Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Uwagi co do demka Trybunał Braci vs. Concoria Discors

KnifeMan
29-10-2008, 20:26
Prosiłbym aby sędzia Seele był skłonny obejrzeć demko bądź chociaż minuty do których mamy uwagi, prosiłbym też żeby każdy obejrzał demko i się wypowiedział a oto to co my zauważyliśmy:

Przed zmianą Teamów:
28-30min - rsL wali Headshooty przez skrzynie mierzone.
Dziwne że tylko 3 na ponad 12 fragów rsL-a to nie Headshooty :P
Zeno przez cały czas wali z Clariona bust-fire co jest podobno zabronione na lidze i na turniejach ale i nie tylko nawala też bust-fire z innych broni czyli albo wali seriami albo ma myszkę X-7 ze specjalnym, czerwonym przyciskiem.

Po zmianie Teamów:
38 i 15-28min i 30sek - zmianę teamów otwiera Headshoot rsL-a wymierzony we mnie z USP z bazy TT do okienka w bazie CT (eh to chyba fart czy może nie??) :P
40 i 15 - 40min i 30 sek - SeVreLos nie jest chyba wrażliwy na Fleshe co? :P
między 44min i 40sek a 46min i 10sek - rsL coś w podobie WH (strzelałem a on tam akurat był, dziwne nie?) :P:P:P
rsL pobija rekord bo tylko 5 na 20 fragów to nie Headshooty ;P
46-47min - rsL ponawalajmy se przez grube ściany i filary (będzie ubaw)
Zeno dalszy ciąg strzelania bust-fire no i w końcu ostatnia runda myśl która przyszła im do głowy aby zachować pozory to zagrajmy 4fun i dajmy się w trzech zabić jednemu, biednemu KnifeManowi ;D

Mardog
29-10-2008, 21:04
hmmmm ja niewiem ale ten hed był conajmniej dziwny w tym czasie 28-30min
Były tam tez przekleństwa wiec pkt ujemne
I Burst-fire był zabroniony ale zeno go używał więc też pkt karne
Niech sędzia zrobi tak jak powinno być rozdać kary i wybrać zwycięzce
PS: ogólnie to gra była cała dziwna xD

Andri99
29-10-2008, 21:12
A co to te: Headshooty ??

baku
29-10-2008, 21:14
A co to te: Headshooty ??

Andri99, strzały w głowę . Nie wiedziałeś :-D . Dobra ale wypowiadać się na temat .
Moim zdaniem też było to trochę dziwne ..

Mariosz
29-10-2008, 21:18
Od kiedy burs - fire w famasie jest zabroniony ? :O Tyle gram w cs'a i pierwszy raz o tym słysze xD

Mardog
29-10-2008, 21:26
OJ rufusku na turnieju jest zabroniony :* :)

KnifeMan
29-10-2008, 21:32
To fakt na turnieju od zawsze :P Teraz zwracam się do wszystkich: I need Your help ;DD ej nie no serio mówię styl gry rsL-a był dosyć ... dziwny nie? a Ty co sądzisz RuFuS?

Mariosz
29-10-2008, 21:36
Na tym, ale na żadnym turnieju burst fire nie jest w famasie zabroniony... Ta broń ma to od razu w sobie więc w czym problem ?

KnifeMan
29-10-2008, 21:39
Pytałem raczej o inne momenty gry wiesz? ;D

Seele ^
29-10-2008, 22:29
raczej skrypt(!!!!!) burst jest zabroniony...

reszta gry myślę, że jest czysta.

Mariosz
29-10-2008, 22:37
Wiecie co to jest burst ? Mając famas naciskacie PPM i z serii przełącza wam się na bursta...

kN
29-10-2008, 23:52

ahhaha to mnie rozbawiło tylko pro potrzebuje skrypt żeby walić burstem z famasa :D

A co do demka no oni grają na haxach już parę razy dostali bana są na czarnej liście na boardzie :D wywalcie ich z ligi bo to same haxy są Zeno to na aimie zawsze leci !! a rsl to wh jak nic !!!

P.S

Nie no joke :D grają czysto ale to są low, knifeman jak mogłeś przegrać z takimi botami ^^ ? i jeszcze o haxy oskarżasz ?

Pozdro & Poćwicz :D

Seele ^
30-10-2008, 00:54

ahhaha to mnie rozbawiło tylko pro potrzebuje skrypt żeby walić burstem z famasa :D

taki nierozgarnięty, czy tylko udajesz? bo ja to mówiłem o broniach, które nie mają bursta bez skryptu ...

KnifeMan
30-10-2008, 08:16
a rsl to wh jak nic !!!

P.S

Nie no joke :D grają czysto ale to są low

No chyba sobie żartujesz?? Obejrzałeś chociaż demko?? Jeżeli nie to zobacz przynajmniej to:
- 28-30min - rsL wali Headshooty przez skrzynie mierzone.
i jeszcze to - 38 i 15-28min i 30sek - zmianę teamów otwiera Headshoot rsL-a wymierzony we mnie z USP z bazy TT - co do tego to USP nie ma takiego zasięgu a tym bardziej celności z takiego daleka żeby wymierzyć mi Headshoota z własnej bazy!!!

