PDA

Zobacz pełną wersję : ja tu widzę niezły burdel

Seele ^
30-10-2008, 22:36
to co admini wyrabiają to jest szok !

palcem pokazywać nie mam zamiaru, ale kłócą się między sobą na admin chat, na tsay i csay, o to jaka ma być mapa, czy ma być vote, jeden drugiemu zmienia na silę mapy....

np dzisiaj była mapka fun, jeden zmienił na inną, drugi z powrotem na fun, pierwszy powiedział że ni hu ja, na takiej mapie grać nie będzie.....i tak sie to toczy kilka razy dziennie...

do tego jakieś głupoty wypisywane na tsay, co moim zdaniem jest jak najbardziej nadużywaniem funkcji admina, który ma pilnować porządku, a nie pokazywać wszystkim: patrz ja mam admina, ble ble....

Nie wskaże tych osobników, ale niech ktoś zacznie pod fejkiem kontrolować zachowania na serwerze...wkońcu jak nie będziedzie grać z adminem na nick, to macie z rcon wszystko ...

Mariosz
30-10-2008, 23:03
Przyjże się temu. Dzięki za uwagę.

KnifeMan
31-10-2008, 07:48
RuFuS przyjrzyj się koniecznie dzisiaj mi Seele powiedział jak wstawiać screeny to sobie popatrzycie co się dzieje :P:P

add!.
31-10-2008, 07:51
Tak jak RuFuS będę się temu przyglądał.
Następnym razem zrób screeny żeby był dowód, a jeśli masz te to wrzuć jest na forum zobaczymy.

Ziomal
31-10-2008, 09:56
no od jakiegos czasu Admini sa wogule nie ogarnieci co chwile zmieniaja mapy jak im sie nie podobaja albo im nie idzie

Mariosz
31-10-2008, 09:59
Skoro tak to winowajcy zostaną ukarani zabraniem flagi na zmianę mapy oraz votowanie :)

Mardog
31-10-2008, 11:41
Z![o]MaL*EVil*, żaaaaaal miiii cię synek!!!!!! co chcesz grać na ratsie jak jest 22 osoby? albo na fy_pool_day'u?? ciebie chyba coś gniecie daje vote zawsze jak jest rats albo pool day wczoraj jednak dałem grac na pool dayu bez orków i było w porządku.

Ziomal
31-10-2008, 11:50
chlopcze jak bys nie widzial to co wchodze na serwa to w say'u wpisuje westwood mapa jeste fajna jak na 22 osoby a ze inni daje ratsa to nie moje wina myslisz ze jestes adminem to wszestko ci wolno wyzywac innych rgraczy a jak gracz wyzwie ciebie to dajesz mu bana albo kicka tak jak w moim przypadku

KnifeMan
31-10-2008, 13:17
A oto co za zastałem wczoraj na serwerze: przeklinanie, wyzywanie matek i czitowanie. No więc pytam punishera dlaczego tak jest. On mi odpowiada że go wkurzam i że mam sobie pójść tylko mówi to troszkę oschlej niż ja to napisałem:http://img204.imageshack.us/img204/198/punisher1zq6.th.png (http://img204.imageshack.us/my.php?image=punisher1zq6.png)http://img204.imageshack.us/images/thpix.gif (http://g.imageshack.us/thpix.php)

Następnie powiedziałem mu że złożę skargę i że może się już pożegnać i dostałem odpowiedź:http://img50.imageshack.us/img50/9898/punisherxx2.th.png (http://img50.imageshack.us/my.php?image=punisherxx2.png)http://img50.imageshack.us/images/thpix.gif (http://g.imageshack.us/thpix.php)
Następnie dostałem bana ja i proszę o unban moje IP to:83.14.196.226
i mój kolega który został zbanowany za nic już wcześniej dzień też przez punisher to HitMe jego IP to:80.48.73.20

Ziomal
31-10-2008, 13:23
a ja wiedzialem ze tak bedzie tylko dostanie admina to zacznie sie wymadrzac i grozic ale to juz nie moja sprawa nie ktos go ogarnie i innych

M@$SA
31-10-2008, 13:25
Jak dla mnie to powinien stracić admina
za zachowanie i banowanie bez powodu
KnifeMan, jakbyś ładnie poprosił, to może bys dostał za niego admina?
ja ci nie powiem bo nie wiem

