Zobacz pełną wersję : MAPY
Chce poruszyć ważny temat .Po wybraniu mapy admin bez zgody graczy nie powinien zmieniać mapy a to ciągle sie dzieje i jest denerwujące.Piście czy wam to sie podoba.J odawajcie głosy w ankiecie. :-)
[ Dodano: 07-11-08, 12:06 ]
Piszczie posty dlaczego tak uważacie :cool:
ja jestem za poniewaz admin zmieni mape gdy bedzie to potrzebne ja mysle ze admin wie co robi
A ja tam jestem na nie . Jaką wybrali lub wybiorą w głosowaniu mapę gracze .. taką będą mieć .. a to że typowo na awp_map admin się troszke namęczy w banowaniu to już jego sprawa ;] .. Startował na adma to niech wypełnia swój obowiązek. W ostateczności głosowanie z 4-ma mapami jaką by chcieli.
TakeMyArm, zal mi cię ale nie o tym miałem pisać.
Jak jest mapa 1hp to zmieniam gdy:
Walicie z orzechów, zawsze pisze walenie z HE ban albo zmiana mapy.
awp_map
walenie z respa ban albo zmiana mapy za to ze nie reagują
... itd
PS: nienabijaj postów taką głupią tematyką zal.pl
PS2: po co ta anketa?!!!!
ja Popieram Mardog'a poniewaz admin pisze gdy ktos strzela z respa ze jak jeszcze raz ktos strzeli z respa to zmieni mape a jak tam dalej jest to czego tu sie dziwic wiadomo ze admin zmieni w koncu ta mape bo gracze jej nie ogarniaja
Mardog i tu wyszło twoje lenistwo ;]
Jak i to piszesz to rob to .. nie liczą sie słowa lecz czyny .. 5 , 10 osób dostanie bana i reszta będzie podporządkowana. A ci zbanowani przypomną sobie grę na tej mapie i w ten sposób oduczą się łamania zasad na tej mapie ;] I widzę że większość jest na nie .. tylko wy dwaj takie "wonty" macie ;].
Ja mam gdzieś "Twoje" zdanie haha moje lensitwo :hah: dałem z punim na awp map najwięcej 23 bany kolesie wracali w innych dniach i robili to samo mają to poprostu w du...
Niemam zamiaru bawić sie jak dzieci mam tego dość, niesłuchają to niech cierpią wkońcu sie nauczą.
Ankieta jest poto żeby dowiedziec sie jak gracze chcieli by grac i mi nie oto chodziłożę admin niemożę zmienić mapy za kare to rozumiem ale np. puniszerowi niepodoba się mapa to sobie ją zmienia od tak jak by sie innych zdanie nie liczyło i nienabijam sobie postów to jest bardzo iteresujacy temat.dziekuje tekmayer za poparcie
Ankieta jest poto żeby dowiedziec sie jak gracze chcieli by grac i mi nie oto chodziłożę admin niemożę zmienić mapy za kare to rozumiem ale np. puniszerowi niepodoba się mapa to sobie ją zmienia od tak jak by sie innych zdanie nie liczyło i nienabijam sobie postów to jest bardzo iteresujacy temat.dziekuje tekemyarm za poparcie [
Hahaha zal lukajcie na te 2 posty :hah: takie same xD.
Za to jest warn bo to spam jak sie patrzy xD
Pszepraszam za 2 teksty poprostu jestem nowym użytkownikiem tego forum i mogą mi zdażąć się pomyłki.Dżiekuje za wyrozumiałość
Chciałbym już zamknąć głosowanie. Mam wielką prożbe do Adminów widzicie co wykazała ankieta i komentarze moglibyście zaprzestać tej czynności[Zmieniania Map] ta prośba jest nietylko odemnie ale takrze od innych graczy.
ZiCK nie potrzebnie spamujesz zalowuj sie normalnie a nie piszesz jako gosc lub cos innego
PS: ciagle piszesz po dwa razy chcesz miec wiecej postow ?
NIE SPAMUJEMY BASTA NIECHCE MIEC WIECEJ POSTÓ W JESTEM NA FORU M 2 DNI JESZCZE NIEOGARNOŁEM TAK BARDZO
PS.PSZEPRASZAM ZA POMYŁKI NIE SPAMUJMY JUZ
Ja tam nie rozumiem sensu tematu, jak jakiś admin zmienia mape bez pytania to napisz skarge, a nie zakładaj takie bezsensowne tematy...
Zamykam