PDA

Zobacz pełną wersję : [Skarga] Punisher

KnifeMan
04-11-2008, 10:02
Nick: - punisher
Data: - Non stop
Opis: - Jest to skarga ogólna.

1. Po pierwsze :
Następnie powiedziałem mu że złożę skargę i że może się już pożegnać i dostałem odpowiedź:
http://img204.imageshack.us/my.php?image=punisher1zq6.png
Następnie dostałem bana ja i proszę o unban moje IP to:83.14.196.226
i mój kolega który został zbanowany za nic już wcześniej dzień też przez punisher to HitMe jego IP to:80.48.73.20
http://img50.imageshack.us/my.php?image=punisherxx2.png
(Jest to nieprzestrzeganie regulaminu punktów 2, 4 i 5)

2. Po drugie:
Punisher napisał:
w tym poscie prosze zamieszczac samych adminow osoby ktore mialy cheaty ja zaczne pierszy
hitme-wh-antyflash
olejoooo-wh-aim na glowe
demon.team-aim na glowe-wh
im-wh-aim na brzuch
(Jest to nieprzestrzeganie regulaminu punktów 7, 9 i 11)

3. Po trzecie:
Punisher nagminnie banuje bez dowodów zamiast poczekaj sobie spokojnie 5, 7 min nagrać demko zrobić screeny i wszystko było by cacy ale punisher nie przemyśli dokładnie swoich działań a potem powstaje 10 skarg że nie wiedzą za co dostali bana.
(Niestety takie działania to nieprzestrzeganie regulaminu punktów 7 i 9!!)

Jak więc widzicie Punisher złamał 6 punktów regulaminu zrobionego przez RuFuS-a
Oczywiście regulamin jest nowy ale o ile mi wiadomo zasady panujące wcześniej na serwerze były identyczne bądź bardzo podobne.

Regulamin jest tutaj jeżeli ktoś nie wie co oznaczają punkty 2, 4, 5, 7, 9 i 11:
http://cs-portal.net/forum/viewtopic.php?p=32787#32787

Do skargi załączam ankietę czy punisher powinien stracić adma i wypowiedzi proszę uzasadniać bo możliwe że dopuścił się kolejnego złamania regulaminu.

punisher PL
04-11-2008, 11:42
widac ze mnie lubi ale ja ciebie niestety nie lubie :/

Mariosz
04-11-2008, 12:10
1 screen: "Coś Ci nie na rączkę KnifeMan" - nie widzę tam nic wulgarnego ? Więc ocb. ?
2 screen: Już trochę gorzej :? Nie wiem puni ale kiedy dawałem Ci admina wydawało mi się, że dobrze będziesz sprawował tą funkcję :-) Co się zmieniło, że nie potrafisz zapanować nad nerwami ?

Z tego tematu wyciągnąłem odpowiednie wnioski. Mianowicie dodanie powodów bana oraz wprowadzenie pluginu, dzięki któremu admin widzi co piszą żywi jak i umarli.

Tak na marginesie to puni rób od teraz ss i nagrywaj demka. Zresztą tak pisze w regulaminie ;-)

Mardog
04-11-2008, 14:07
RuFuS, on dobrze wypełnia swoja funkcję, ale ty niestety i szkoda niewidzisz jak denerwuje go knifeman ja sie mu niedziwie ze nerwowo nieumie opanowac poza tym ten 2 SS jest z przed 2 tygodni. Knifeeman teżdostaje bany za nadmierne używanie admin czata. Na upomnienia puniego nie reaguje więc lecą bany.

Ziomal
04-11-2008, 14:15
ja mysle ze punisher jest dobrym adminem lecz troche nerwowy ale nie chce zeby stracil admina

