Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : fy_pool_day oraz "pool_boty"

Street
03-11-2008, 16:03
Zdrastwujtie, hi!, hello, ahoy, salut, wazzup,(...) siemq

Otóż wnoszę prośbę do szanownych adminów o usuniecie mapy fy_pool_day...

Argumentuje tym, że mapa ta nie ma wspólnego nic z dobra zabawą.. opanowana jest przez zbotowanych noobow którzy wybierają ta mapę tylko po to by ponapizgać sobie granatami.. Chciałbym tu pozdrowić takich hostów, nobków, botów lub po prostu kretynów którzy swoja postawą zasługują na takie nazwanie. Gang "pool_botów" w dzisiejszym wydaniu składał się z Of.Neo, Devil162, Orginal, Rayan oraz wielu innych hostów którzy skutecznie odbierają chęć do grania innych graczy. Naprawdę dobra robota! Chyba tylko wasz poziom ip potrafi dorównać kretynizmowi jaki prezentujecie w tej chwili-.- Wyżej wymienione nooby za pomocą granatów oraz umiejętności orka rozstrzygali wynik rundy na swoją korzyść w 5sek. Liczne prośby aby zaprzestać tego typu gry były nadaremne...

Mapa pool_day jest za mała na mod w3f.. Zawsze znajdzie się jakiś bot który postanowi ponabijać sobie fragi takim stylem gry. No dobra rozumiem że to jest umiejętność orka ale na litość boską, ile można? ja osobiście po 20krotnym padnięciu od granata po 3sek nabrałem chęci jeb**ć ten serv... A przecież w tej grze chodzi głównie o dobra zabawę=\?

Jak już to mapa fy_snow jest bardziej odpowiednia co do tego moda. Jest większa przez co "pool_boty" nie wybiją 3/4 drózyny jednym granatem=d

No cóż na koniec dodam coś na styl "proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby "=P a wyżej wymienionych botów powołać do konsekwencji. Bo taka akcja już nie raz miała miejsce a jak się pierdzieli do dziaciaka "nie wal z respa", "nie napizgaj granatami" a bot nie chwyta to może miłe "You have been banned from this server" nakłoni dzidzie do przemyśleń.. hmm.. CS jest chyba od 16lat=p?? he xD

pzdr 4all

punisher PL
03-11-2008, 16:28
hehehehe co fakt to fakt ale jak tak zaczac banowac graczy z wiekiem ponizej 16 lat to by z serwera zrezygnowalo polowa osob co najmniej wiec nie wiem czy jest sens takiej zabawy a co do fy_pool_day no to mozna bylo by usnac i sklaniam sie do h@ z prosba o dodanie nowych map na serwer co i adminom w amx bo nie mamy wszystkich map miedzy innymi kabula 1hp map awp ... pozdro

Die$eL
03-11-2008, 16:28
No tak Przyznaje sie rzucalem granatami ale jak ty zabijasz z granatu to jest dobrze ?? Pamietam jak ostatnio waliles he i co nikt sie niezalil tylko jak ci nie idzie to idziesz poplakac na forum... :] :hihi:

Street
03-11-2008, 16:36
no teraz to poleciłeś noobie po bandzie :hah: przecież każdy wie ze ja gram tylko ud i humanem od święta :-P na orku moje xp= 0 wiec przestań mi tu pitolić takie głupoty :roll: nie dość że nobisko z ciebie to jeszcze zmyślasz :hah:

Die$eL
03-11-2008, 16:40
Moze niegrales Orkiem ale granatmi waliles... :hah:

Street
03-11-2008, 16:44
nie waliłem =] ponownie mówię że nie dość że ogromne noobisko to jeszcze zmyślasz... a nawet przyjmijmy że jeśli waliłem to co?? zabiłem cię?? zabrałbym ci góra 40hp jeśli dostałbyś pod nogi, a cala reszta pobrała by góra 20/10hp... a nie ty rozpierdzielił pół drużyny... widzisz różnice?

[ Dodano: 03-11-08, 16:46 ]
*a nie jak ty rozpierdzielił pół drużyny =d błędzq mały -.-

Ziomal
03-11-2008, 17:15
Zdrastwujtie, hi!, hello, ahoy, salut, wazzup,(...) siemq

Otóż wnoszę prośbę do szanownych adminów o usuniecie mapy fy_pool_day...

Argumentuje tym, że mapa ta nie ma wspólnego nic z dobra zabawą.. opanowana jest przez zbotowanych noobow którzy wybierają ta mapę tylko po to by ponapizgać sobie granatami..

pzdr 4all

uwazaj troche na slowa

[ Dodano: 03-11-08, 17:16 ]
proponuje usunac ta mape jak na war3 jest za mala jest 22 slotow troche duzo jak na pool day :/

Street
03-11-2008, 17:19
tak ziomal wiemy ze chcesz zostać adminem ale nie przesadzaj z takimi tekstami... uważaj na słowa :hihi: wypowiedz się na temat a nie uczysz mnie jak mówić... przekleństwa tu nie ma... a jak już to zagwiazdkowane :cool:

Mariosz
03-11-2008, 17:22
Mapa wyrzucona. Temat zamykam.