Zobacz pełną wersję : SKarga na punishera
Punisher ma mini models i wie kto ma kreta. Juz porbowalem jak bylem w tt z glockiem z ak mialem identyczne bronie jak dana druzyna zawsze punisher mnie zabil po ulamku sekundy.
szukanie kreta polega na czym innym, ja rozpoznaje go po 3 rzeczach, których niestety nie wymienię...moja własna technika
Z kąd wiesz że punisher ma mini modeles ? jest wiele sposobów na rozpoznanie kreta, prawie każdy ma przynajmniej jeden swój sposób, Seele^ ma ich aż 3 xD
punisher poniósł już konsekwencje za używanie kreta w co drugiej rundzie
@ Seele^=
szkoda że ich nie wymienisz ;p
@ Didier=
Wg. mnie punisher nie używa mini modeles
punisher PL
31-10-2008, 20:43
JA NA KRETA MAM 5 SPOSOBOW i nie mam zadnych modeli
to podaj mi jeden sposob to moze uwieze!!!
punisher PL
01-11-2008, 22:18
hohohhoho chialo by sie nie poto sam dochodzielm by ci tu mowic
to jest tajemnica zawodowa ;]
dokładnie ja tez mam 4 dider sam sie dowiedz cwaniaku!
Możemy ci podać jeden .. patrz na broń :D a reszty nie podamy :D
ALe ja mialem ak i na krecie bylem w tt
No to boshe na radarze cię nie było widać ...
NaglyAtak zAK47
08-11-2008, 00:06
No a jak jest 10 osób?z tych kropeczek na radarze robi sie kwadrat i nic nie widac!
A ja dam taką metode przydatna:Strzelajcie do tej osoby ktora celuje komus w glowe ;)
Chociarz puniszer na de_westood stał koło baniaka ja koło domku i byłem tyłem odrwucony i tak mi wgłowe celnoł troche mi sie to dziwne wydaje ale nie bede nikogo oskarzał bez podstawnie :roll:
Chociarz puniszer na de_westood stał koło baniaka ja koło domku i byłem tyłem odrwucony i tak mi wgłowe celnoł troche mi sie to dziwne wydaje ale nie bede nikogo oskarzał bez podstawnie :roll:
Znowu tematy odkopujesz ..
//Zamykam .