Street
04-11-2008, 15:46
Knifeman, knifemanie, knifemanku, knifciu, itd... Tak sobie myślę, że ty chyba troszki zazdrosny o tego adma punishera jesteś?.. Często w grze piszesz teksty w stylu "bo puni dostał adma tylko dlatego bo falko odszedł blablablabla". Dla mnie po prostu uczepiłeś się puniego jak rzep psiego ogona i to widać w twoich działaniach=\ ciągle coś wypominasz, zwracasz uwagę, kwestionujesz "wielka mądrość admina" xD (no dobra trochę przesadziłem=p), ale kwestionujesz racje admina w jego poczynaniach.. Wiesz, ja osobiście gdyby ktoś tak wcinał mi się ciągle w zdanie, próbował przeforsować swoje spostrzeżenia za wszelką cenę to też bym się :x no zdenerwował lekko mówiąc >.< Punisher jak dla mnie swoją funkcję pełni dobrze, ale nie perfekcyjnie.. Dobrze bo jest nieugięty, ktoś wpierdziela się na txt? BAN! Ktoś raszuje? BAN! Ktoś czituje?? BAN i jeszcze konsekwentne zrównanie bota z ziemią :-P Również przyznaje się, że jak jakiegoś aima widzę to wiązankę w jego strony pośle :) ale tak 3ba!! Też knifeman widzę, że studiujesz regulamin, doszukujesz się winy, robisz screeny i wstawiasz je na forum (wiesz całkiem niezły adwokat z Ciebie mógłby być xD) ale jak np. zaraszujesz parę razy i ktoś Ci zwróci uwagę, to piszesz "sry", potem dostajesz bana od puniego i wielkie oburzenie. Skoro taki z Ciebie student regulaminu to czemu go sam łamiesz? Najpierw patrz na siebie a potem wytykaj błędy innemu.

Wiele osób jeździ po punim tylko za to że banuje za taki rasz.. "a bo to tylko taki mały raszyk a puni mnie karci! bzitki admin z niego buu ;-(". No co racja to racja bo żaden admin przed punim nie dawał bana na 60min za rasz czy teksturę. Szczytem kary był kick -.- a tu puni taki bzitki człowiek banuje i ocb? Pretensji do puniego jest co niemiara.. ale teraz pomyślcie czemu puni, aż tak dużo banuje? BANUJE BANUJE I BANUJE a tych banów ciągle przybywa.. Może taki punisher chce wam dać do zrozumienia, że taki rasz czy txt jest na tym servie kompletnie nie dopuszczalne i będziecie kosić te bany, aż się nauczycie! Ja osobiście nie żale się na forum, że mnie banują bo tego regulaminu przestrzegam! a widzicie? A jednak można?

Natomiast puni ma swój główny minus w tym że jest nadpobudliwy. Przyznaje nie raz puni na nerwach coś niestosownego powiedział. Jednak jestem pewien że to się poprawi prawda :-P ? No chyba że jakiś wh czy aim będzie to tak "dla zasady" xD

Podsumowywując admin puni w zestawieniu z jego wadami i zaletami raczej wychodzi na dobrego admina i jak najbardziej powinien tym adminem zostać. Jakby zabrakło puniego to byłby płacz na forum od dziesiątek osób, że ten raszuje ;-( , ten txt ;-( , ten jest bzitki ;-( .. A tak zostaje się tylko taki knifeman któremu nic w życiu chyba nie pasuje (bo czytałem też twoje oskarżenia co do cheatów drużyny z którą miałeś turniej.. porażka stary-.- czasami zdaje mi się knif, że ty byś mógł wh znaleźć nawet w kamieniu -.-) A tak mamy puniego który jest skutecznym środkiem na wszelkie botostwo tak jak vanish oxi action na plamy ^^ (alem porównanie strzelił xD)

Dobra.. Ja już chyba dosyć powiedziałem i tylko czekam na posty w których niezadowolone raszujace boty zrównają mnie i po raz setny chyba puniego.. ALE PRZYJMIJCIE SOBIE TERAZ MOJE SŁOWA DO SERCA "MAM TO W D***E" :-P

^^ Street przemówił ;p

KnifeMan
04-11-2008, 15:48
1 screen: "Coś Ci nie na rączkę KnifeMan" - nie widzę tam nic wulgarnego ? Więc ocb. ?

