Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : [Ban] LAMIE

Brenin
03-11-2008, 17:53
LAMIE
17 40 - 17 45
dostałem bana za ...
to jest dobre pytanie gram normalnie nie idzie mi najlepiej (patrz nick LAMIE), ginę, oglądam na deth cam kola i napis "added to banned list", może mi ktoś powiedzieć za co.
zaczyna mi się żal robić tego serwa.
tutaj można bana dostać za:
-rash (ale to nie tylko tu więc spoko)
-zabicie admina (omg wtf lol)
...
zanim bana dostałem czytałem w wypowiedziach że ktoś chce z podwórka na serw wejść, ale to nie powód żeby słabemu graczowi bana dawać
Jak chcecie bany dawać jak ulotki to zapraszam na stary rynek!
Istnieje wiele serwów cs 1.6 nonsteam z WAR3FT, ale na tym się dobrze gra, dopóki ... (/\ [patrz wyżej])

Mariosz
03-11-2008, 17:56
Ciekawe kto Cię zbanował... Czekam na wytłumaczenia.

Mardog
03-11-2008, 18:02
No ja ci go na pewno niedałem ja daje tylko za rasz, obraze admina/gracza i oczywiście czity no ale jest też taka sprawa że czasami daje się bany nie tym co trzeba :/ raz mi sie tak zdarzyło ale kolesia przeprosiłem i niemiał "wontów".

Brenin
03-11-2008, 18:18
to możesz mnie odbanować??
mam zmienne ip
i jeszcze jak już pisze to mam też pytanie
co trzeba wpisać że jak ktoś patrzy to jest jego nick (na forum) (patrz mardog podpis)?

Ziomal
03-11-2008, 18:22
jak moze cie odbanowac jak masz zmienne ip pomysl

Brenin
03-11-2008, 18:35
nie wiem na nick może ;p
a tak serio chodzi o to że jak ktoś chce wejść na serwa to dajcie mu reserved slota, albo niech czeka, a nie że JA albo INNI dostają BANA (nie kicka tylko bana) za to że on chce wejść, ja mogłem poczekać on też może!

Mardog
03-11-2008, 18:40
TAk jak mówiłem ja ci bana niedałem poza tym jak ktoś cię ma odbanować jak masz zmienne ip musiałeś dostać na neo bana a do tego potrzebny jest rcon Wiec tylko H@ może ci dać

KnifeMan
03-11-2008, 18:42
Niczego nie sugeruję ale punisher często ludzi banuje a jak już wrócą i go pytają za co to mówi że nie pamięta i mamy og nie pytać bo to wkurzanie admina i kolejne bany polecą :P:P

Brenin
03-11-2008, 18:47
z tym od banowaniem to był taki żarcik mały ale ok
odpowiedzcie na pytanie tylko jak zrobić żebym miał w podpisie coś takiego jak Mardog??

Brenin: Badz pomocny, kiedyś ci się to zwróci
chodzi mi o ten trick z nickiem

wracam za 1h

Xan
03-11-2008, 19:18
musisz użyć opcji [.you] tylko bez tek kropki

Brenin
04-11-2008, 14:46
ok thx
temat do zamknięcia