Ziomal
31-10-2008, 13:27
zgadzam sie z massa tyle ile permow narabal punisher to nie mozna zliczyc :/

KnifeMan
31-10-2008, 13:28
Eh ale ja nie wiem czy ja nadaje się na admina ;P a gdzie można o admina w ogóle poprosić jest jakiś specjalny temat??

punisher PL
31-10-2008, 13:28
wieci co knif men ziomal evil jestescie tacy cwaniacy co ze zlozycie skarge jestescie przekonani ze skonczy moja sie tu kariera ja tego dokladnie nie wiem ale to jak on ciebie wyzywal ja nie musze widziec to raz dwa jezeli ja gram a ty zdechles i ta osoba co cie wyzywala ja tego nie widze jako admin nawet nie ma takiego tu pluginu by admin mogl all widziec zreszto co ja sie bede tlumaczyl wrzuciles ss to wrzuciles i sie ciesz z tego

M@$SA
31-10-2008, 13:29
Z![o]MaL*EVil*, ja tam ani razu jeszcze nie byłem na serwie, ale widzę, że punisher(według graczy) to najgorszy admin na serwerach cs-portal

Ziomal
31-10-2008, 13:32
a jakze chlopak jest w ciaglym stresie niech sie troche wyluzuje

M@$SA
31-10-2008, 13:33
Z![o]MaL*EVil*, a kto powiedział, że on się stresuje?

KnifeMan
31-10-2008, 13:35
On jest najgorszym adminem na świecie a nie na CS.Portal.Net jest wręcz niemożliwie nieodpowiedzialny szczerze mówiąc to bałbym się o jego dzieci :P:P

punisher PL
31-10-2008, 13:37
thx masa za wsparcie ale ja sie takimi osobami nie przejmuje mam juz po takim czyms doswiatczenie a co do slow to wczoraj byl dzien dlamnie koszmarny i chcialem sie wyluzowac po przez gre ale jak widac to i tu sa osoby ktre jeszcze bardzie potrafia humor popsuc ale dobra mam po takich zajsciach doswiadczenie nie jedno nie od dzisiaj jestem adminem i nie jednej osobie w cs pomoglem jak strace admina to strace szkoda tego ale bedzie trzeba na luzie sie zachowywac a ty knifman jeszcze nie raz odemnie slowno zwale dostaniesz pamietaj to

baku
31-10-2008, 13:38
punisher PL, moim zdaniem powinieneś się trochę opanować . Odkąd dostałeś admina na cs-portal.net jakaś palma Ci odbiła . W zgłoszeniu na admina każdy Cie chwalił, a teraz gdy już masz admina każdy się na Ciebie skarży . Moim zdaniem powinieneś się opanować z tym przeklinaniem. W SB też ładnie przeklinałeś zresztą masz warna za przeklinanie to samo z tego wynika.
wieci co knif men ziomal evil jestescie tacy cwaniacy co ze zlozycie skarge jestescie przekonani ze skonczy moja sie tu kariera

Ja tak sądzę uważam, iż jesteś złym adminem .
wrzuciles ss to wrzuciles i sie ciesz z tego

Ja też się z tego cieszę .

KnifeMan
31-10-2008, 13:42
baku odbanuj mnie plz bo teraz normalnie 15 min temu wszedłem na serwer i powiedziałem punisherowi żeby se na forum wszedł i bana znowu mam ;/ ;/ ;/

baku
31-10-2008, 13:44
IP może dasz ? Z google.pl sobie go nie wezmę :-)

punisher PL
31-10-2008, 13:45
dobra baku skoro tak chcesz i tak mowi to prosze zabieraj mi admina trudno sie mowi a ze tak wychodzi jak wychodzi poczesci jest nie moja wina ale ok dobra

KnifeMan
31-10-2008, 13:45
83.14.196.226 poza tym napisałem Ci na SB

punisher PL
31-10-2008, 13:46
a i ty knif men dziecko jestes bo jeczysz i jeczysz o unaban moze powiesz za co bana dostales hm>????? a i dalem ci tylko 10 minut botq