RuFuS w pierwszym screenie nie chodziło wcale o wulgaryzmy punishera tylko innych, co pokazuję jaka jest sytuacja na serwerze podczas gdy on na nim jest i jak nie reaguje na przeklinanie innych co jest złamaniem kolejnego punktu Twojego regulaminu. Myślałem RuFuS że regulamin jest po to żeby go przestrzegać a nie odwrotnie :P:P

Street
04-11-2008, 15:56
Wiesz rufus.. dla mnie knifeman w przekazie podprogowym stara się na tobie wywołać pewne emocje.. :-P Przecież to widać że zazdrosny knifeman co chwile napierdziela posty o łamaniu regulaminu przez puniego tylko po to abyś ty go zwolnił :-P Abyś wpadł Rufus na taką myśl: "kurde admin puni robi leci sobie w ciry z mojego regulaminu to ja wstawię na jego miejsce knifemana co przecież z niego taki student i regulamin zna i będzie szafa". xD :what:

komedia :]

punisher PL
04-11-2008, 15:58
hahahahaha jaki streeet o nie moge ze smiechu w tym ostatnim poscie hahahahahaaha co racja to racja hahahahahaah ;-D ;-D ;-D ;-D :-D :-D

Ziomal
04-11-2008, 15:58
no dokladnie Street moim zdaniem on chce wykopac punishera moze jak on nie dostal admina to dlaczego pnisher ma go miec nie ?

Street
04-11-2008, 15:59
oczywiście wtedy knifeman by odpowiedział na to: "No wiesz rufus ja nie chciałem ale skoro nalegasz to już zostanę tym adminem.. nie to aby mi to na rękę czy coś ale jak już to mogę się poświecić " :-D

punisher PL
04-11-2008, 16:00
ja mam pewna propozycje rufus napisze do ciebie na gg cos chcial bym zobaczyc

Street
04-11-2008, 16:02
no jasne ziomal przecież knifeman aż promieniuje zazdrością.. bo przecież po co podejmował by walkę z punim? Bezinteresownie? :-D ?! ta jasne ;p era paladynów i męczenników już się dawno skoczyła :-P teraz to robi się coś tylko i wyłącznie dla swojego interesu....

KnifeMan
04-11-2008, 16:03
Street to są Twoje zdanie. Po pierwsze nie chodzi wcale o Puniego. Jestem po prostu na niego trochę zły że na mnie na bluźnił i że banuje mojego kolegę bez powodu. Może masz racje że górę biorą emocje. A co do zastąpienie miejsca Puniego, to bardzo fajnie jest być adminem bo już nim byłem, ale żeby opanować ten serwer to trzeba mieć nie lada cierpliwości, ale trzeba być odpowiedzialnym. A zastąpić Puniego wcale nie chce bo jak już się dowiedziałem od innych jestem niezbyt odpowiedzialny w czym może rzeczywiście jest sporo prawdy i tyle. Nie chodzi tu o zajmowanie czyjegoś miejsca tylko o to że ja jego adminowanie widzę zupełnie inaczej niż Ty. Ty Street widzisz w nim wady i zalety a ja niestety same wady. :P

Haszcz
04-11-2008, 16:03
Popieram Streeta ;) dobrze to ujoł i ze smiechem ^^

Knifeman po co ta idiotyczna ankieta... czy On straci admina czy nie podejmie o tym dezycje H@ a nie ludzie na forum..

KnifeMan
04-11-2008, 16:05
Dlatego pytanie w ankiecie nie jest "Czy punisher straci admina" tylko "Czy punisher powinien stracić admina" a to różnica Hashu :P:P

Mardog
04-11-2008, 16:05
No właśnie haszczy :) a ty knife daj se już spokój bo denerwujesz ludzi jak nikt inny.
EDIT// Knife to niema nic do rzeczy

Ziomal
04-11-2008, 16:07
Street to są Twoje zdanie. Po pierwsze nie chodzi wcale o Puniego. Jestem po prostu na niego trochę zły że na mnie na bluźnił i że banuje mojego kolegę bez powodu.

juz zrobili amx_bans z powodem nie ma obawu juz ze dostaniesz bana bez powodu a po za tym czemu nie podales ile masz lat boisz sie ze ktos cie skrytykuje pod wzgledem wieku?
A ta ankieta swiatczy o tym ze naprawde nie lubisz punishera i nawet nie wiem po co ona jest zrobiona ?

Street
04-11-2008, 16:07
a ja na to jak na laaatoooo :hah:

Haszcz
04-11-2008, 16:09
Dlatego pytanie w ankiecie nie jest "Czy punisher straci admina" tylko "Czy punisher powinien stracić admina" a tu różnica Hashu :P:P

może różnica jest... ale co o decyzji o stracie admina maja sie wypowiadac.. ludzie.. z forum , którzy go nie znają (sądze ze to jest ok. połowa) decyzje podejmie h@..

zformułowane.. jest może i inaczej ale świadczy o tym samym ;] prawie..