Mariosz
30-10-2008, 08:18
Ty chyba nie wiesz jak ludzie grają w cs... Np Ja : DD

KnifeMan
30-10-2008, 09:01
A co zoom-a masz w USP?? Przecież prawdopodobieństwo takiego strzału jest znikomo małe a prawdopodobieństwo że tylko 8 na ponad 32 fragi to nie Headshooty też jest niewielkie, w ogóle oglądałeś demko??

Mariosz
30-10-2008, 09:04
Chcesz ze mną zagrać 1na1 ? Wtedy na 30 fragów 30 to będziesz HS :) :P

KnifeMan
30-10-2008, 09:06
Dobrze mistrzu jesteś najlepszy ale się uspokój i powiedz czy oglądałeś w ogóle to demko?? ;>

Mariosz
30-10-2008, 09:09
Nie oglądałem bo wiem, że oni nic nie mają :)

KnifeMan
30-10-2008, 09:13
Ej no nie możesz tak zakładać sprawy z góry, jeżeli chcesz się wypowiedzieć bo twierdzisz że NA TYM MECZU nie oszukiwali to może najpierw obejrzyj demko co??

kN
30-10-2008, 11:42
taki nierozgarnięty, czy tylko udajesz? bo ja to mówiłem o broniach, które nie mają bursta bez skryptu ...

Przeczytaj jeszcze raz co napisalem i sie zastanow....

No chyba sobie żartujesz?? Obejrzałeś chociaż demko?? Jeżeli nie to zobacz przynajmniej to:
- 28-30min - rsL wali Headshooty przez skrzynie mierzone.
i jeszcze to - 38 i 15-28min i 30sek - zmianę teamów otwiera Headshoot rsL-a wymierzony we mnie z USP z bazy TT - co do tego to USP nie ma takiego zasięgu a tym bardziej celności z takiego daleka żeby wymierzyć mi Headshoota z własnej bazy!!!

Powiedz mi ile ty grasz w csa ? chcecie zagrac 5 vs ja ? :D

SIMI
30-10-2008, 17:37
nie żebym cie nie lubil klusek ale po 3-krotnym obejrzeniu demka smiem twierdzic ze "prawdowopodbnie" masz wh/esp.Bardzo dziwne akcje masz celujesz celwonikiem przec sciany perfidnie na przeciwnikach.Moze fart moze wh.To jest tylko moja opinia ale jak dla mnie to klusek mial na 80% wh...

Haszcz
30-10-2008, 17:43
Simi ;P a Tiny miał ajma i wh ehehe , i go na BL trzeba dać ;)

Mardog
30-10-2008, 17:58
HaShU, ty nawet demka nie obejrzałeś to sie nieudzielaj!!!!!

Haszcz
30-10-2008, 18:00
a Ty zamknij ryj cioto smierdząca... to ze masz coś do mnie to nie moja wina.. ja znam kluska i zeno 100 razy lepiej od Ciebie ;] i wiem ze na 100% zeno nic nie ma..
do klusak to sam nie wiem.. bo kiedyś też leciały oskarżenia , a ten post wyżej jest do Simiego ;] i tylko on bedzie wiedział o Co chodzi ;P
Chociaż rfs i kN tez bedą wiedzieć...

Ps.. jak masz coś do mnie pouczającego napisać to lepiej nie pisz.. bo ja wiem co robię popatrz na Siebie.. myślisz ze na tym portalu jesteś ważny.. ? to sie grubo mylisz
Cu

baku
30-10-2008, 18:05
Ja od dawna wiedziałem, że Klusek ma wh ... Nawet jak startował na admina to byłem na NIE. Powód ? Widziałem u niego wh ..

Teraz w SB nagle pisze, że kończy chyba z cs-portal.net :-) Dziwne .

Haszcz
30-10-2008, 18:05
nie Dziwne bo odszedł do cs-active.com ;)

baku
30-10-2008, 18:07
nie Dziwne bo odszedł do cs-active.com ;)

W ogóle zauważyłem, że użytkownicy będący długo na naszym forum odchodzą do cs-active ..

KnifeMan
30-10-2008, 18:08
To nie zależy od tego ile znasz kluska ale od tego czy obejrzałeś demko możliwe że akurat mama mu kazała czitować. To jest forum żeby wypowiadać się na temat demka i tego co jest w nim zawarte a nie o tym na ile ich znasz. Jeżeli nie obejrzałeś demka to nawet nie masz czego szukać w tym temacie Hashu.

