwor i walkuje na asfalcie mokre dzdzownice. Czuja sie one zapewne niezbyt komfortowo, aczkolwiek mi to sprawia przyjemnosc, dlatego to robie. Moim hobby sa szachy - UWAGA gra ta wymaga dosc duzej koordynacji psycho-ruchowej, nieliczni sa w stanie rozegrac 1 mecz. Gram troche z tagiem na ffa, a na non stimie wbijam jako fejk, zeby czitowac.
:hah: :hihi:
ja też ułożyłem o tobie wierszyk:
Siedzi rufus pod jabłonią, wali konia lewą dłonią.
Przyszedł wieczór, rufus zasną, ktoś mu w nocy chu.ja trzasną.
Rufus krzyczy w wniebogłosy: nie ma chu.ja, same włosy.
Seele z jakiej strony to wziąłeś ;> Dobra nie róbny off topu. Tutaj mamy się przedstawiać ^^
Imię:Konrad
Miasto:Ropa/Gorlice/Nowy Sącz
Coś o sobie:Lubię grac w pilkę, pewnie to co wszyscy zimne piwko i gorące dziewczyny oraz szybkie samochody
Link do naszej-klasy(nie jest przymusowe, ale miło by było :-)) nie podam może kiedy indziej
Kontakt:
GG 7435193
Steam:R0nNie23
Lewandrowow
22-11-2008, 12:29
Miasto: Nowa Wieś||Gliwice(uczelnia:D)
Coś o sobię: Studiuję budownictwo na Politechnice Śląskiej, interesuję się historią(troszkę się minąłem z tym kierunkiem studiów:)), lubię czytać książki(wszystko co wpadnie mi do ręki). Jeżdżę na nartach, pływam, tańczę, nurkuję z akwalungiem, sporadycznie gram w piłkę nożną i siatkówkę. Jeśli chcecie wiedzieć coś więcej to pisać:D
Link do NK: uu chyba jednak nie podam:D jeszcze nie ;)
Kontakt: GG - 8127355
Ps:Na którym roku jest?(pytanie do rufusa) Gratki siostry że się odważyła iść na matme:D pieruńsko trudny kierunek:/ ale kasa po nim pieruńsko duuża:D
Ooo moja siostra matematykę na Politechnice studiuje :-)
Lewandrowow, on użył opcji [.you] każdy to widzi i tylko ze widzi swój nick
Nierobić off-topicku bo sie z wami stanie to co na moim podpisie xD
Imię: Wojtek
Miasto: Jaworzno
Coś o sobie: Interesuję sie piłką nożną, meczami (ogólnie wyjazdy na mecze) i oczywiście CS'em. Chodze do szkoły sportowej ;-) i do klasy o profilu piłki nożnej. I to chyba tyle :cool:
Link na NK: http://nasza-klasa.pl/profile/9121889
Kontakt: 6712151
max_rezydent
23-11-2008, 13:26
Chcieliście to macie, niech wam będzie...
Imię: Mariusz
Miasto: Wrocław
Coś o sobie: Student medyka We Wrocławiu
NK: rzecz prywatna
Kontakt: 1820119
No to może ja też?
Imię: Michał
Miasto: trudno to miastem nazwać - dla chcącego nic trudnego (KJ)
Coś o sobie: coŚ.
NK: zapomnij.
Kontakt: niech stracę 3595641
Krótko, zwięźle i na temat ;-)
Imię: Rafał (na 2gie mam Idzi xD)
Miasto: Olsztyn
Coś o sobie: hmm.. sporo zainteresowań, od tańca poprzez grafikę na akwarystyce kończąc ;) głównie czas spędzam z znajomymi ale cs też nie gardzę ;p hmm.. sporo sportu (aktualnie 3miejsce na warmi-mazurach w skoku wzwyż) lecz głównie biegam (sztafeta/ przełaj wole długie dystanse).. nieźle mi też idzie z komputerami szczególnie tuning i overcloking.. muzyka: ameryk rap (2pac, mobb deep itd) http://pl.youtube.com/user/Crash3rk tu macie link do mojego profilu na youtube gdzie w ulubionych jest moja muza ^^ chyba tyle :]
Link do naszej-klasy: www.Street.fotka.pl (tylko mi tu nie spamować bo pozabijam =d)
Kontakt: gg: 11106555
Imię:Piotrek
Miasto: nie mieszkam w miescie tylko na wsi :D:) Mieleszyn Woj Łódzkie
Coś o sobie:a co tu pisac :P za duzo chcieli byście wiedzieć potem bym miał najazdy na dom ide za RUCHEM CHORZÓW i tyly!
