Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Skarga na punishera!

N1eDzW1eDz
02-11-2008, 13:01
Dobra więc dziś gram sobie w csa....A punisher na czacie adminowskim(duze biale literki) bluzga i obraza innych graczy(bot itp i nie jest to w zartach.-.-)Potem napisałem mu zeby nie przeklinal a on na adminowskim pyta sie co nam w nim prezszkadza wiec na pisalem ze bluzgi i to ,że żądzi się jak nie wiem co jakby on sam tego serva zrobił...Nie słucha innych graczy np,. jak ktoś informuje o wejsciu na textury,...Oczywiście po tym jak napisalem co mi u niego rpzeszkadza(nie bylo to w zaden sposob obrazliwe) dostałem bana!:-.-Nie wiem co z nim zrobicie albo czego nie zrobicie ale wg,. mnie nie spełnia się jako admin i nie daje dobrego przykładu...

punisher PL
02-11-2008, 13:03
eh

Mardog
02-11-2008, 13:12
N1eDzW1eDz, hahahahahaha z czego co ja pamiętam to ty nieprzestrzegasz regulaminu serwera!!!!! Sam właziłeś na txt sam raszowałeś...itd. Jak sie syneczku nieznasz na żartach to lepiej nic niemów. Temat w ogóle niepotrzebnie założony chcesz nabić posty czy co pffffff.
PS: Nieraz sam narzekałeś jak nie było adma teraz jak jest to też narzekasz zal mi cię poprostu;/

N1eDzW1eDz
02-11-2008, 13:15
Może troche grzeczniej... raszowałem jak dopiero zaczynałem tam grać bo nieoswoiłem się z servem itp a jak mi sie zdarzy to bardzo rzadko....więc chyba ty chcesz nabic posta a ty paniszer lepiej mnie odbanuj....Ale dobra i tak się bedziecie mścili aha i jezcze jedno....Możeciesobie rozmawiac lub wyzywac sie na gg a nie na czacie adminowskim?!?!

punisher PL
02-11-2008, 13:19
sorka za spamik ale powiem eh i nic wiecej

N1eDzW1eDz
02-11-2008, 13:22
Powiesz eh bo co?bo nie umiesz bez przeklinania inteligentnie odpoweidzieć na post??

punisher PL
02-11-2008, 13:28
bo nie mam ochoty z dzieckiem wchodzic w rozmowy???? i noe mam ochoty offtopu robic tak jak ty to robisz

KnifeMan
02-11-2008, 13:37
Punisher po pierwsze się uspokój sam wiesz że to nie pierwsza skarga na Ciebie. Więc nie pogarszaj swej sytuacji tylko odpowiedz mu spokojnie. Też uważam że zbyt często przeklinasz :P:P

N1eDzW1eDz
02-11-2008, 13:40
jEZUU MAM screena nawet:I to przed chwilka zrobionego więc nie mów ze nie!....

Oto screen: http://img381.imageshack.us/img381/9944/screenfh3.th.png (http://img381.imageshack.us/my.php?image=screenfh3.png)http://img381.imageshack.us/images/thpix.gif (http://g.imageshack.us/thpix.php)

^Zmora
02-11-2008, 14:28
Brawa dla osoby która dała mu admina xD ;-D

Mardog
02-11-2008, 14:28
N1eDzW1eDz, KnifeMan, Jest pełnoletni i se może, poza tym was nietrawie pffff co za dzieci. Jak byście zauważyli trzyma na serwie porządek jak nikt inny zawsze jest codziennie i ja sie niedziwię że sie wkurza jak mu dzieci cały czas kłapią na gębach CZIEEEER PUNI CZITEEER albo .... RASZOWAł ZBANUJ GO!!!! zal mi was i tyle.
PS: N1eDzW1eDz tobie też sie zdarzyło przeklnąć.
EDIT// Zmora nieudzielaj sie jak niewiesz jak adminuje na War3FT/TP

^Zmora
02-11-2008, 14:32
Wiem wiec się udzielam :) ale najlepsze wyłożę na koniec żeby go dobić xD

Sony
02-11-2008, 14:39
Może punisher czasem nie potrafi nad sobą zapanować ale gdyby nie on na tym servie połowa grała by na cheatach. punisher jest prawie non stop, wbijam rano i jest punisher, wbijam po południu i jest punisher, wbijam o 23 i terz jest tylko punisher.

@ [down] Edit=
No niestety, jak punisher straci admina to trzeba będzie zrekrutować chyba z 3 albo 4 adminów żeby było tak jak z punim ;p

Mardog
02-11-2008, 14:48
no nieprzesadzaj sony ja tez gram non stop xD
No ale widzisz Sony przez takie dzieci są później skargi;/

punisher PL
02-11-2008, 15:02
nie to ze mam zalobe w domu bo przed chwila mojej mamy przyjaciel odszedl to takie nygusy jak knifman i niedzwiec denerwuja czlowieka ................................................ zegnam

Mariosz
02-11-2008, 15:33
Zmora Ty tam cziterze morda w kubeł i wary między kolana. :*

Kontroluje rozmowy przez HLSW prawie 12h na dobę i widzę jak potraficie prowokować durnymi odzywkami.

Temat zamykam.