KnifeMan
04-11-2008, 16:09
Gdzie nie podałem ile mam lat? Przy rejestracji? A co to ma do rzeczy z resztom co mi tam. Mam 14 lat. Tak masz racje bardzo nie lubię Punishera tak samo jak on nie lubi mnie tyle tylko że ja powiedziałem już to wcześniej i powiedziałem też za co go nie lubię. :P

Street
04-11-2008, 16:12
a my nie lubimy cię za twoje bezsensowne posty -.- naprawdę mszczu daj sobie na luz bo w kółko gadasz o tym samym a tylko zmieniasz treść -.-

decyzją plebsu Twój post został obalony! :-P a zamach stanu na puniego powstrzymany ^^

KnifeMan
04-11-2008, 16:14
Street nie zależy mi na twojej sympatii gdyż jesteś egoistą i we wszystkim widzisz tylko własne cele.

Ziomal
04-11-2008, 16:14
Street nie baw sie w jakiegos Afganiste // Knife nie lubisz puniego dlatego bo on dostal adma a ty nie to jest moje zdanie

Street
04-11-2008, 16:16
afganiste -.-?? ty no ziomal wiesz że ja na nuke to lubię terro pograć ale już mnie do Afganistanu tu nie porównuj O.o

Ziomal
04-11-2008, 16:17
tez lubie grac w terro ale zawsze wybieram 4 czyli Afganiste ty tesh ? ;-) :hihi:

KnifeMan
04-11-2008, 16:18
Mi nie zależy na admie a za co go nie lubię to już powiedziałem wcześniej ale dziwię się wam naprawdę bo tylko dlatego że przeklina i ma adma to go ubustwiacie a mógłby nawet was zwyzywać i obrazić ale i tak byście go lubili bo jesteście sztuczni. Ziomal twierdzisz że nie lubię go bo ma adma a przecież Mardog, skupmeN, Seele, W_W, RuFuS i wielu innych też ma adminów a akurat ich lubię. Ja już pisałem wcześniej że punishera nie lubię bo pewnego razu mnie zwyzywał od tak i jeszcze nagminnie banuje mojego kolegę.

Street
04-11-2008, 16:18
Street nie zależy mi na twojej sympatii gdyż jesteś egoistą i we wszystkim widzisz tylko własne cele. ta jasne -.- ciekawe jakie? jak na razie to TY knif składasz podania o adma, wytykasz czyjeś błędy i liczysz na głaskanie...

Kali
04-11-2008, 16:19
Jak dla mnie to puni powinien dalej być adminem i tyle :P

KnifeMan
04-11-2008, 16:20
W moim podaniu o adma nie było mydlenia oczu ale znalazło się "Swoje odpowiedzi uzasadniajcie bo chcę wiedzieć czy nadaję się na admina".

Street
04-11-2008, 16:21
już Ci pisałem knifeman... Puni jest nadpobudliwy a ty jak mu ciągle coś wytykasz, komentujesz, przeżywasz jego decyzje, robisz wąty to po prostu go prowokujesz... Wiesz jakby mnie ktoś tak komentował "NAGMINNIE" jak to robisz ty to też byśmy sobie dobrze nie pożyli

Ziomal
04-11-2008, 16:23
no to musze potwierdzic ze puni jest nadpobudliwy ale z niego dobry admin jest

KnifeMan
04-11-2008, 16:23
To twoje zdanie nawet jeżeli byś miał do mnie pretensje że Ci nagminnie zwracam uwagę i nawet jakbyś mnie nie lubił to ja bym Cię przeprosił i nic bym do Ciebie nie miał do momentu ... dopóki byś mnie nie zwyzywał.

[ Dodano: 04-11-08, 16:25 ]
Jestem po prostu zły bo to co było na screenach to tylko jedna dziesiąta tego co na mnie powiedział. A co do mojego kolegi to Punisher jest drugim adminem który nie daje mu spokoju.