Link do naszej-klasy- http://nasza-klasa.pl/profile/4413611 a macie niech wam bedzie
Kontakt: gg 12909259 e-mile ewelinakmiec@interia.pl bac kom 781037... haha chciało by się widzieć :P ewentualnie możecie listy pisać :P
Coś o sobię: Studiuję budownictwo na Politechnice Śląskiej, interesuję się historią(troszkę się minąłem z tym kierunkiem studiów:)), lubię czytać książki(wszystko co wpadnie mi do ręki). Jeżdżę na nartach, pływam, tańczę, nurkuję z akwalungiem, sporadycznie gram w piłkę nożną i siatkówkę. Jeśli chcecie wiedzieć coś więcej to pisać:D
ť
Hm... widze że mamy bardzo podobne zainteresowania, też interesują się Historią, ale chodze to Technikum budowlanego, i mam zamiar isć na budownictwo, mimo iż interesuje się Historią, w rzeczy samej mój brat studiuje Historię na AP w Krakowie..
Ogółem mamy bardzo podobne zainteresowania.. :)
shift, mieszkasz w Chorzowie ;>
nie napisalem gdzie mieszkam ale ide za RUCHEM :)
Piona shift, niewiedziałem, że jesteś za Ruchem.
19R20 pozdRo. ;-D
Lewandrowow
05-12-2008, 21:26
A gdzie sie wybierasz na budownictwo? tzn gdzie sie przymierzasz narazie?:D
PS: jaki dział histori lubisz najbardziej?^^
Imię:Mariusz
Miasto: Łomża
Coś o sobie: No to może tak... Trenowałem piłkę nożną ale przerwałem,ostatnio bawię sie trochę w htm, lubię to co większość z was, a mianowicie: cs, dziewczyny, no i coś mnie ciągnie do motorów, chodzę do gimnazjum ;], więcej nie będę pisać xD chcecie coś wiedzieć piszcie na gg
Kontakt: GG:7727207
Link do naszej-klasy:
Pozdro
Imię: Piotrek
Miasto : Kraków
Płeci : Nie jestem pewien xd Chyba chłopak ^^,nie sprawdzałem :-D
Coś od siebie : No to tak , lubię grać w CS, grać w piłkę nożną i w lecie takie treningi parkoura ćwiczymy . Co tam jeszcze xd? Poznałem się i polubiłem wielu adminów i plaryerów War3FT. Ogólnie dużo czasu spędzam na serverze ,ale też jest nauka . Chodzę do gimnazjum i chyba tyle :-)
Kontakt GG : 4073176
Pozdrawiam :-)
no piona kali piona :D :) blizej mam do Widzewa niż do Chorzowa ale jednak RUCH :)
Imie : Dawid
Miasto : Rybnik
Cos o sobie : gram w siatkowke ,w pilke nozna . No wiadomo w COUNTER STRIKA . Chodze do gim ... aa niebende sie rospisywal xD
Kontakt : 441410
Pozdrawiam ALL :]
A gdzie sie wybierasz na budownictwo? tzn gdzie sie przymierzasz narazie?:D
PS: jaki dział histori lubisz najbardziej?^^
Chciałbym studiować we Wrocławiu, ale to się wiąże z kosztami.. Więc raczej do Krakowa się wybiore.. ale jeszcze 4 lata, i wiele może się zdarzyć.
A co do Histori to bardzo mnie interesuje Histioria Starożytna, i Średniowiecze. Ale mimo wszystko bardziej starożytność mnie kręci.
