Zobacz pełną wersję : [Admin] Z![o]MaL*EVil*
Nick: - Z![o]MaL*EVil*
Staż: - rok
Nick steam: - za pare dni bedzie czekam
Staż na cs-portal.net: - 1 miesiac i troche
Godziny przebywania na serwerze: - 2h czasami wiecej
Doświadczenie w adminowaniu: -Admina mialem na cs-hedzik.pl
Znajomość AMX: - Dobra
Coś od siebie:Chcialbym zostac adminem poniewaz spodobal mi sie ten serwer i chcialbym zeby zawsze na serwerze byl porzadek bo nie lubie jak sie wyzywaja lub przeklinaja
Jestem na Nie
Jak dla mnie masz mniej lat niz 17 czyli około 10-12..
I za dużo spamujesz...
Zła Ankieta
Co do Wieku to nie chce mi sie wiezyc...
NIe !
mam 17 ale jestem troche dziecinny taka moja uroda
To zmień avka
widać że jesteś w miarę ogarnięty, więc tak
a adminów brakuje
Napisałeś, że masz staż na cs-portal 1 miesiąc i więcej co akurat jest nie prawdą, bo "PISAĆ" na forum zacząłeś 26 października a mamy 4-tego listopada czyli 9 dni a samo siedzenie miesiąc na serwerze nie wystarczy, żeby być adminem. :x Poza tym człowiek który ma 17 lat i mówi, że jest dziecinny morze i nawet infantylny jest nieodpowiedzialny wg. mnie
kiedy jestem dziecinny to jestem a kiedy jestem adminem to potrafie sie ogarnac mimo tego ze jestem dziecinny i umiem zachowac sie powaznie
[ Dodano: 04-11-08, 16:27 ]
oj Xan toche ci sie cos pomylilo bo w 9 dni nie mial bym 110 postow
Ehh dam TAK bo grałem z tobą kilka razy i nawet spoko ziom z ciebie ;p
Ja jestem na TAK spamujesz ale co z tego, myślę ze będziesz dobrym adminem.
Tak Ci się wydaje Dołączył: 26-10-08, 20:10 to jest październik a mamy 4-tego listopada potocznie nazywa się to SPAMEM
to nie nazywa sie spam ja poprostu bardzo duzo czasu siedze na forum i udzielam sie ;]
No właśnie. Jest aktywny pozytywnie xD. Wcale nie spamuje.
Hmmm Nad Tobą zastanowię się jeszcze
i popytam h@ innych serwerów
ale weź już tyle nie spamuj
Oszustw tutaj nie tolerujemy,
Za kłamstwo zostaje ci odebrany adm, i nie masz już szans na zostanie adminem,
od teraz wprowadze nowe zasady zdobycia admina
na twoje miejsce wskakuje V4CEK
Może podałbyś w czym oszukał On ... , bo nikt nie wie o co Chodzi ;P
http://nasza-klasa.pl/profile/7914226 :-) Ja nie widzę 17 lat :-)
rfs ja nie wiem kto ci podal ten link bo ja wogule nie mam konta na nk bo nie lubie takich portali napisalem w temacie "poznajmy sie " napisalem link do nk podam pozniej bo mialem zamiar zakladac bo mnie kolega namowil ja nie rozumiem takich ludzi ze jeden przyjdzie i powie ze mam 14 lat ja nie mieszkam w Gubinie tylko kolo niego we wsi Jarmirowice jak jakis koles mieszka w Gubinie i go przezywaja ziomal to ja nie wiedzialem przykro mi jest ze tak sie stalo podalem strone koledze ma nick WaLuS156 gdy zlozyl podanie na admina to go nie poparlem widocznie sie zemscil i wyslal tego linka z nk ja jestem zaskoczony ta sytuacja ze ktos moze tak wrobic kogos moze on juz to zamierzal wczesniej i podal moje gg tam o jedno powiem koles naprawde ma cos z glowa zeby cos takiego zrobic
Ej no w sumie racja ja jak z nim gadałem w cs to niemiał głosu jak 14 latek bardziej jak 16 mi sie wydaje ze to jakas sciema z tym linkiem z NK
a bo widzisz jak sie porobilo a ja widzialem ze mnie pomyla z tym kolesiem na NK wiedzialem
po piewrsze nie link od jakiegos tam kolesia, po 2. twoje opisy swiadcza o tym ze masz 14 lat, zreszta sam mi sie przyznales
nie mozna kogos okreslac po opisach a po za tym sie nie przyznalem
[ Dodano: 07-11-08, 17:18 ]
dobra przyznam sie mam 16 lat napisalem ze mam 17 poniewaz 2 lutego koncze 17 przepraszam ze was oklamalem z wiekiem ale ze 14 to napewno sie tu nie zgodze :(
typje... sam mnie odwiedziłeś na nk... skończ kłamać bo jeszcze bardziej sobie szkodzisz... przyznaj się to może damy Ci szansę ;-)
hehe ciekawe , że pseudonim Ziomal.. dokladnie jak w twoi nicku... nie wypieraj się , bo to ze masz 14 lat to nie jest zaden wstyd ;P
dobra niech wam bedzie mam 14 lat ale umiem adminowac mialem adma na wielu serwerach i was przepraszam kolega mi propobowal zebym napisal ze mam 17 lat bo tutaj od 16-17 lat dostaje sie admina a jak ktos mial 14 lat to nie dostal admina bo wszyscy mysla ze jak ktos ma 14 to jest nie opowiedzialny jako admin a wcale tak nie jest :( jest mi przykro i jeszcze raz Sorry
[ Dodano: 07-11-08, 19:43 ]
PS: RFS fajne foto ;]
Teraz decyzja należy do HA... przesrałeś sobie typie...
wiem ale chyba mnie rozumie ale watpie :/
Dałbym Ci tego adma, gdybyś się nie wypierał wieku.
Kilkanaście razy pisałeś mi, że masz 17lat i żebym nie wierzył kolesiowi co mi napisał, że masz 14lat. Miałem dowody, a Ty dalej swoje. Poza tym twoje opisy na gg = żenada !!
W dodatku te PW...
Nie ma co... Tak jak to było kilkakrotnie pisane na tym forum
Chcemy stworzyć zgraną i dobrą ekipę
Pożegnaj się z adminem na tym serwie
//rfs usuń go z grupy adminów na forum.
ale wiesz jak jest jak bys dal 14 latkowi admina to potem by wszyscy mowili ze jestem nie odpowiedzialny jako admin ale szanuje twoja decyzje trudno stalo sie :(