Street
04-11-2008, 16:28
Knifeman ty chyba nie pojmujesz istoty admina.. admin to swoisty boss servera... musisz się liczyć z jego zdaniem... to tak jak idziesz do kościła.. idziesz do spowiedzi a w pokucie dostajesz 10 zdrowasiek.. a teraz tak jak ty to robisz z punim zacznij kwestionować pokute księdza.. "blleee 10zdrowasiek??! co to ma być.. za co?? ocb?? weź napisze na forum katolickie wkleję screeny i zobaczysz"

gdybyś nie kwestionował co chwile decyzji admina to by problemu nie było... A ja bym chciał zauważyć, że to ty wiecznie masz problemy.. admin jest że tak to ujmę wyżej w hierarchii servera od Ciebie.. jak coś nie pasi to zmień serv i tyle...

Ja nie komentuje adminów, przestrzegam zasad i żyje sobie dobrze

KnifeMan
04-11-2008, 16:31
Masz racje Street masz racje, ale admini mają swój regulamin, a kiedy go złamią mogę zaingerować zwłaszcza kiedy sprawa dotyczy mnie rozumiesz po to są skargi na adminów. Bo jakby nikt nie kwestionował zdań adminów to by nie było skarg. Ale masz racje że nie powinno się polemizować z adminami. Nawet był chyba kiedyś taki punkt w regulaminie starym. :P

Ziomal
04-11-2008, 16:34
ty mowisz o swojemu koledze a czy jest tu zajerestrowany jak jest to czemu nei napisze skargi tylko ty robisz to za niego jak w jakis sposob puni bedzie mu dokuczal dawal bany to teraz musi podac powod

KnifeMan
04-11-2008, 16:37
Ziomal mój kolega ma 13 lat jest tu zarejestrowany od nie dawna, ale nie może tak często wchodzić na kompa jak większość. Poza tym on już się tu wypowiadał przy temacie "cheaterzy" który założył właśnie punisher. No i z tym moim kolegą to dziwna sprawa jest bo zawsze se normalnie grał a od jakiegoś czasu Willy cały czas dawał mu bany kompletne i go musieli odbanowywać a teraz się punisher się uwziął i nie wiem czemu no .... :/ :/

Street
04-11-2008, 16:37
a ty ciągle z tym regulaminem -.- omg.. no ja nie wiem czy ty sobie tapetę z tego regulaminu w pokoju zrobiłeś czy co? Knifeman ogarnij się...! Przeproście się na wzajem i problemu nie będzie! bo to co ty robisz teraz knifeman na tym forum to nie żadna walka o swoje, pokazanie że prawo i srawiedliwość [Pis] :hah: zawsze wygrywa tylko swoiste pierdzielenie i doszukiwanie się dziury w niczym-.- Pomyśl! jakby nie było regulaminu...! po co te problemy? zamiast załatwiać wszystko spokojnie to ty ciągle donosisz i kablujesz a potem się dziwisz że admin się na ciebie uwzioł =\ paranoja stary -.-

KnifeMan
04-11-2008, 16:40
Masz racje Street ale on mnie wcale nie przeprosi poza tym nawet nie powiedział mi nawet czemu mnie wyzywał ani dlaczego cały czas banuje mojego kolegę. Chociaż sprawę z moim kolegą już razem z RuFuS-em rozwiązałem. :P

punisher PL
04-11-2008, 16:40
aha i powiem jeszcze jedno masz slota tutaj podajrze i prosze bys juz nie pisla ic na admina czacie bo naduzywasz go ja za t obana odrazu od rsl dostalem i do poki admina nie dostalem ic nie pisalem bo wiedzialem jakie beda tego skutki,ale w twoim przypadku to jak do sciany

Ziomal
04-11-2008, 16:41
ja tez tak nei moge wchodzic na kompa ale co wchodze to wieksza czesc siedze na forum potem na serwa a jak on nie moze to jest jego sprawa niech zmieni nick lub nie wiem co

KnifeMan
04-11-2008, 16:43
Tak ale jak czasem ktoś raszuje albo łamie zasady to wtedy tylko piszę już te twoje bany (słuszne oczywiście) czegoś nauczyły. Ale ostatnio jak wam pisałem kto raszuje to tylko banowałeś i nie miałeś do mnie zastrzeżeń nie?