To Eragon to widze ze podobne zainteresowania mamy. Ja jeszcze mlody jestem bo mam 14 lat ale ciągnie mnie do historii ale ja Najbardziej interesuje się Starożytną Grecją i Rzymem :oops:
przemo78
28-12-2008, 19:04
Imię:Darek (PRZEMO lub PRZEMEK)
Miasto:Rybnik woj.Śląskie
Coś o sobie:Interesuję się budownictwem ogólnym,wędkarstwem,samochodami.
Link do naszej-klasy-Dariusz Pionk
Kontakt:gg 13055186
Miło was poznać.
Przemo
cheyenne
27-03-2009, 02:57
Imię: Marcin
Wioska: Kościerzyce
Obok miasta: Brzeg ( opolskie )
Coś o sobie: interesuje mnie motoryzacja głównie motocyklowa, wszyscy piszecie o sportach ... a ja sportu nie zbyt lubię. Lubie ciekawy film, lubię majsterkować, grac w csa, kiedyś grałem w ogame i traviana. Obecnie zajmuje sie prawie niczym .. tzn od kwietnia zaczynam prace bo niestety nie zaliczyłem semestru. A od października z powrotem na studia.
Link do naszej-klasy : http://nasza-klasa.pl/profile/288905 a macie tylko nie oczekiwać ze wszystkich do znajomych przyjmę;p
Kontakt: Gtalk: czeejen@gmail.com (preferuje ten kontakt i zachęcam do spróbowania lepsze niz gg i skype)
gg ( nie lubie ale wszyscy maja wiec ja tez ;p ) : 7340504
Imię: Krzysiek
Urodziny: 13.07.1992
Miasto: Brzeg (woj. opolskie)
Coś o sobie: Trenowałem 3 lata kolarstwo szosowe.. ;) jednak okazało się to zbyt uciążliwe ( 5 treningów w tygodniu, sobota/niedziela wyjazdy na wyścigi) lubię sobie pośmigać okazjonalnie na rowerze. Uczę się w technikum informatycznym.
Jak trafiłem na CSP:
Pewnego dnia na serwer zaprosił mnie cheyenne i od tego się zaczęło.
Imię:Filip
Urodziny:14.03.1993
Wioska:Kłaj
Coś o sobie:Interesuje się Piłką nożną , CS'Em , i troche wędkuję:P
Link do naszej klasy: http://nasza-klasa.pl/profile/23227220
Kontakt: GG:4414916.
Imię: Patryk :D
Miasto: Siemianowice Śląskie
Coś o sobie: Hehe gram w cs'a od przeszło 6 lat ^^ Chodze do Ekonomika w Meritum :D lubie w wolnym czasie napić sie piwa , coś zabakać :D <weed>
Podrywać laski w parku Chorzwskim :D
Kontakt: GG 7130887
KnifeMan
26-05-2009, 09:09
Urodziny: 11 stycznia 1994 r.
Miasto: Sieradz w Łódzkim
Coś o sobie: Gram w piłkę nożną i w tenisa stołowego w klubie no i oczywiście gram w CS-a na War3FT.
Link do naszej-klasy: http://nasza-klasa.pl/profile/3851544
Kontakt: GG 10377161
BeneNati
24-08-2009, 15:57
Imię: Hubert
Coś o sobie: No co tu dużo mówić;) Nazywam się Hubert, bardzo lubię sport oraz komputery. To są moje główne zainteresowania. Sporty to piłka i siatkówka przede wsyztskim. Lubie pingla i szachy ;d Co do komputerów do grafkia głównie. Lubie tańczyć ogólenie jestem rozrywkowy i najlepiej odnajduje się na parkiecie ;d No i oczywiście moja największa miłość - Wisła <3333
Link do naszej-klasy: http://nasza-klasa.pl/profile/10117812
Kontakt: 5610508, gg
Mac Gyver
24-08-2009, 19:39
Imię: Grzesiek
Urodziny: 15 lipca 1994
Miasto: Lublin
Coś o sobie: Interesuję się grafiką komputerową, astronomią i matmą xD
Link do naszej-klasy: :<
Kontakt: GG 9933868
Imię: Cezary :D
Urodziny: 17 listopada 1995