Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Ogromne Nieporozumienie :/

devil162
04-11-2008, 14:06
Witam ostatnio zauważyłem że na serwerze osłabiono lewitacje nieumarłego oraz granaty orka :mad: i teraz mam takie pytanie dlaczego tak się stało ?? Dla mnei takie coś psuje całą grę tymi rasami (Nieumarły, Ork) i całą zabawę z tego, wiele osób na serwerze na to narzeka i nie wiem dlaczego administracja zrobiła taką "edycję" skillow z tych dwóch ras.

Prosze o odpowiedz dlaczego tak się stało i czy jest możliwość przywrócenia standardowej wersji moda ?

Street
04-11-2008, 14:58
Dla mnie również to jest trochę krzywdzące... bo tylko te 2 rasy zastały pokrzywdzone, a reszta nie... dlaczego akurat gracze grający tymi 2ma rasami muszą być teraz w gorszej sytuacji niż ci co graja np humanem? jak już są jakieś ciecia umiejętności to dla wszystkich ras nie tylko dla tych 2ch.. sprawiedliwiej by było jakby od teraz taki human miał max 125hp, taki elf mniejszą szanse na te swoje uniki itd.. każda rasa ma ściśle określone umiejętności i nie powinno się ich zmieniać

moje zdanie -.-
pzdr

Ziomal
04-11-2008, 15:19
rasy maja swoja moc i tego nie zmienisz ktos wymyslil ze takie akurat moce maja byc u orka i nie umarlego i tego sie wszyscy trzymaja ale powinni zrobic jakies nowe rasy lub bohatera

devil162
04-11-2008, 15:47
po prostu chyba o to chodziło że na mapie fly poolday kazdy bral orka i granatami rzucal ale teraz nie ma tej mapy wiec mozna przywrocic mu wszytskie moce co do granatów :/ to samo i nieumarłego , dla mnie takie coś psuje całą zabawę z gry itd czekam na wypowiedzenie się adminów

Ziomal
04-11-2008, 16:03
dlatego fy_poolday bedzie usunieta z powodu orkow a co do nieumarlego to moze byc mi sie fajnie nim gra

Kali
04-11-2008, 17:01
Ja tam nie odczuwam różnicy. Może potem coś dostrzege.

BACHOR
05-11-2008, 11:51
Moim zdaniem niepotrzebnie usunieto fyy pool day poniewaz wystarczyło zablokowac na tej mapie orka i niepowino obnizać umiejetnosci ras to jest krzywdzenie graczy i kaleczenie tego wspaniałego "sportu". o to moje zdanie chciałbym żeby przywrucono tą mape a wystarczyło zablokowac granaty. lub karac banem za uzywanie orka lub granatów.;] pzd. dla wszystkich którzy są za moją wypowiedzia

ZiCK12
08-11-2008, 19:00
Ja lubie grać niumarłym i denerwuje mnie to żę tylko u tych 2 ras umniejszono moce możę wtakim razie niech wszystkim rasa umniejsza. :sad:

baku
08-11-2008, 19:02
04-11-08, 14:06

ZiCK12, działasz mi na nerwy ;] Jeszcze 1 temat odkopiesz i warn .