Zobacz pełną wersję : Lewitacja u ud
wazzup all
a wiec zauważyłem pewien problem na serv w3f odnośnie lewitacji u nieumarłego. Od jakiegoś czasu zaobserwowałem, że ta lewitacja się zmieniała =d przeszkody na które wcześniej wskakiwałem bez problemu teraz okazują się na wysokie.. mam 10lvl ud gram na servie dość długo i jestem pewien co do swoich obserwacji...
pozdrawiam
Zmienione gravite chyba ;/
czyli że co?? to nie żaden błąd tylko tak ma być -.-?? no to przefikuśnie =\ ;-(
Tak to powód grawitacji .... pamiętacie .. mieliście byle jaką postać i mogliście wskakiwać na lekko wyższe pudła ... teraz to nie możliwe bo grawitacja została zmieniona na taką jaka jest w zwykłym cs.To jest powód tego .. a to że masz 3 level grawitacji to nie zmienia tego że skoczysz 5 milimetrów wyżej czy nie :-P
Dla mnie na niektórych mapkach ma znaczenie... -.-
de_dust2 albo cs_alpin np... no ale trudno... wolałem stara grawitacje ;p
No to powiedz gdzie na dust 2 nie możesz wejść ?
do kanałów...
a tak poważnie, do jak jest kombinacja 2 skrzynek, to zapewne musi najpierw na jedną, potem na drugą, zamiast dwie naraz
no dokładnie.. wcześniej mogłem bez problemu wykonywać i przeskakiwać przeszkody (np wzniesienie na cs_alpin) a teraz muszę bawić się w mario i skakać parę razy =\ czyli jak seele^ ?? z ta grawitacja tak zostanie -.-??
Bo raczej zostanie ... A przy okazji nie będzie tak wam łatwo :D
eh -.- no i masz ci placek =\
dobra dziex
pzdr
Chej panowie wszystko sie da tylko trzeba pokonbinować z tymi wskokami .Ale mimo to uważam że jest krzywdzenie graczy lubiący granie undead.;)
Ja się dziwie bardzo lubiłem tamtą grawitacje było lepiej skakać teraz przesto udead jest mniej iteresujacą postacią.Cuz mowi sie trudna jak chcieli tak zrobili.
caNNaBisSss
09-11-2008, 23:06
ja tez gram tą postacią :P i dla mnie nie ma to róznicy :)) jak było wczesniej a jak teraz :PP mam 3 poziom lewitacji xd i wyskocze na kazda skrzynke :)
No caNNaBisSss nie zgodzę się z tobą. Napewno jest coś zmienione bo np. na de_westwood zawsze wskakiwałem na taki daszek na domku a teraz ledwo go dotykam. A tak samo jest z granatami u Orca.
Kail,a co się dzieje z granatami u Orca??? :?
PzdR!