Zobacz pełną wersję : ban znowu za nic ;D
gram se o 19 30 3 lis 2008 :D
niedzwiedz wyzywa mnie od czita
brak kompetencji i adminow bo nawet nie wiedza ze jestem odbanowany i dostaje znowu bana
u mardoga widnieje moj nick i cos tam jeszcze ( skarga / obraza )
u takemyarm to samo ( onestar pozdro pocwicz )
nic do tego nie mam ale jak ktos ma dzien i ma non steama to musi miec bana co nie ?
a tu sie zdziwicie mialem steama ale sprzedalem bo przestalem grac ale znowu wrocilem do cs i co dostaje nastepnego bana za niby AIM pffff i zal
IP: - 92.55.223.253
jak juz mnie ktos odbanuje to niech lepiej inni admini o tym wiedza bo jak dostane bana to poleca skargi za niekompetencje
jak mialem adma na cs-espol ktr juz nie istnieje 3 skargi = zabranie adma a na mnie nie bylo ani 1 skargi to nie wiem czemu tera leca bany po 5 tyg grania na serwie zal
Ja ci go niedałem niebylo mnie teraz na serwie bo wyszedłem, a mój podpis to "OneStar Badz pomocny, kiedyś ci się to zwróci" to widziałeś to co ty gadasz że to "skarga / obraza"
zal i nic więcej pffff a i co ci do tego jaki mam podpis co zal mi cię synek :/
MaL*EVil*]
One star tak perfidnie cheatuje ze to jest jakies nie porozumienie :?
TO co tam jest jak ja pisałem to prawda:]OneStar* z perfidnym aimem chodzi:/
Sam widzisz!
no nie wiem nie wiem.... czasami twój styl gry rodzi pewne podejrzenia
ale jak co to nakręcę ci prześliczne demko :-D
pzdr
pozdro pocwicz wez se zoba na youtubie moj filmik przed paru miechow i powiedz ze mialem haxa zal ulatwie ci robote http://pl.youtube.com/watch?v=wRhAghmY1cc
moj styl gry powiedz mi ile razy na serwie mialem staty np 30 - 2 albo cos takiego nigdy nie jestem doskonaly wiec nie pierdziel ze hax
kup se sluchawki za 100 i dobra myche i zobaczymy czy bd gral jak ja
punisher PL
03-11-2008, 20:07
BANA JA DALEM CI PO ZA POSREDNICTWEM RFS przekazano mi informacje i jestes na liscie banowanych niestety
niestety ale mnie odbanowal a ty puni nie mow ze ja hax jak ty grasz jakies 4 miechy to takiego skilla sie nie da wyuczyc chyba ze grasz od rano do nocy a ja gram jakos od 1 gim jestem w 1 roku studiow to se przelicz i w tym lacznie jakies 1 rok przerwy
hahahahaha ty niewidziałeś jak gra falcon a gra od stycznia all rozwalał był nawet lepszy niz puni niewiesz a sie wypowiadasz
chcialbym cie zobaczyc jak ze mna grasz na steamie ale to nie dlugo bd poczekaj az kupie steama ci pocisne i bd tylko latal za mna na serwie jako cien :D :hah:
punisher PL
03-11-2008, 20:28
one star zobacz jak ja teraz gram na nonsteam a jestem graczem 4 miesiecznym a jak byl gral na steam na serwerze gdzie sa gracze 1000 razy lepsi o demnie jak by moja gra wygladala ??? niektorzy mowia ze mam wh i aima
Mhm... ja już byłem na BL ? :-)
KnifeMan
03-11-2008, 21:43
niektorzy mowia ze mam wh i aima
Tak? xDD To pogratulować tym co tak myślą ;PP
onestar* po jeden nie muszę ćwiczyć bo o ile dobrze pamiętam to zawsze jestem w czołówce... po 2gie kup sobie lepszego kompa bo ten twój filmik tak się tnie, aż z początku myślałem że to pokaz slajdów czy coś.. po 3cie gram w cs od końca wakacji (wcześniej grałem może z 3miechy i przerwa ponad pół roku) a więc jak ty napierdzielasz tyle lat to i tak noob jesteś i masz zbyt wysokie mniemanie o sobie... po kolejne zauważ że są na tym servie takie osoby które potrafią grać i nigdy nie była na nich skarga... ja dostałem bana tylko raz za raszowanie np.. =d a wiec fakt że dużo osób dudniło na ciebie jest samo w sobie czymś niepokojącym... no rozumiem jedna osoba powiedziała żeś bot i wh masz.. ale tych osób było wiele... przypadek?
i nie szpanuj mi tu słuchawkami za 100zł :zzz: założę się ze olejoo ma podobne sluchawki za 400zł i słyszy już przeciwna drużynę już z ich respa hehe :]
Ja mam creative fatal1ty za które zabuliłem 129zł i co to ma za znaczenie ? Masz refleks to karasz... trzęsie Ci się reką to idź pograł w snejka na NOKII :)
no wiesz dla niektórych jak twierdzą ma znaczenie.. bo wiesz kupie sobie słuchawki za 200zł mysz RAZER Diamondback 3G i będę kozak :zzz:
ja osobiście mam full wypas bajer mysz laserowa kingstona za 39zł i dla mnie bomba xD
a co do dźwięku to moje creative t-3000 mi wystarczą ;p zawsze sobie jakiegoś 2paca na wierzyczkę strzele i mogę grać ^^
KnifeMan
04-11-2008, 08:49
Eh ?? To teraz temat dotyczy kto jaki ma sprzęt?? Piszcie na temat, z resztom to jak w końcu jest bo ja nie wiem ona ma te czity czy ich nie ma?? ;P