Street
04-11-2008, 16:44
ziomal jak ty coś czasami walniesz to mnie aż zgina.. co to za porada "niech zmieni nick" O.o tu chodzi o zażeganie problemu a nie zatuszowywanie go

KnifeMan
04-11-2008, 16:45
Street co do kolegi to problem rozwiązany a co do Twojego pomysłu zażegnania problemu to jest dobry ale przy dumie i wielkim mniemaniu punishera to nie ma szans wejść w życie.

Ziomal
04-11-2008, 16:46
Street ja chce zeby w koncu zakonczyl sie ten incydent a ty go jeszcze przedluzasz jak wbije jakis moderator to sie wypowie i zamknie temat bo zobaczy taki spam :?

Street
04-11-2008, 16:47
Knifeman admin na servie jest tylko 1.. a jak gra 22osoby to trudno każdego obserwować.. a to że ty napiszesz to nic nie zmienia... musisz wypracować sobie szacunek admina to może twoją uwagę przyjmie i wtedy zbanuje... no no ja w ogóle nie wiem w czym tu problem.. knifeman albo się dostosujesz albo giniesz i tyle.. wejdź na kolejny szczebel ewolucji i zrób coś z sobą bo jak na razie to ty wiecznie masz problemy... :?

KnifeMan
04-11-2008, 16:48
Ja uważam że to jest dobre jak się Street dużo wypowiada na dany temat to znaczy że wie o czym mówi a nie walnie jakieś głupie posty w stylu : "xD"

Street
04-11-2008, 16:49
dobra nie gadam już bo i tak napisałem wiele... powodzenia knifeman w twoich staraniach o nic >.< idę sobie pograć o =d

KnifeMan
04-11-2008, 16:50
Nie no napisałeś żebyśmy się przeprosili i po sprawię ja wiem że pomysł jest dobry tylko mówię że nie wejdzie nigdy w życie. :P

Ziomal
04-11-2008, 16:50
ja juz skonczylem nie mam sily moze sie wypowiem ale poczekam az wypowie sie jakis admin lub mogerator i to rostrzygnie

Street
04-11-2008, 16:51
knifeman weź mnie tu nie prowokuj nawet... takie moje "xD" jest o wiele wymowniejsze i bardziej dopasowane do tematu niż te twoje psalmy do admina bo kij wie na cholere zrobione

KnifeMan
04-11-2008, 16:54
Nie zrozumiałeś mnie w ogóle. Mi chodziło o to że dobrze jak piszesz obszerne posty a nie jak taki koleś był co 3k się nazywał i cały jego post składał się tylko z dwóch literek "xD". Wcale nie chce Cię sprowokować po prostu źle mnie zrozumiałeś :P:P

Street
04-11-2008, 16:56
dobra dobra... a z resztą.. zacznijmy od tego że ciebie to niestety knifeman nikt nie rozumie :] papa;*

KnifeMan
04-11-2008, 16:57
No dzięki Ty też jesteś na mnie od początku znajomości wrogo nastawiony ale się przyzwyczaiłem ;P

Kali
04-11-2008, 16:58
Ej zamknijcie ten temat bo się troche OT robi.

punisher PL
04-11-2008, 17:27
hhehehe mowiles ze temat na 2 strony sie okreci a tu psikus na 3 nawet i pol

QuizzzY
04-11-2008, 18:31
Ludzie ogarnijcie się !! Chcecie sobie spamować to załóżcie sobie inny temat ;]

A wracając do sprawy to reszta adminów powinna pilnować puniego jeżeli będzie taka potrzeba by był kulturalny .. no fakt dzieckiem nie jest ale kultury trzeba od każdego wymagać .. w ostateczności założyć jakiegoś cenzora na serwerze. A Knifeman ... masz utarczki z punim to pogadaj z nim a nie spamujesz tematami że puni tamto i owamto.

Street
05-11-2008, 15:22
Street Pozdro & Poćwicz :what:

TakeMyArm...

http://www.gametracker.com/server_info/82.177.193.105:27020/top_players/
http://www.gametracker.com/player/Street/?game=cs&sort=score&order=desc

...pozdro i poćwicz ^^ :]

baku
05-11-2008, 15:31
Większość osób jest za tym aby punisher_PL pozostał z nami . I tak dostał szanse .

// Zamykam .