M@$SA
31-10-2008, 13:48
dobra baku skoro tak chcesz i tak mowi to prosze zabieraj mi admina trudno sie mowi a ze tak wychodzi jak wychodzi poczesci jest nie moja wina ale ok dobra
Normalny desperat
punisher PL, ty czytałes ile skarg tutaj na ciebie leci? czy nie
a jak nie to se kup okulary
Po prostu punisher PL nie jest materiałem na admina nawet na serwerze z podstawowym AMX

KnifeMan
31-10-2008, 13:48
napisałem za co dostałem bana za to że powiedziałem Ci żebyś wszedł na forum i że jesteś najbardziej nieodpowiedzialnym człowiekiem jakiego w życiu spotkałem a za to się nie banuje !!!

baku
31-10-2008, 13:50
a i dalem ci tylko 10 minut botq

Dałeś mu nie słusznie bana .

Czyli rezygnujesz dobrowolnie ?

M@$SA
31-10-2008, 13:50
napisałem za co dostałem bana za to że powiedziałem Ci żebyś wszedł na forum i że jesteś najbardziej nieodpowiedzialnym człowiekiem jakiego w życiu spotkałem a za to się nie banuje !!!
żal patrzeć na punisher'a PL posty
Jak chce admina-to niech się zmieni inaczej(raczej) nie ma co marzyć o powrocie na stołem admina

punisher PL
31-10-2008, 13:56
dostales za to bana i tylko na 10 minut za wjazd mi na rodzinke koles moze tak powiem ja bo masz krotka pamiec

KnifeMan
31-10-2008, 14:03
Na żadną rodzinkę jak Cię w szkole nie nauczyli czytać ze zrozumieniem to peszek bo napsałem że jesteś tak nieodpowiedzialny że bałbym się o Twoje dzieci i nic poza tym więc już nie wymyślaj!!

punisher PL
31-10-2008, 14:05
nonsen pisania ja swoja rozmowe na tym koncze robcie admini co uwazacie bede musial sie z kazdym waszym zdanie zgodzic a co do massy popatrz na swoje posty a nie mowisz ze moje sa bez ssensu pozdro

KnifeMan
31-10-2008, 14:09
No bo są, massa ma racje, jeżeli mówisz tak jak piszesz to nie wiem kto Cię zrozumie bo twoje wypowiedzi są nie spójne i złe stylistycznie ;P

M@$SA
31-10-2008, 14:10
nonsen pisania ja swoja rozmowe na tym koncze robcie admini co uwazacie bede musial sie z kazdym waszym zdanie zgodzic a co do massy popatrz na swoje posty a nie mowisz ze moje sa bez ssensu pozdro
ty wiesz co to znaczy sens pisania?
wytłumacz mi

KnifeMan
31-10-2008, 14:14
Punisher uważasz że jesteś dobrym adminem i że to nie twoja wina i że massa pisze bez sensu tylko szkoda że reszta świata nie ;PP

M@$SA
31-10-2008, 14:16
KnifeMan, punisher jest teraz jako admin na serwie?
jak tak, to niech go bam opiepszy

KnifeMan
31-10-2008, 14:23
jest jako admin ale oni se chyba gadają a nie wiem czy mu zwrócił uwagę

QuizzzY
31-10-2008, 14:25
Odbierzcie punisherowi admina na tydzień by ochłonął .. a jak mu się polepszy to admina dostanie z powrotem.

I powinny powstać jakieś zasady dla nowych adminów !!! których muszą przestrzegać

Ziomal
31-10-2008, 14:29
ja bym mu zabral juz wogule zeby go nie odzyskal jako on tutaj maniane robi to ludzke pojecie przechodzi on wogule nie umie pisac postow ciagle kogos krytykuje

KnifeMan
31-10-2008, 14:32
Odbierzcie punisherowi admina na tydzień by ochłonął .. a jak mu się polepszy to admina dostanie z powrotem.

W żadnym wypadku takiego rozwiązania, z resztom to nie ja tu decyduję tylko kto inny ale uważam że jak już mu się tego admina zabierze to już bez zwrotu :P

Ziomal
31-10-2008, 14:34
KnifeMan zgadzam sie z toba on nie zasluguje tutaj na admina przynajmniej moim zdaniem

Mariosz
31-10-2008, 14:45
Zasady powstają :)
punisherowi zostają odebrane flagi na banowanie i votowanie. :)
Temat zamykam.