Zobacz pełną wersję : [Ban] nexus
Nick: - nexus
Data: - 04.11.08
Opis: - Powód bana to "rash bocie" dostałem go od punishera sytuacja wyglądała tak na mapie aztec terro zamiast iść podkładać bombe to siedzieli cały czas w bazie to wbiegłem tam i zabiłem kilku a po chwili dostałem bana.Wiem ze to był rash ale niepowinieniem dostawac zato odrazu bana na zawsze tylko jakieś upomnienie albo ban na 5minut i jeszcze ten powód bana "rash bocie" to już chyba przesada.Prosze o odbanowanie mnie postaram sie już nie rashować...
IP: - 93.105.124.142
Człowieku bana na zawsze na pewno nie dostałeś .. Odczekaj dzień, dwa i wtedy napisz ..
A nie od razu skarga ..
ja mysle ze to jest lekka przesada ze za rash puni daje perma niech ktos mu powie ze tak sie nie robi ;]
punisher PL
05-11-2008, 16:35
eh ja mam czasem zwiechy co do bana i jest mozliwosc ze dalem ci perma dawaj ip i nie ras*** wiecej :*
AbuSaLaMaSaMa
05-11-2008, 23:59
ja w zupelnosci cie popieram chlopie , zalozmy jedna ze stron zachowuje sie jak stado niewyrypanych dziewczynek i zamiast wykonywac cele mapy robi na odwrot, druga strona przejmuje inicjatywe i konczy ten zalosny bol... :what: ...lol a co np biega w takiej mapie de alpin, ja jedyne co widze to neon:terro nie kampi,ct nie raszuje...wiec 2 razy jak gralem na tej mapie i sobie pobieglem poweszyc terrorysta..dostalem za to bana z miejsca bez uprzedzenia...sory ale to smierdzi a pozatym skoro tak bardzo przestrzegacie tych granic raszow nie dalo by sie zalozyc plotow antyraszowych :razz: takie co cie nie wpuszcza albo zabieraja hp zanim ni eminie minuta ...czaicie ocb :razz: ??
punisher PL
06-11-2008, 07:08
niestety nie mozna zalozy anty rashu poniewaz jak masz kreta on bedzie zatrzymywac sie na tej lini niestety ale nie wiem czy jest mozliwosc dodania samych tylko lini - kresek ktore oznaczaly by linie do mozliwosci rashu -do kad mozna rashowac
Dodam dzisiaj po szkole bo w końcu będę miał wolne od nauki :?
yy i znowu dostałem bana niby za rash i txt dziwna to sprawa bo ja siedziałem z awp koło bazy więc wątpie ze to rash i niby byłem na txt dziwny ten serwer ciągle bany za nic
A to ja ci dałem bana na 60 min i napisałem rasz bo mi się pomyliło ale siedziałeś na txt więc ban był zasłużony
Czyli wszystko jasne ;>
//Zamykam .