Zobacz pełną wersję : Propozycja co do ligi !
Witam!! Chciiałbym zorganizowac lige 1vs1 i 2vs2 w Counter-Strike47.pl , wtedy strona troche sie ozywi i bedzie spoko .. Orgnizowałęm jzu wiele lig i brałem udział tu w lidzie 2vs2 ;) Oto moje gg://9190323 -<-- prosze o napsianei do mnie admina wtedy pogadamy :):):)powiem co i jak.. pzdr !
To dobry pomysł, chociaż w wakacje to raczej na polu sie przebywa. Ale jak by był ten turniej to sie zgłaszam, chociaż nie grałem już w CS z 3 miechy, zawsze można wrócić na chwilkę do gry. :)
LukaS, pogadamy kiedy indziej na gg bo nie mam dzisiaj zbytnio czasu..
Jak pomysł wypali to będziesz moderatorem Turnieju i zarazem organizatorem.. Wg mnie turniej powienien być 2 vs 2..
Na jakim serwie miałby się odbywać..? Na jakiem mapie..? I czy są jakieś przewidywalne nagrody? Poza zaszczytem dumą i chwałą? :]
LukaS, napisz więcej szczegółów.. :-P Jak to sobie wyobrażasz wszystko.. :-D
miazga12
03-07-2007, 07:57
dobra żeby nie było ja się też zgłosz i wy wszyscy "Daro" dostaniecie 13:0-\ NA 12 MOŻLIWYCH RUND :]
Ok exon napiszm i na GG [ 9190323 ] , ja moge bez problemu zorgnizowac lige 2vs2, teraz mam czas wiec bede przy kompie siedział dosyc!
LukaS, dogadaliśmy się.. dział istnieje masz moderatora.. teraz tylko zobaczymy czy pomysł wypali..
temat zamymak..
LukaS, troche olałeś sprawe.. :mad: 8/ :/ a pomysł nie wypalił..
Temat zamykam