Haszcz
30-10-2008, 18:10
hmmm... tak swoją drogą skąd wiesz , że nie obejałem ;)?
a jeśli obejrzałem to ?

tombcio
30-10-2008, 18:11
W ogóle zauważyłem, że użytkownicy będący długo na naszym forum odchodzą do cs-active .. Ja tam pisze tu i tu ;]
Ja z Kluskiem rok temu graliśmy na wh, ale jako non-steamowe boty ;] O normalnej grze nic nie wiedzieliśmy... Jak dla mnie to po przyjściu do cs-portal.net się skończyło, a Klusek to nie wiem. Demka nie oglądałem nie widziałem więc nie mogę ocenić

KnifeMan
30-10-2008, 18:12
Ah a jeśli chodzi o CS-Active i odejście kluska to może akurat mieć coś wspólnego z moją rozmową prywatną z RuFuSem o tym jak to admin klusek i admin Zmora weszli se na serwa i zaczęli z auto-kampy nawalać bez celownika i przez ściany i nie robili sobie nic z Fleshy ale za to pan RuFuS miał to zbadać i jak na razie to nic w tym celu nie zrobił.

[ Dodano: 30-10-08, 18:13 ]

Demka nie oglądałem nie widziałem więc nie mogę ocenić

tombcio to obejrzyj nic straconego

Ozywiany
30-10-2008, 18:15
Co do strzelania z auto kampy to to jest latwe :)

Mariosz
30-10-2008, 18:26
Jak nie zrobiłem ? Zmora już stracił admina :)

Seele zamknij ten temat bo nie mam tu moda.

Seele ^
30-10-2008, 18:38
Seele zamknij ten temat bo nie mam tu moda.uważaj bo ja mam xD

KnifeMan
30-10-2008, 18:53
Dzięki RuFuS jeśli chodzi o Zmore;* a klusek to co imunnitet ma czy karnet miesięczny?? :D:D

Mariosz
30-10-2008, 19:53
Co do kluska hmmmm... on i tak kończy z csp ale zobaczymy :)

Seele ^
30-10-2008, 19:54
temat nie ma dalszego sensu, zajęliście 2 miejsce, a tamten team pierwsze i nie da rady zepchnąć ich na 2, ponieważ różnica wynosi 10 pkt

koniec tematu, miejsca macie w zakładce organizacja

KnifeMan
30-10-2008, 20:01
Nie! Seele ależ Ty jesteś przyziemny nie rozumiesz mnie zupełnie sam mówiłeś że powinni mieć kare za burst-fire i za silent run. Kara jest po to aby każdy wiedział że wielki admin klosek i cały jego team to oszuści :P:P

Mariosz
30-10-2008, 20:16
Nie zostaną dopuszczeni do następnego turnieju i to będzie wystarczająca kara. Proszę już nie pisać nic w tym poście.

Każdy post będzie traktowany jako off top = WARN :)

range[r]
31-10-2008, 14:11
O lol nie spodziewałem się tego po tobie baku i simi. Ja jadę na wh ? tu się troszkę załamałem jak to napisałeś. Nie gram na wh proszę niech rufus obejrzy dokładnie te moje demko i stwierdzi że ma wh. Zawiodłem się ...

A co do tego czy odchodzę czy nie. To nie odchodzę dalej zostaje na cs portal net ale cs active tez będę odwiedzał

Pozdro...

PS. wali mnie ten warn musiałem się wypowiedzieć. Nigdy nikt mnie nie wyzywał od haxow a teraz nagle połowa cs portal net... dziwne

tombcio
31-10-2008, 15:45
PS. wali mnie ten warn musiałem się wypowiedzieć. Nigdy nikt mnie nie wyzywał od haxow a teraz nagle połowa cs portal net... dziwne Weź przynajmniej nie kłam, ja zawsze cie wyzywałem od multi hacka;]

kN
31-10-2008, 17:04
To nie zależy od tego ile znasz kluska ale od tego czy obejrzałeś demko możliwe że akurat mama mu kazała czitować. To jest forum żeby wypowiadać się na temat demka i tego co jest w nim zawarte a nie o tym na ile ich znasz.

1.) nie mieszaj w to niczyich rodziców !
2.) ważne ile ich znasz bo wiesz jak grają
3.) oni grają czysto z zenem nie raz grałem na vacku tak samo jak z kluskiem i tak samo grali !
4.) Po prostu jesteś słabszy i nie ogarniasz jak tak mogą grać
5.) to ze celuje przez skrzynie to jest przypadek i wy też tak robicie tylko nawet o tym nie wiecie chyba że na wh ciśniecie
6.) Tiny ma wh i aima na BL z nim xD <lol2>

Eragon
31-10-2008, 17:09
O lol nie spodziewałem się tego po tobie baku i simi. Ja jadę na wh ? tu się troszkę załamałem jak to napisałeś. Nie gram na wh proszę niech rufus obejrzy dokładnie te moje demko i stwierdzi że ma wh. Zawiodłem się ...

A co do tego czy odchodzę czy nie. To nie odchodzę dalej zostaje na cs portal net ale cs active tez będę odwiedzał

Pozdro...

PS. wali mnie ten warn musiałem się wypowiedzieć. Nigdy nikt mnie nie wyzywał od haxow a teraz nagle połowa cs portal net... dziwne

Szczerze to mi to rybka, wy młodzi wszyscy idziecie za Falconem bo nie widzicie, że się wami bawi. :)

Co do wh, twierdze ze nie masz jak Cie znam, na demko nie mam czasu. Pozdro.

Temat zostanie zamknięty.